#KSPDMmonth στο Chambers Bay | KemperSports

1
#KSPDMmonth στο Chambers Bay |  KemperSports

Καθ‘ όλη τη διάρκεια του μήνα ανάπτυξης παικτών KemperSports, είμαστε περήφανοι που αναδεικνύουμε τις εγκαταστάσεις και τις ομάδες μας από ακτή σε ακτή που πηγαίνουν πάνω και πέρα ​​για να εμπνεύσουν την αγάπη και το πάθος για το γκολφ στους άλλους και να χρησιμοποιούν το παιχνίδι για να επηρεάσουν θετικά τις τοπικές τους κοινότητες.

Ως το πρώτο δημοτικό μάθημα που φιλοξενεί το Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα των ΗΠΑ και μόλις το τρίτο δημόσιο μάθημα που επιτύχει τη διάκριση της φιλοξενίας και των τριών πρωτότυπων πρωταθλημάτων USGA (US Open, Ερασιτεχνικές ΗΠΑ, Ερασιτεχνικές Γυναικών ΗΠΑ), Chambers Bay αξιοποιεί τη μοναδική πλατφόρμα του στο άθλημα για να ηγηθεί από μπροστά σε ό,τι αφορά την ανάπτυξη παικτών. Καθοδηγούμενος από το όραμα να παρέχει σε όλους την ευκαιρία να απολαύσουν το υπέροχο παιχνίδι του γκολφ, το Chambers Bay καθιέρωσε το Chambers Bay Academy το 2016 και ξεκίνησε την καμπάνια #1MoreGolfer που προσπάθησε να προωθήσει μια κουλτούρα ένταξης, προσφέροντας προγράμματα χαμηλών εμποδίων στην είσοδο για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα δεξιοτήτων. Σήμερα, η ακαδημία προσφέρει 25 προγράμματα που αναμένεται να προσεγγίσουν σχεδόν 3.000 συμμετέχοντες φέτος.

«Προσπαθούμε να είμαστε το σπίτι για την εκμάθηση γκολφ για όλους τους παίκτες και τις ικανότητες», δήλωσε ο διευθυντής της εκπαίδευσης του Chambers Bay, Ryan Young.

Παρακάτω είναι μερικά μόνο παραδείγματα προγραμματισμού που λαμβάνει χώρα στο Chambers Bay κατά τη διάρκεια του #KSPDMonth και καθ‘ όλη τη διάρκεια του έτους:

Welcome2Golf: Το Chambers Bay είχε μεγάλη επιτυχία στη δημιουργία νέων μανιωδών παικτών μέσω του προγράμματος Welcome2Golf. Με τέσσερα ομαδικά μαθήματα, οι παίκτες λαμβάνουν όλες τις οδηγίες και τις συμβουλές που χρειάζονται για να μεταβούν από έναν αρχάριο στο μάθημα σε έναν παίκτη με αυτοπεποίθηση στο γήπεδο. Κάθε σειρά μαθημάτων έξι ωρών (90 λεπτά κάθε εβδομάδα) καταλήγει σε μια εκδρομή στο Chambers Bay. Παρέχεται δωρεάν ενοικίαση εξοπλισμού σετ κατά τη διάρκεια των κλινικών, καθώς και επιλογές τοποθέτησης κλαμπ και επιπλέον χρόνο εξάσκησης ή παιχνιδιού με επαγγελματία εκπαιδευτή.

Το πρώτο Tee του South Puget Sound: Το Chambers Bay είναι ο μόνος δημοτικός χώρος US Open που φιλοξενεί ένα τοπικό κεφάλαιο First Tee που επικεντρώνεται στη χρήση του γκολφ ως εργαλείου για την ανάπτυξη δεξιοτήτων ζωής.

PGA Jr. League: Το PGA Jr. League είναι μια συναρπαστική ευκαιρία για τους νεαρούς παίκτες να μάθουν και να απολαύσουν το παιχνίδι του γκολφ και φέρνει μαζί μέλη της οικογένειας, φίλους, καθώς και προπονητές από τους επαγγελματίες αρχηγούς της PGA σε μια διασκεδαστική ομαδική ατμόσφαιρα με ουσιαστικές εμπειρίες που ενισχύουν τις σχέσεις με μέντορες ενώ επίσης την οικοδόμηση εμπιστοσύνης.

Scramble ενηλίκων/νεανίδων: Για να ανταποκριθεί στη ζήτηση και την επιθυμία των γονιών που θέλουν να συμμετάσχουν στο παιχνίδι μαζί με τα παιδιά τους, το Chambers Bay εισήγαγε μια εκδήλωση 9-hole scramble που συνδυάζει γονείς και παιδιά σε φιλικό ανταγωνισμό με άλλες ομάδες, η οποία έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει μια οικογενειακή ατμόσφαιρα ενώ ενθαρρύνει ανάπτυξη παίκτη.

Στρατιωτικά προγράμματα: Το Chambers Bay είναι επίσης αφιερωμένο στην τιμή των τοπικών στρατιωτικών στην κοινότητά τους. Οι κλινικές Salute Military Golf Association Clinics παρέχουν σε βετεράνους πολέμου μετά την 11η Σεπτεμβρίου, προγράμματα αποκατάστασης γκολφ, εμπειρίες και δραστηριότητες που περιλαμβάνουν την οικογένεια, που στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Οι κλινικές Wounded Warrior Project προσφέρουν θεραπεία βαριά τραυματισμένων μελών υπηρεσίας μέσω γκολφ. Τέλος, τα σχολεία PGA HOPE εισάγουν τους βετεράνους με αναπηρίες στο γκολφ ως έναν τρόπο ενίσχυσης της σωματικής, ψυχικής κοινωνικής και συναισθηματικής υγείας.

Κοινωνικά προγράμματα: Ενώ η φιλοξενία του US Open του 2015 κέρδισε την παγκόσμια αναγνώριση στο Chambers Bay, δημιούργησε επίσης προσδοκίες από τους ξένους ότι το να παίξεις το μάθημα απαιτούσε προηγμένο επίπεδο δεξιοτήτων. Για να το καταπολεμήσει αυτό, το Chambers Bay σχεδίασε έναν περιστασιακό βρόχο έξι οπών με στόχο να εισαγάγει τους ανθρώπους στο παιχνίδι του γκολφ σε ένα χαλαρό και κοινωνικό περιβάλλον. Παρέχονται κλαμπ για ενοικίαση για όσους το χρειάζονται και οι εκπαιδευτές παρέχουν σύντομες οδηγίες 1:1 κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης. Μετά τον βρόχο των 6 οπών, έχουν συνεργαστεί με την Chambers Bay Distillery, η οποία παρέχει δείγματα γευσιγνωσίας στο γήπεδο του γκολφ.

Η εκδήλωσή τους 7 & 7 Seas είναι ένα άλλο παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο προσελκύουν τους συμμετέχοντες σε κοινωνικές διεξόδους που εστιάζουν στο γκολφ. Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει έναν χαλαρό βρόχο επτά οπών στο Chambers Bay με γευσιγνωσία μπύρας που παρέχεται από μια τοπική εταιρεία ζυθοποιίας, 7 Seas. Και ας μην ξεχνάμε ένα τοπικό αγαπημένο, το Wine & 9 που περιλαμβάνει οδηγίες πριν από το παιχνίδι που επικεντρώνεται στην παροχή μιας συμβουλής για να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και να διασκεδάσουν, εννέα τρύπες γκολφ στο ηλιοβασίλεμα και μια δοκιμή κρασιού μετά τον γύρο.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις ευκαιρίες ανάπτυξης παικτών σε ένα μάθημα KemperSports κοντά σας, επισκεφθείτε το kempersports.com/growthegame.

Schreibe einen Kommentar