Σήμερα συμπληρώνεται ακριβώς ένας χρόνος από τον ραδιοφωνικό παρουσιαστή, Δρ Cann του Happy Fm έφυγε από τη ζωή και η σύζυγός του Δόρκα εξακολουθεί να του λείπει για καλό σύζυγο και πατέρα.
Η Ντόρκας, η οποία εξακολουθεί να είναι σε σοκ μετά από ένα χρόνο από τον θάνατό της, είπε στην Graphic Showbiz ότι δεν πιστεύει ότι κανένας άντρας μπορεί να αντικαταστήσει τον σύζυγο και εύχεται να ήταν ζωντανός.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ernest Opoku και ο αδελφός Sammy σχεδόν συμμετέχουν στο Fistf!ght καθώς συναντιούνται δημόσια – Δείτε βίντεο
«Μου λείπει πραγματικά και εύχομαι να ήταν ζωντανός για να μοιραστούμε αυτή την υπέροχη στιγμή που ζήσαμε. Σήμερα είναι ακριβώς ένας χρόνος από τότε που άφησες εμένα και τα παιδιά και είναι λυπηρό που δεν σε ξαναδούμε. Μου λείπεις και ξέρω ότι το κάνουν και τα παιδιά. Θα σε αγαπούσα πάντα παρόλο που ξέρω ότι έχεις φύγει. Ήσουν καλός άνθρωπος και είμαι περήφανος που σε παντρεύτηκα και σου έκανα τέσσερα παιδιά». είπε.

Δρ Cann ήταν ραδιοφωνικός παρουσιαστής στο Happy FM όπου παρουσιαζόταν το Showbiz Xtra. Ήταν με τον Happy Fm για περισσότερο από μια δεκαετία και με την εκπομπή του Showbiz Xtra φιλοξένησε καλλιτέχνες όπως οι Shatta Wale, Edem, Piesie Esther, Cecilia Marfo, Tagoe Sisters, Diana Asamoah, Obibini, μεταξύ άλλων.