#KSPDMonth Staffer Spotlight Series: Matt Montecucco

0
#KSPDMonth Staffer Spotlight Series: Matt Montecucco

Καθ‘ όλη τη διάρκεια του μήνα ανάπτυξης παικτών KemperSports, επισημαίνουμε μερικά από τα θεαματικά στελέχη μας που κάνουν τα πάντα για να εμπνεύσουν την αγάπη και το πάθος για το γκολφ σε άλλους και να χρησιμοποιούν το παιχνίδι για να επηρεάσουν θετικά τις τοπικές τους κοινότητες.

Matt Montecucco, PGA

Εκπαιδευτής Ακαδημίας

Chambers Bay (University Place, WA)

Αριθμός ετών που πέρασε στο Chambers Bay: 4

Συνολικά χρόνια εργασίας στη βιομηχανία του γκολφ: 14

Πώς μυήθηκες στο παιχνίδι του γκολφ;

Μου μύησε το γκολφ από τον παππού μου. Με πήγε στην περιοχή οδήγησης σε μια μικρή διαδρομή 9 οπών στο Spokane της Ουάσιγκτον και το ερωτεύτηκα! Πριν από αυτή την εμπειρία, έπαιζα ποδόσφαιρο για νέους.

Τι σας παρακίνησε να ακολουθήσετε μια καριέρα στη βιομηχανία του γκολφ;

Δεν ήμουν το πιο έξυπνο παιδί στο σχολείο και δεν ήξερα τι ήθελα να κάνω στο κολέγιο ή μετά το κολέγιο μέχρι που έμαθα ότι μπορώ να πάρω πτυχίο κολεγίου με έμφαση στο γκολφ. Το πιο κοντινό κολέγιο που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία και μου επέτρεψε να παραμείνω κοντά στο σπίτι ήταν το Πανεπιστήμιο του Αϊντάχο.

Τι σημαίνει για εσάς ο μήνας ανάπτυξης παικτών;

Ο Μήνας Ανάπτυξης Παικτών σημαίνει ότι αυτή είναι η ώρα να λάμψετε! Πιστεύω ότι πρέπει να το κάνεις διασκεδαστικό για τους ανθρώπους γιατί αυτό θα τους φέρει πίσω. Κατά τη διάρκεια των νεανικών μου ημερών, δεν ήταν πολύ διασκεδαστικό και ήταν „κάντε αυτό“ και θα τα πάτε καλύτερα. Αλλά όταν έπαιζα και έκανα «αυτό», δεν λειτουργούσε και έχασα τη διασκέδαση μετά από λίγο. Το κύριο κλειδί μου είναι να βεβαιωθώ ότι οι άνθρωποι βρίσκουν τη διασκέδαση και την απόλαυση όταν είναι εκεί έξω. Είναι πάντα υπέροχο το συναίσθημα όταν βλέπεις τα πρόσωπά τους και ξέρεις ότι κάτι έχει κάνει κλικ και ότι είναι σίγουροι για τις δυνατότητές τους.

Τι κάνει το πρόγραμμα ανάπτυξης παικτών της ιδιοκτησίας σας επιτυχημένο;

Το Chambers Bay είναι επιτυχημένο επειδή έχουμε μια τόσο μεγάλη εγκατάσταση εξάσκησης για να κάνουμε τόσους πολλούς διαφορετικούς τύπους προγραμμάτων και μαθημάτων. Μόλις τις προάλλες πήραμε μια ομάδα παικτών στο πλάι του γηπέδου σε μια πλαγιά όπου μπορούσαν να μάθουν και να δοκιμάσουν άνισα ψέματα, κάτι με το οποίο οι άνθρωποι δεν αισθάνονται πάντα άνετα όταν βρίσκονται στο γήπεδο. Επίσης, πολλά μαθήματα δεν έχουν χώρους εξάσκησης με γρασίδι ή πλαγιές για εξάσκηση που δημιουργούν πραγματικές συνθήκες και σενάρια εντός γηπέδου.

Ποια είναι η μοναδική συμβουλή που πιστεύετε ότι όλοι οι αρχάριοι (παιδιά και ενήλικες) μπορούν να επωφεληθούν από την ακρόαση όταν ξεκινούν για πρώτη φορά το παιχνίδι ή όταν επιστρέφουν στο παιχνίδι μετά από παρατεταμένο χρόνο απουσίας;

Για μένα, το παν είναι να καταλάβω γιατί η μπάλα κάνει αυτό που κάνει. Η διαδρομή αιώρησης, ή η κατεύθυνση στην οποία ταλαντεύεστε και στρέφετε το ρόπαλο, είναι η αρχική κατεύθυνση της μπάλας. Η γωνία της όψης του συλλόγου στην πρόσκρουση είναι τότε αυτό που προκαλεί το γύρισμα της μπάλας. Και τα δύο σημεία είναι τόσο σημαντικό να τα κατανοήσετε, επειδή όταν τα κατανοήσετε και τα δύο, θα σας βοηθήσει να διαγνώσετε μόνοι σας το πρόβλημα και να κάνετε τη σωστή προσαρμογή έναντι του να δημιουργήσετε κακές συνήθειες και να δοκιμάσετε πολλά διαφορετικά πράγματα για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Κοιτάζοντας το μέλλον του παιχνιδιού, πώς βλέπετε να εξελίσσεται ο προγραμματισμός και οι οδηγίες ανάπτυξης παικτών;

Το μέλλον του παιχνιδιού βρίσκεται στα χέρια των juniors και των οικογενειών. Λέω και πιστεύω συχνά ότι μεγαλώνουμε τη νεολαία του αύριο μέσα από το γκολφ. Χωρίς τους νεαρούς παίκτες του γκολφ και να κάνουν το γκολφ φιλόξενο και διασκεδαστικό, μπορεί να μην κάνουν πολύ γκολ στο μέλλον και με τη σειρά τους να χάσουν τα πολύτιμα μαθήματα ζωής και τις ευκαιρίες που διδάσκει και δημιουργεί το παιχνίδι. Το να κάνετε μαζί οικογένειες στο γκολφ είναι επίσης υπέροχο γιατί είναι ένας τρόπος να δεθείτε και να διασκεδάσετε. Στο Chambers Bay, προσφέρουμε παιχνίδια σκραμπλ για ενήλικες/νεώτερους για να ενθαρρύνουμε το οικογενειακό γκολφ

Ποια είναι η συμβουλή σας σε άλλες εγκαταστάσεις που θέλουν να ανεβάσουν τον προγραμματισμό ανάπτυξης παικτών τους στο επόμενο επίπεδο;

Κάντε το πιο διασκεδαστικό και ενθαρρύνετε προγράμματα φιλικά προς την οικογένεια!

Δείτε παρακάτω για άλλες δυνατότητες #KSPDMonth από όλη την οικογένεια KemperSports:

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις ευκαιρίες ανάπτυξης παικτών σε ένα μάθημα KemperSports κοντά σας, επισκεφθείτε το kempersports.com/growthegame.

Schreibe einen Kommentar