#KSPDMmonth στο Εθνικό Γήπεδο Γκολφ του Reston

2
#KSPDMmonth στο Εθνικό Γήπεδο Γκολφ του Reston

Καθ‘ όλη τη διάρκεια του μήνα ανάπτυξης παικτών KemperSports, είμαστε περήφανοι που αναδεικνύουμε τις εγκαταστάσεις και τις ομάδες μας από ακτή σε ακτή που πηγαίνουν πάνω και πέρα ​​για να εμπνεύσουν την αγάπη και το πάθος για το γκολφ στους άλλους και να χρησιμοποιούν το παιχνίδι για να επηρεάσουν θετικά τις τοπικές τους κοινότητες.

Υποστηριζόμενο από ένα ισχυρό πρόγραμμα σπουδών και ημερολόγιο προγραμματισμού που έχει σχεδιαστεί με κάθε παίκτη γκολφ στο μυαλό, το Reston National Golf Course στο Reston, VA είναι ένα από τα καλύτερα της χώρας στο να καλωσορίζει αρχάριους στο παιχνίδι, ιδιαίτερα μέσω της ανάπτυξης και της επιτυχίας του προγραμματισμού γκολφ για νέους. Με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή και Διευθυντή Ανάπτυξης Παικτών Shaun Strand, ο αποδέκτης του 2022 Mid-Atlantic PGA Section Player Award, η ομάδα ξεκίνησε επίσης μια συνεργασία με το Reston’s Center for Veterans in Transition πέρυσι για να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα για τραυματίες βετεράνους που θα τους βοηθήσει να εγκλιματιστούν εκ νέου στην πολιτική ζωή χρησιμοποιώντας το παιχνίδι του γκολφ. Σε εθνικό επίπεδο, οι άνθρωποι αρχίζουν να το προσέχουν καθώς η ομάδα πήρε το σπίτι 2023 Βραβείο Ανάπτυξης Παικτών της Εθνικής Ένωσης Ιδιοκτητών Γήπεδων Γκολφ (NGCOA).ένα βραβείο που απονέμεται σε ένα γήπεδο γκολφ μέλος της NGCOA, οργανισμό ή άτομο που έχει εφαρμόσει αληθινά και δοκιμασμένα προγράμματα ανάπτυξης παικτών, παρέχοντας αποτελεσματική απόδοση της επένδυσης και μια συνολική φιλόξενη ατμόσφαιρα για νέους παίκτες γκολφ όλων των ηλικιών.

Πάρτε ένα δείγμα του τι μαγειρεύει η Reston National κατά τη διάρκεια του #KSPDMmonth και όλο το χρόνο:

Καλοκαιρινή κατασκήνωση γκολφ: Οι καλοκαιρινές κατασκηνώσεις γκολφ της Reston National είναι το μεγαλύτερο πρόγραμμα ανάπτυξης παικτών που τρέχει. Το ταλαντούχο διδακτικό προσωπικό προσφέρει ολοήμερα, μισή ημέρα, προχωρημένους παίκτες και στρατόπεδα μόνο για γυναίκες, τα οποία απευθύνονται σε συμμετέχοντες ηλικίας 5–17 ετών. Κάθε άτομο αντιμετωπίζει επαρκείς προκλήσεις ενώ μαθαίνει πώς να παίζει γκολφ μέσα από δραστηριότητες διδασκαλίας και συγκρότησης ομάδας στην εμβέλεια οδήγησης, σε μικρές περιοχές παιχνιδιού καθώς και στην πορεία. Μόνο το 2022 συμμετείχαν 744 άτομα, συμπεριλαμβανομένων 318 αρχαρίων!

PGA Jr. League: Με την υποστήριξη της ιδιοκτησίας Strand και Reston National, το Reston φιλοξενεί εκδηλώσεις PGA Jr. League το Σάββατο και την Κυριακή το απόγευμα, κλείνοντας ολόκληρο το front nine για να δημιουργήσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους παίκτες και τις οικογένειές τους.

Ομαδικά μαθήματα Junior Academy: Το Junior Academy είναι ένα πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να εισάγει νέους νεαρούς στο γκολφ και να βοηθά τους αρχάριους παίκτες να αναπτύξουν τις θεμελιώδεις δεξιότητες μιας σταθερής αιώρησης. Μέσω διαδραστικών δραστηριοτήτων, οι συμμετέχοντες μπορούν να ανυπομονούν να μάθουν τεχνικές πλήρους και σύντομου παιχνιδιού σε ένα διασκεδαστικό περιβάλλον. Το πρόγραμμα δύο επιπέδων αποτελείται από Bridies (Επίπεδο 1) και Eagles (Επίπεδο 2), με τους αποφοίτους μαθητές να δείχνουν ότι είναι σίγουροι για τις βασικές γνώσεις γκολφ πριν προχωρήσουν περαιτέρω. Τα τελευταία δύο χρόνια, έχουν δει τη συμμετοχή τους να ξεπερνά το 30 τοις εκατό!

Πρόγραμμα καθοδήγησης ομάδας κοριτσιών: Αυτό το μοναδικό πρόγραμμα δίνει στα κορίτσια τη δυνατότητα να μάθουν από μια γυναίκα στη βιομηχανία του γκολφ. Η Reston National προσπαθεί να εμπνεύσει την ηγεσία μέσω της καθοδήγησης και της δημιουργίας ομάδας. Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν έναν συνδυασμό οδηγιών για το εύρος καθώς και για το γήπεδο του γκολφ.

Junior Tour Series: Η σειρά τουρνουά νέων FedEx Cup παρέχει ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες να κερδίσουν πόντους και να εισέλθουν στο Reston Junior Open. Για να το κάνουν μια αξέχαστη εμπειρία, προσκαλούν τους θεατές – ιδιαίτερα τις οικογένειες – να βγουν και να υποστηρίξουν τα παιδιά τους καθώς διαγωνίζονται είτε σε ατομικό παιχνίδι με εγκεφαλικά είτε σε σχήματα σκραμπλ δύο ατόμων. Τελικά, ο στόχος είναι να δοθεί η ευκαιρία στους νεαρούς παίκτες γκολφ όχι μόνο να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους αλλά και να αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση παίζοντας σε υψηλότερα επίπεδα ανταγωνισμού.

Δείτε παρακάτω για άλλες δυνατότητες #KSPDMonth από όλη την οικογένεια KemperSports:

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις ευκαιρίες ανάπτυξης παικτών σε ένα μάθημα KemperSports κοντά σας, επισκεφθείτε το kempersports.com/growthegame.

Schreibe einen Kommentar