Cardbox Packaging Value Η Heidelberg ως συνεργάτης στην εκτύπωση συσκευασιών

1
Cardbox Packaging Value Η Heidelberg ως συνεργάτης στην εκτύπωση συσκευασιών

Συσκευασία Cardbox είναι διεθνής κατασκευαστής πτυσσόμενων χαρτοκιβωτίων υψηλής ποιότητας και τεχνικά εξελιγμένων με ετήσιο κύκλο εργασιών περίπου 45 εκατ. ευρώ. Η εταιρεία λειτουργεί εγκαταστάσεις παραγωγής στην Αυστρία (Wolfsberg και Pinkafeld), την Τσεχική Δημοκρατία (Zádveřice) και πιο πρόσφατα στις Ηνωμένες Πολιτείες (Pittston, Pa.). Η Heidelberger Druckmaschinen AG (Heidelberg) υποστήριξε την εγκατάσταση στο Pittston με εκτεταμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες και ένα συνολικό πακέτο λύσεων που περιλαμβάνει μηχανήματα, σέρβις και αναλώσιμα. Το Cardbox Packaging υποστηρίζεται και συμβουλεύεται η Global and International Account Group στη Χαϊδελβέργη.

Ο στόχος του Cardbox Packaging είναι να επεκτείνει την επιχείρηση μέσω της προσθήκης νέων τοποθεσιών και να δώσει σε κάθε τοποθεσία έναν βιώσιμο προσανατολισμό. Από την αρχή, η εταιρεία έχει βασιστεί σε στρατηγικούς εταίρους για το σκοπό αυτό. «Ένας από τους κύριους λόγους για την επιτυχία της στρατηγικής επέκτασής μας είναι ότι φέραμε τους σωστούς συνεργάτες, την Greiner Packaging και τη Heidelberg. Και τα δύο είναι καινοτόμα και προσανατολισμένα στον πελάτη – και έτσι βλέπουμε τους εαυτούς μας», λέει ο Roland Schöberl, Διευθύνων Σύμβουλος Cardbox Packaging Holding. Η κοινοπραξία με την Greiner Packaging, έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές πλαστικών συσκευασιών στον κόσμο με ιστοσελίδες σε όλο τον κόσμο, άνοιξε το δρόμο προς την αγορά της Βόρειας Αμερικής. Όταν ένας άλλος σημαντικός πελάτης, ένας ιδιοκτήτης επωνυμίας με έδρα την Ευρώπη, δήλωσε την πρόθεσή του να παράγει τα πτυσσόμενα χαρτοκιβώτιά του στο Cardbox Packaging στο μέλλον, η μετακίνηση πέρα ​​από τον Ατλαντικό ήταν προφανές.

Ωστόσο, η αγορά στις ΗΠΑ λειτουργεί διαφορετικά από την Ευρώπη από κάθε άποψη, είτε καταναλωτές, πελάτες είτε προμηθευτές. Ως εκ τούτου, η Cardbox Packaging ενίσχυσε τη συνεργασία της με τη Heidelberg ως παγκόσμιο εταίρο.

Εξαιρετικά παραγωγικό συνολικό σύστημα

Ταυτόχρονα με τη μετακόμισή του στο νέο κτίριο, η Χαϊδελβέργη προμήθευσε τον εξοπλισμό και καθιέρωσε ένα λιτό σύστημα παραγωγής με μικρές αλυσίδες εφοδιασμού και αποτελεσματική ροή υλικών. Όλες οι διαδικασίες αναλύθηκαν διεξοδικά και προσανατολίστηκαν στην οικονομική αποδοτικότητα. Ένα σύστημα Suprasetter CtP χρησιμοποιείται για απεικόνιση σε προεκτύπωση, ενώ α Speedmaster XL 106 πιεστήρια έξι χρωμάτων με διπλή επίστρωση και πλήρη επιμελητεία στο πιεστήριο. Τα φύλλα ολοκληρώνονται με το μοτέρ Promatrix CSB και την κόλλα φακέλου Diana Easy σε postpress. ο Διευθυντής Παραγωγής Prinect Η ροή εργασίας προβλέπει την ενοποίηση αυτών των διαδικασιών. Το σύστημα CtP παραδόθηκε με σύμβαση προμήθειας πιάτων, χρησιμοποιούνται αναλώσιμα Saphira Pressroom και η Cardbox Packaging βασίζεται επίσης στην υπηρεσία της Heidelberg. «Με τη συμφωνία παροχής υπηρεσιών 36 Plus, αγοράζουμε οι ίδιοι την αξιοπιστία της παραγωγής. Γνωρίζουμε εκ πείρας ότι σίγουρα αξίζει τον κόπο, γιατί μας βοηθά να αποφύγουμε απρογραμμάτιστες διακοπές λειτουργίας», λέει ο Roland Schöberl. Το πακέτο υπηρεσιών περιλαμβάνει επίσης αναλύσεις παραγωγής για το πού και πώς μπορούν να αξιοποιηθούν περαιτέρω δυνατότητες εξοικονόμησης.

Το Cardbox Packaging επωφελείται επίσης από μια βελτιωμένη αλυσίδα εφοδιασμού και πολύ χαμηλότερη πολυπλοκότητα. «Αντί να διαπραγματευόμαστε με πολλούς προμηθευτές, παίρνουμε τα πάντα από μια πηγή, από τη Χαϊδελβέργη. Αυτό κάνει πολλά πράγματα πιο εύκολα. Εξοικονομούμε κόστος διαδικασίας και η μείωση του φόρτου εργασίας στις καθημερινές επιχειρήσεις μας ελευθερώνει να επικεντρωθούμε σε βασικά θέματα, όπως νέες προσφορές για τους πελάτες μας», λέει ο Roland Schöberl.

Η Cardbox Packaging βασίστηκε επίσης στη θετική εμπειρία με τον εξοπλισμό της Heidelberg στις εγκαταστάσεις της στην Αυστρία, με ένα Speedmaster XL 106-6+L με πλήρη εφοδιαστική σε λειτουργία στο Wolfsberg και ένα Diana Pro καθώς και ένα Promatrix CSB στο Pinkafeld.

Περίπου 20 εργαζόμενοι εργάζονται στο χώρο του Pittston, παράγοντας συσκευασίες κυρίως για κατασκευαστές επώνυμων προϊόντων στις βιομηχανίες ζαχαροπλαστικής, τροφίμων και καλλυντικών. «Ανταποκρινόμαστε με ευελιξία στις επιθυμίες των πελατών μας και προσφέρουμε εξατομικευμένες, προσαρμοσμένες λύσεις. Ωστόσο, η τιμή είναι ο απόλυτος αποφασιστικός παράγοντας», λέει ο Klaus Hockl, CEO Cardbox Packaging Holding.

Λόγω της έντονης ανταγωνιστικής πίεσης, η κοστολόγηση γίνεται με μεγάλη ακρίβεια και η προσπάθεια που απαιτείται για την αλλαγή εργασίας αναλύεται με μεγάλη ακρίβεια. Ιδιαίτερα με μικρές διαδρομές, κάθε δευτερόλεπτο μετράει. Επομένως, όλες οι εργασίες εκτύπωσης – ακόμη και οι εργασίες που δεν αφορούν τρόφιμα – παράγονται με χρήση αναλώσιμων που είναι ασφαλή για τρόφιμα και χαμηλής μετανάστευσης. Αυτό συντομεύει τους χρόνους μετάβασης και μειώνει την ποσότητα ετοιμότητας που απαιτείται. Ταυτόχρονα, η Cardbox Packaging μπορεί να ανταποκριθεί αξιόπιστα στις υψηλές απαιτήσεις των πελατών τροφίμων της.

Cardbox Packaging Value Η Heidelberg ως συνεργάτης στην εκτύπωση συσκευασιών

Σε postpress, ο ιστότοπος Cardbox Packaging στις ΗΠΑ βασίζεται στο Diecutter Promatrix CSB. (Από αριστερά) οι Michael Schaid, Florian Scharl, Klaus Hockl και Roland Schöberl στέκονται δίπλα στη συσκευή.

Ανάπτυξη μέσω μεταφοράς τεχνογνωσίας και ψηφιοποίησης διαδικασιών

Η Cardbox Packaging σχεδιάζει περαιτέρω ανάπτυξη. «Γνωρίζουμε ότι η επιτυχία μας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τους ανθρώπους. Για τους υπαλλήλους μας και τους συνεργάτες μας», λέει με πεποίθηση ο Klaus Hockl. Η Cardbox Packaging λοιπόν αποδίδει μεγάλη σημασία σε ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον, ένα ευχάριστο εργασιακό κλίμα και τη συνεχή εκπαίδευση. Κεντρικό ρόλο παίζει η μεταφορά τεχνογνωσίας σε όλη την εταιρεία σε τεχνικά και λειτουργικά θέματα στην εκτύπωση.

Η Cardbox Packaging θεωρεί τη συνεργασία εμπιστοσύνης με τη Χαϊδελβέργη ως έναν ακόμη μοχλό μακροπρόθεσμης επιτυχίας. «Η Χαϊδελβέργη οδηγεί ενεργά ψηφιακά θέματα όπως τα μεγάλα δεδομένα και το Διαδίκτυο των πραγμάτων. Αυτό μας δίνει πολλές ευκαιρίες να βελτιώσουμε την απόδοσή μας και να αναπτυχθούμε περαιτέρω – χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε νέες επενδύσεις», λέει ο Klaus Hockl. Έτσι, η ενσωμάτωση του Heidelberg Assistant βρίσκεται στο στάδιο του σχεδιασμού, καθώς αυτή η διεπαφή λογισμικού επιτρέπει τον συντονισμό του επιθυμητού επιπέδου διαφάνειας, μεταφοράς τεχνογνωσίας, αγορών μέσω του eShop και εξυπηρέτησης.

Πηγή: Χαϊδελβέργη

ο Το προηγούμενο δελτίο τύπου παρασχέθηκε από εταιρεία που δεν συνδέεται με Εκτύπωση Αποτυπώσεων. Οι απόψεις που εκφράζονται εντός δεν αντικατοπτρίζουν άμεσα τις σκέψεις ή τις απόψεις του προσωπικού της Εκτύπωση Αποτυπώσεων.

Schreibe einen Kommentar