S3. Επ. 82-Μέσα στην επταψήφια επιχείρηση μου, όπως ποτέ πριν…

0
S3.  Επ. 82-Μέσα στην επταψήφια επιχείρηση μου, όπως ποτέ πριν…

Leah Gervais: Καλώς ήρθατε πίσω στην παράσταση. Λοιπόν, αυτό είναι σαν ένα πρώτο επεισόδιο podcast. Εάν παρακολουθείτε αυτό το ζωντανό, δεν ξέρετε πραγματικά για τι πράγμα μιλάω, αλλά αν ακούτε το podcast και έχετε συνηθίσει να ακούτε το podcast μου και είμαι εδώ για να μιλήσω για το νέο μου άλλο podcast , ξέρω ότι είναι κάπως μπερδεμένο, αλλά είναι πραγματικά συναρπαστικό.

Θέλω να μοιραστώ τι είναι, ε, πώς μπορείτε, ξέρετε, να ασχοληθείτε με αυτό, τι σημαίνει για εσάς και πώς μπορείτε να το αξιοποιήσετε στο έπακρο.

Λοιπόν, αν είστε νέος εδώ, με λένε Λία. Είμαι ο οικοδεσπότης του podcast Your Biggest Vision. Είμαι επταψήφιος ιδιοκτήτης επιχείρησης. Είμαι νέα μαμά. Δουλεύω τρεις μέρες την εβδομάδα και μετέτρεψα την ταλαιπωρία μου σε εξαψήφια και μετά επταψήφια επιχείρηση μέσα σε πέντε χρόνια.

Και βοηθάω τους πελάτες μου να έχουν απίστευτα, τεράστια αποτελέσματα στη ζωή και την επιχείρησή τους επίσης. Έχω εμμονή με αυτό που κάνω. Έχω εμμονή με την επιτυχία για τον εαυτό μου, για τους άλλους, και απλώς αξιοποιώ στο έπακρο τη ζωή.

Πρόσφατα, όπως κι εγώ, μου άρεσε αυτό το podcast εδώ και σχεδόν τέσσερα χρόνια. Το κάνω εδώ και αρκετό καιρό, πράγμα που είναι πραγματικά τρελό. Χμ, αλλά πρόσφατα, θα έλεγα λίγο πολύ από τότε που έκανα επταψήφιο αριθμό πέρυσι το 2021, λαχταρούσα ένα διαφορετικό μέσο, ​​μια διαφορετική πλατφόρμα για να μοιραστώ μερικά από τα παρασκήνια της επιχείρησής μου που δεν είναι αυτό το podcast . Και ξέρω ότι αυτό μπορεί να ακούγεται περίεργο γιατί είναι σαν, γιατί δεν το μοιράζεσαι δημόσια;

Ειλικρινά, δεν μπορούσα να βάλω το δάχτυλό μου πάνω του, αλλά μου φαινόταν όλο και πιο εμφανές ότι υπήρχε μια τέτοια διαφορά μεταξύ του περιεχομένου που μοιράζομαι δημόσια, όπως το να πηγαίνεις για τα όνειρά σου και να παίρνεις μεγάλα ρίσκα και πώς να σκέψου επιτυχώς και πώς, χμ, ξέρεις, να μάθεις από τα λάθη του παρελθόντος και πώς να μην ακούς τις συμβουλές άλλων που δεν σε εξυπηρετούν. Πώς η ιστορία μου βοηθάει σε όλα αυτά.

Και εξακολουθώ να πιστεύω ότι όλα αυτά είναι τόσο ισχυρά, αλλά φαίνεται ότι υπάρχει ένα είδος μικρότερης θέσης στο κοινό μου που πραγματικά λαχταρούσα τη σύνδεση και την αλληλογραφία με το οποίο απλά δεν ένιωθα σωστό να μου αρέσει, ξέρετε, χρησιμοποιήστε τις πολύ δημόσιες πλατφόρμες μου, όπως την πλατφόρμα μου στο Instagram, όπως τη λίστα email μου, η οποία έχει πολλούς ανθρώπους σε αυτήν, ή όπως το podcast μου για να μιλήσετε για μερικά από αυτά τα πιο περίπλοκα πράγματα.

Έτσι ξεκινήσαμε ένα μυστικό podcast που ονομάζεται Seven Figure Secrets. Ήθελα απλώς να το ξεκαθαρίσω, χωρίς εικασίες. Και είναι ένα δωρεάν podcast. Απλά πρέπει να εγγραφείτε για αυτό. Και μπορείτε να το κάνετε αυτό μέσω του συνδέσμου στο βιογραφικό μου στο Instagram. Μπορείς να τα καταφέρεις. Χμ, αν βρίσκεστε στη λίστα email μου, το έχουμε στείλει, θα το προσθέσω στον ιστότοπό μου.

Μόλις συνειδητοποίησα ότι δεν το έχω κάνει ακόμα. Έτσι θα μπορείτε να εγγραφείτε από τον ιστότοπό μου. Α, μέχρι να το ακούσετε και να είναι εντελώς δωρεάν, όταν εγγραφείτε, θα λάβετε έναν μικρό σύνδεσμο που θα σας ανακατευθύνει στην πλατφόρμα podcast της επιλογής σας μέσω του Apple podcast. Εμ, δεν νομίζω ότι κάνουμε Spotify, αλλά άλλα.

Και μπορείτε να ακούσετε δωρεάν εκεί και να λάβετε ολόκληρη τη ροή τους. Επομένως, εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για αυτό, δεν χρειάζεται να έχετε ήδη μια επταψήφια επιχείρηση για να επωφεληθείτε από αυτό, χμ, θα ωφεληθείτε περισσότερο από αυτήν αν είστε κοντά, Like αν είστε σε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες και θέλετε πραγματικά να καταπέλσετε στο επόμενο επίπεδο σας.

Ωστόσο, θα ωφεληθείτε επίσης από αυτό, αν δεν έχετε καν εξαψήφιο αριθμό, αλλά ξέρετε, θέλετε να το κάνετε μια μέρα και απλά προσπαθείτε πραγματικά να χτίσετε αυτό το θεμέλιο, σωστά; Αν και αν βρίσκεστε σε αυτό το μέρος, σας ενθαρρύνω να προβείτε σε ενέργειες πάνω από την κατανάλωση περισσότερου περιεχομένου, επειδή αυτό είναι πραγματικά, ξέρετε, τι είναι, τι θα κινήσει τη βελόνα σε αυτό το σημείο.

Έτσι, μερικά από τα πράγματα που έχουμε ήδη δημιουργήσει είναι επεισόδια στο πακέτο προπονητών μου Evolution, πώς από τη χρέωση 1.500 $ για προπόνηση το 2023, η τιμή θα είναι 100.000.

Εμ, πώς μου φαινόταν, πώς αποφάσισα για την τιμολόγησή μου, πώς εξακολουθώ να αποφασίζω για την τιμολόγηση, πώς αντιμετωπίζω τον σκεπτικισμό μου για τη βιομηχανία προπονητών σχετικά με τους κανονισμούς στη βιομηχανία, πώς αντιμετωπίζω τέτοιους ελέγχους και ισορροπίες μέσα σου να πιέζεις τον εαυτό σου και να θέλεις να αγωνιστείς για περισσότερα και να πετύχεις ό,τι μπορείς.

Αλλά, επίσης, να μένεις σε ακεραιότητα και να μην κάνεις πράγματα που δεν αισθάνονται καλά, πράγματα που νιώθουν ότι δεν έχουν καμία ουσία σε αυτά και πώς μπορεί να μοιάζει αυτό το είδος ισορροπίας.

Μιλάω για τους φόβους νοοτροπίας που έχω δουλέψει καθώς το έχω περάσει και αυτό. Χμ, και ξέρετε, αυτό που βλέπω οι άνθρωποι κάπως πρέπει να ρωτήσουν ή πρέπει να σκεφτούν όταν αποφασίζουν ποια είναι η δική τους τιμολόγηση. Έκανα ένα άλλο επεισόδιο για να βγω από τη νοοτροπία είτε είτε.

Εάν είστε επιχειρηματίας που πιστεύει ότι πρέπει να ξοδέψετε τα χρήματά σας είτε για την επιχείρησή σας είτε για τον εαυτό σας προσωπικά, έχω δει τόσους πολλούς πολύ έξυπνους, πολύ ικανούς επιχειρηματίες να σταματούν εντελώς την πρόοδό τους επειδή η ζωή παρεμποδίζει. Σαν να τους βγει ιατρικός λογαριασμός ή θα νικήσουν, θα πρέπει να κάνουν αποταμίευση για τον γάμο τους, ή θα συναντηθούν, θέλουν να κάνουν οικονομία για ένα σπίτι.

Τότε είναι που ακούω πολλά. Ή απλώς έχουν πολλά οικογενειακά πράγματα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή, και δεν προσπαθώ να το υπονομεύσω. Η ζωή μπαίνει εμπόδιο. Σαν να είναι πολύ αληθινό.

Έχω πάει εκεί αν γνωρίζετε την ιστορία μου, ξέρετε ότι έχτισα την επιχείρησή μου όταν ήμουν στη δυσκολότερη στιγμή της ζωής μου με υπερβολική θλίψη. Σχεδίασα τον γάμο μου ενώ η επιχείρησή μου, όπως ακριβώς όταν η επιχείρησή μου ήταν εξαψήφια, κάτι που ήταν συναρπαστικό. Έμεινα έγκυος, έκανα ένα μωρό, όλα αυτά.

Ξέρω λοιπόν ότι η ζωή είναι πραγματική και ξέρω ότι τα πράγματα μπορεί να αισθάνονται αδιαχείριστα μερικές φορές, αλλά όταν ξεφύγουμε από αυτό, πρέπει πρώτα να ασχοληθώ με τη ζωή μου. Μετά η επιχειρηματική μου νοοτροπία. Δεν λύνεις τη ζωή της επιχείρησής σου και τότε η επιχείρησή σου μπορεί να σε υποστηρίξει περισσότερο στη ζωή σου. Είναι σε θέση να σας υποστηρίξει περισσότερο οικονομικά. Είναι σε θέση να σας δώσει μια διέξοδο για χαρά αν περνάτε κάτι δύσκολο. Χμ, μπορεί να σε βοηθήσει να νιώσεις μια αίσθηση ταυτότητας.

Ξέρω ότι αυτό με βοήθησε πραγματικά όταν ήμουν και οι δύο, όταν θρηνούσα και όταν ήμουν νέα μαμά. Χμ, ξέρετε, η θλίψη αισθάνθηκε εξαντλητική. Και αν δεν είχα την επιχείρησή μου να διοχετεύσω τον εαυτό μου και τη δική μου ευτυχία, τότε δεν νομίζω ότι θα είχα πραγματικά κανέναν σκοπό, χμ, εκείνη τη στιγμή.

Και το ίδιο με το να είσαι νέα μαμά. Θέλω να πω, πολύ διαφορετική, αλλά το να είσαι νέα μαμά ήταν τόσο άγνωστο, σωστά; Δεν ήξερα πώς να κάνω τίποτα. Δεν ήξερα πώς να γίνω μαμά. Δεν ήξερα πώς να φροντίσω αυτό το μωρό. Δεν ήξερα πώς να θηλάσω. Όλα αυτά ένιωθα σαν μια ξένη γλώσσα και οι επιχειρήσεις ήταν κάτι στο οποίο ένιωθα καλά.

Έτσι, όλα αυτά σημαίνουν ότι εάν μπορείτε να διαγράψετε αυτό ή τη νοοτροπία του να είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης και να είστε άτομο, η επιχείρησή σας θα σας βοηθήσει πραγματικά στη ζωή αντί να νιώθετε ότι απομακρύνεται από αποφάσεις στη ζωή σας.

Μιλώ για όλα αυτά στο επεισόδιο που ονομάζεται The One Mindset που θα σας εμποδίσει να δημιουργήσετε πραγματικό πλούτο. Αληθής. Μερικά άλλα επεισόδια που έρχονται, νομίζω ότι θα κάνω ένα πλήρες επεισόδιο που θα περνά από κάθε βήμα των αυτοματοποιημένων διοχετεύσεων πωλήσεών μου.

Έτσι, η διαδικασία βήμα προς βήμα αρχίζει να τελειώνει όταν, ε, κάποιος ανακαλύψει ποιος είμαι για να γίνω πελάτης, χωρίς να κάνω τίποτα. Νιώθω ότι το παθητικό εισόδημα είναι κάτι που οι άνθρωποι θέλουν πολύ και νιώθουν πολύ, πολύ, ότι θα κάνουν σχεδόν τα πάντα γι‘ αυτό.

Χμ, και μάλλον δεν είμαι ο αγαπημένος προπονητής όλων γιατί είμαι πολύ ωμάς σχετικά με το πόσο πρέπει να δουλέψεις για να αποκτήσεις παθητικό εισόδημα. Νομίζω ότι όλοι αγαπούν τη Γερουσία και ξέχασαν τη νοοτροπία της, και αυτό δεν υπάρχει στην πραγματικότητα.

Α, παρ‘ όλα αυτά, σίγουρα μπορείς να αυτοματοποιήσεις τα πράγματα έτσι ώστε να συμβαίνουν πράγματα ενώ εσύ, ξέρεις, κάνεις άλλα πράγματα στη ζωή σου. Και πιστεύω πολύ σε αυτό και μπορώ να σου δείξω πώς να το κάνεις. Χμ, αυτό είναι κάτι για το οποίο θα μιλήσουμε.

Νομίζω επίσης ότι θα μιλήσω για αυτό. Είχα μια άλλη ιδέα, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς αυτή τη στιγμή. Α, όπως σκληρά νομικά πράγματα, όπως πώς να αντιμετωπίζετε κάποιον που θέλει να σπάσει ένα συμβόλαιο ή πώς να αντιμετωπίσετε κάποιον που χρησιμοποιεί τα πράγματά σας. Ξέρεις, πράγματα με τα οποία δεν θέλεις να ασχοληθείς, δεν πιστεύεις ότι χρειάζεται να ασχοληθείς, αλλά δεν ξέρω κανέναν επταψήφιο επιχειρηματία που δεν ασχολείται με αυτά.

Πώς το επεξεργάζεστε αυτό; Πώς διατηρείτε την ακεραιότητα και τα δικά σας όρια; Γιατί, ενώ όχι, ξέρετε, να προσπαθείς να κάψεις μια γέφυρα και τέτοια πράγματα. Λοιπόν, αυτή είναι μια μικρή κλεφτή ματιά σε αυτό, αυτό το Secret podcast. Χμ, αν έχετε κάποιο αίτημα, ενημερώστε με.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, ενημερώστε με. Ελπίζω όμως να παραμείνετε στη μεγαλύτερη εκπομπή Vision. Δεν πρόκειται να το σταματήσω αυτό και εξακολουθώ να θέλω να είναι ένα μέρος όπου μπορώ να μοιραστώ το δικό μου ταξίδι, να μοιραστώ τις γνώσεις μου, να μοιραστώ πράγματα που έχουμε κάνει, όπως το πώς σχεδιάζουμε τα πράγματα. Μπορώ να μιλήσω για το πώς σχεδιάζουμε την επόμενη χρονιά.

Χμ, ξέρετε, μεγάλα μαθήματα που έχω μάθει από την ομάδα μου, μεγάλα μαθήματα που έχω μάθει από τους πελάτες μου, πώς κάνουν οι πελάτες μου, ε, να κάνουν έναν από τους πελάτες μου. Είναι τόσο αστείο γιατί υπέγραψε μαζί μου τον Ιανουάριο και όταν μιλήσαμε στα τέλη του περασμένου έτους, ήταν σαν, Ο στόχος μου είναι να φτάσω έξι νούμερα το 2022 σε μετρητά, όχι σε πωλήσεις, σε μετρητά. Αυτός ήταν λοιπόν ο στόχος της. Υπέγραψε μαζί μου. Ήταν ένα ρίσκο, ήταν μια μεγάλη οικονομική επένδυση, όλα αυτά.

Και χθες το έκανε. Έκανε έξι νούμερα σε μετρητά, τρεις μήνες νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα, τρεις μήνες. Έτσι κι αλλιώς, τέτοια πράγματα.

Θέλω να συνεχίσω να μοιράζομαι τη μεγαλύτερη εκπομπή μας Vision. Νομίζω ότι υπάρχει πραγματικά μια θέση και για τα δύο. Χμ, αλλά αν ψάχνετε για μια στρατηγική υψηλότερου επιπέδου, πώς λειτουργεί η εσωτερική λειτουργία μιας επταψήφιας επιχείρησης και τι συμβαίνει στα παρασκήνια, τότε ελπίζω να σας δω στο Seven Figure Secrets.

Αυτά λοιπόν για σήμερα. Ήθελα απλώς να μοιραστώ μαζί σας τι συμβαίνει. Ξέρω ότι είναι κάπως πολύ περιεχόμενο το podcast ταυτόχρονα, αλλά είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος με αυτό που είναι. Λοιπόν, είμαι ενθουσιασμένος και με τους δύο και ελπίζω να είστε και εσείς. Και θα σας το κάνω παιδιά. Ελπίζω να έχεις μια υπέροχη μέρα.

Η ημερήσια λίστα ελέγχου του μεγαλύτερου οράματός σας για οραματιστές.

ΔΩΡΕΑΝ Λήψη!

Αυτές οι πέντε πρακτικές είναι απλές καθημερινές πρακτικές που θα κρατήσουν το όραμά σας δυνατό και θα σας οδηγήσουν στο μεγαλύτερο όραμά σας.

Schreibe einen Kommentar