7 σημάδια ότι χρειάζεστε αναβάθμιση συστήματος διαχείρισης μέλους

1
7 σημάδια ότι χρειάζεστε αναβάθμιση συστήματος διαχείρισης μέλους
Απεικόνιση αναβάθμισης φορητού υπολογιστή υπολογιστή.

Γεια σου! Έχετε ακούσει ποτέ το ρητό, „Δεν μπορείτε να τρέξετε έναν μαραθώνιο με άδειο στομάχι;“ Εάν έχετε έναν οργανισμό που διαχειρίζεται τις συνδρομές και συνεχίζει να αναπτύσσεται, πιθανότατα πηγαίνετε στη σωστή κατεύθυνση. Ωστόσο, όταν οι συνδρομές αυξάνονται, αυξάνεται και η πολυπλοκότητα και ο όγκος των δεδομένων των μελών σας.

Ενώ τα υπολογιστικά φύλλα μπορεί να σας είχαν εξυπηρετήσει καλά τις πρώτες μέρες, έρχεται μια στιγμή που χρειάζονται περισσότερα. Ακολουθούν επτά βασικοί δείκτες ότι ήρθε η ώρα να μεταβείτε από τα υπολογιστικά φύλλα σε ένα πιο προηγμένο σύστημα διαχείρισης μελών:

1. Αυξανόμενα δεδομένα μελών

Καθώς ο οργανισμός σας επεκτείνεται, θα βρείτε τον εαυτό σας να χειρίζεται περισσότερα δεδομένα μελών. Εάν τα υπολογιστικά φύλλα σας γίνονται πολύ μεγάλα για να τα διαχειριστείτε ή αν κάνετε ταχυδακτυλουργικά πολλά υπολογιστικά φύλλα και συστήματα, είναι σαφές σημάδι ότι χρειάζεστε μια καλύτερη λύση.

Η συγκέντρωση του συστήματός σας και η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε τη διαδικασία πιο εύκολη στη διαχείριση, διατηρώντας παράλληλα τα δεδομένα ασφαλή και ασφαλή.

2. Σύνθετες διαδικασίες μέλους:

Καθώς οι διαδικασίες σας εξελίσσονται, μπορεί να γίνουν πιο περίπλοκες και χρονοβόρες. Εάν η ομάδα σας ξοδεύει περισσότερο χρόνο σε μη αυτόματες διαδικασίες παρά στην ανάπτυξη προγραμμάτων και πλεονεκτημάτων μελών, είναι καιρός να σκεφτείτε ένα σύστημα που μπορεί να αυτοματοποιήσει αυτές τις εργασίες.

Ο αυτοματισμός μπορεί να κάνει πολλά πράγματα πιο γρήγορα από ένα άτομο ή μια ομάδα, αφήνοντας ανοιχτές τις πιο βασικές εργασίες. Αυτό θα δώσει στον οργανισμό σας περισσότερο χρόνο για να αναπτύξει μια στρατηγική και να καθορίσει τα πιο κρίσιμα στοιχεία για τη συνολική επιτυχία.

3. Αυξημένη ζήτηση για αναφορές:

Με την οργανωτική ανάπτυξη αυξάνεται η ζήτηση για λεπτομερείς εκθέσεις από το εκτελεστικό προσωπικό και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Εάν η δημιουργία αυτών των αναφορών γίνεται αποθαρρυντική και χρονοβόρα, ένα πιο προηγμένο σύστημα μπορεί να εξορθολογίσει αυτή τη διαδικασία.

Εδώ μπορεί να μπει ξανά στο παιχνίδι η αυτοματοποίηση. Εάν οι αναφορές είναι αυτοματοποιημένες, μπορεί να εξοικονομηθεί σημαντικός χρόνος εντός του οργανισμού. Εάν τα μέλη του οργανισμού σας μπορούν να αυτοματοποιήσουν τις δικές τους αναφορές σχετικά με την απόδοση, το κάνει ακόμα καλύτερο. Το διαδικτυακό λογισμικό διαχείρισης μελών όπως το AMO μπορεί να κάνει πράγματα όπως αυτό.

4. Εξελισσόμενες προσδοκίες μελών:

Τα σύγχρονα μέλη μπορεί να περιμένουν περισσότερα οφέλη, όπως μια διαδικτυακή κοινότητα και μια εφαρμογή για κινητά για αλληλεπίδραση. Εάν τα τρέχοντα εργαλεία σας δεν μπορούν να παρέχουν αυτά τα πλεονεκτήματα, είναι σημάδι ότι χρειάζεστε ένα πιο εξελιγμένο σύστημα.

Σχεδόν σε κάθε περίπτωση, τα μέλη θα ήταν πιο ευχαριστημένα εάν ο οργανισμός στον οποίο συμμετείχαν ενημερωνόταν σωστά αυτόματα αντί να εξαρτώνται από τη συμβολή ενός ατόμου που μπορεί κατά λάθος να κάνει λάθος.

5. Ασυμφωνίες δεδομένων:

Εάν παρατηρήσετε αποκλίσεις ή σφάλματα στα δεδομένα σας λόγω μη αυτόματης καταχώρισης ή πολλαπλών πηγών δεδομένων, είναι σημάδι ότι το τρέχον σύστημά σας δεν επαρκεί πλέον. Ένα σύστημα διαχείρισης μελών μπορεί να διασφαλίσει την ακρίβεια και τη συνέπεια των δεδομένων.

Αυτό επιτρέπει σε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη να φροντίζονται με τον ίδιο τρόπο και τα μέλη θα είναι χαρούμενα που ο οργανισμός εκτιμά κάθε συμμετοχή. Η αποφυγή σφαλμάτων στα δεδομένα σας αυξάνει σημαντικά την αξία του ίδιου του οργανισμού σας, καθώς δείχνει ότι η ηγεσία είναι αφοσιωμένη στην παροχή της μέγιστης ποιότητας υπηρεσιών σε κάθε πτυχή του οργανισμού.

6. Δυσκολία στην παρακολούθηση της αφοσίωσης των μελών:

Εάν χρειάζεστε βοήθεια για την παρακολούθηση και την ανάλυση της αφοσίωσης των μελών σε διάφορες πλατφόρμες και δραστηριότητες, ήρθε η ώρα να σκεφτείτε ένα σύστημα που μπορεί να ενοποιήσει και να αναλύσει αυτά τα δεδομένα για εσάς.

Είναι λογικό ότι τα ίδια τα υπολογιστικά φύλλα δεν μπορούν να κάνουν ό,τι μπορεί το λογισμικό:

  • Αυτοματοποιήστε τις συνδρομές μέλους
  • Χειριστείτε τις ηλεκτρονικές πληρωμές και τη λογιστική
  • Εμφάνιση στατιστικών στοιχείων ανάπτυξης σε πραγματικό χρόνο
  • Παρακολούθηση μεμονωμένων ενεργειών μελών

Το διαδικτυακό λογισμικό διαχείρισης όπως το AMO μπορεί να κάνει όλα αυτά τα πράγματα και πολλά άλλα. Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί αναπτυσσόμενοι οργανισμοί επιλέγουν λογισμικό αντί υπολογιστικών φύλλων.

7. Ανάγκη για επεκτασιμότητα:

Εάν το τρέχον σύστημά σας που επικεντρώνεται στα υπολογιστικά φύλλα δεν μπορεί να χειριστεί αποτελεσματικά την ανάπτυξη του οργανισμού σας ή να προσαρμοστεί στις μεταβαλλόμενες ανάγκες σας, είναι καιρός να εξετάσετε μια πιο επεκτάσιμη λύση.

Εάν αυτά τα σημάδια έχουν απήχηση στην τρέχουσα κατάστασή σας, σκεφτείτε ένα σύστημα σχεδιασμένο για οργανισμούς στο στάδιο της ανάπτυξής σας. Μια πλατφόρμα όπως η AMO μπορεί να αυτοματοποιήσει τις ροές εργασίας, τις δυνατότητες της διαδικτυακής κοινότητας, μια εφαρμογή για κινητά και διαμορφώσιμους πίνακες εργαλείων και αναφορές για να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα του οργανισμού σας και την αφοσίωση των μελών.

Τα σωστά εργαλεία μπορούν να ενισχύσουν τη συνολική παραγωγικότητα στον οργανισμό σας και να ενισχύσουν την αξία που παρέχετε στα μέλη σας. Επομένως, εάν εξακολουθείτε να βασίζεστε σε υπολογιστικά φύλλα για τη διαχείριση δεδομένων μελών, σκεφτείτε μια αναβάθμιση.

Schreibe einen Kommentar