5 κρίσιμες βελτιστοποιήσεις για την TurkishAirlines.com

1
5 κρίσιμες βελτιστοποιήσεις για την TurkishAirlines.com

Η Optimum7 είναι συχνός πελάτης της Turkish Airlines. Αυτό μας δίνει μια μοναδική κατανόηση των δυνατοτήτων βελτίωσης της διαδικτυακής παρουσίας της εταιρείας.

Από άποψη μετατροπής, βελτιστοποίησης και μάρκετινγκ, η Turkish Airlines χάνει έσοδα εκατομμυρίων δολαρίων.

Σε σε αυτό το άρθρο, παρέχουμε μια ολοκληρωμένη επισκόπηση των προβλημάτων, των ευκαιριών και της ανάπτυξης της διαδικτυακής παρουσίας της Turkish Airlines. Η εμπιστευτική μας οπτική παρέχει πληροφορίες για τα οφέλη από την αξιοποίηση αυτών των ευκαιριών, συμπεριλαμβανομένων των αυξημένων εσόδων, της ικανοποίησης των πελατών και της αφοσίωσης στην επωνυμία.

Ο αρνητικός αντίκτυπος μιας κακής ιστοσελίδας στις Turkish Airlines

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Turkish Airlines με τον ιστότοπό τους προκαλούν μεγάλους πονοκεφάλους στους πελάτες και οδηγούν σε χαμένες ευκαιρίες εσόδων. του ιστότοπου UI/UX Ο σχεδιασμός είναι ξεπερασμένος και αποτυγχάνει να προσφέρει μια απρόσκοπτη εμπειρία χρήστη, καθιστώντας δύσκολη την κράτηση εισιτηρίου.

Οι ευκαιρίες βελτιστοποίησης μετατροπών δεν είναι με κεφαλαία συνεχίζοντας, αφήνοντας τους πελάτες απογοητευμένους με τη διαδικασία κράτησης. Υπάρχει επίσης έλλειψη μιας στρατηγικής για τη διάρκεια ζωής του πελάτη, πράγμα που σημαίνει ότι οι πελάτες δεν στοχεύουν αποτελεσματικά και δεν δεσμεύονται σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Οι κακές διοχετεύσεις μάρκετινγκ και η αποτυχία αποτελεσματικής δημιουργίας εσόδων από τον ιστότοπο οδηγούν σε χαμένες ευκαιρίες εσόδων, ειδικά σε σύγκριση με ανταγωνιστές που μπορούν να αξιοποιήσουν καλύτερα την παρουσία τους στο διαδίκτυο για να αυξήσουν τις μετατροπές. Αυτά τα ζητήματα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην επιτυχία της Turkish Airlines.

5 κρίσιμες βελτιστοποιήσεις για την TurkishAirlines.com

Η μεγιστοποίηση των διαδικτυακών δυνατοτήτων μετατροπής και μάρκετινγκ της Turkish Airlines απαιτεί στρατηγική και βασισμένη σε δεδομένα προσέγγιση. Ακολουθούν πέντε ιδέες που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε αυτόν τον στόχο:

  1. Λειτουργικότητα εγκατάλειψης καλαθιού
  2. Διαφημίσεις συγκεκριμένης τοποθεσίας
  3. Οδηγίες προορισμού
  4. Επικοινωνία εταιρικών μελών
  5. Αποδιοργανωμένο Μάρκετινγκ και Ανάπτυξη

1. Λειτουργικότητα εγκατάλειψης καλαθιού

Εφαρμόζοντας τη Λειτουργικότητα Εγκατάλειψης Καλαθιού, η Turkish Airlines έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει σημαντικά τις διαδικτυακές της πωλήσεις. Το σύστημα θα να σχεδιαστεί να υπενθυμίζει στους πελάτες τα εισιτήρια που άφησαν στα καροτσάκια τους και να τους ενθαρρύνει να ολοκληρώσουν τις αγορές τους.

Με την αποστολή στοχευμένων και έγκαιρων μηνυμάτων παρακολούθησης, η Turkish Airlines μπορεί να αξιοποιήσει την ψυχολογική αρχή της σπανιότητας. Αυτό κάνει τους πελάτες να νιώθουν ότι χάνουν μια ευκαιρία και τους ωθεί να αναλάβουν δράση.

Απλώς φανταστείτε τι θα σκέφτονταν οι πιθανοί πελάτες σας όταν βλέπουν ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπως το παρακάτω, ενώ εξετάζουν ποια αεροπορική εταιρεία να διαλέξετε…

Αυτά τα μηνύματα παρακολούθησης χρησιμεύουν ως υπενθύμιση στους πελάτες. Ακόμη καλύτερα, το σύστημα μπορεί να βελτιστοποιηθεί ώστε να δείχνει την περιορισμένη διαθεσιμότητα ορισμένων πτήσεων και τις αυξανόμενες τιμές τους, παρακινώντας περαιτέρω τους πελάτες να ολοκληρώσουν τις αγορές τους.

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την Turkish Airlines για να κεφαλαιοποιήσει τις διαδικτυακές πωλήσεις της. Οι πελάτες μπορεί να αισθάνονται επείγουσα ανάγκη να επωφεληθούν από τις περιορισμένες προσφορές προτού φύγουν.

Στοιχεία πελάτη

Εκτός από την αύξηση των διαδικτυακών μετατροπών, η Λειτουργικότητα εγκατάλειψης καλαθιού θα βοηθήσει επίσης τις Turkish Airlines να συγκεντρώσει πολύτιμα δεδομένα σχετικά με τη συμπεριφορά και τις προτιμήσεις των πελατών. Αυτές οι πληροφορίες θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τη βελτιστοποίηση των μελλοντικών προσπαθειών μάρκετινγκ, αυξάνοντας περαιτέρω τις διαδικτυακές πωλήσεις της εταιρείας.

Με μια στρατηγική και βασισμένη σε δεδομένα προσέγγιση, η Turkish Airlines έχει τη δυνατότητα να φέρει επανάσταση στις διαδικτυακές της πωλήσεις και να διατηρήσει τη θέση της ως ηγέτης στον κλάδο.

2. Διαφημίσεις συγκεκριμένης τοποθεσίας

Η Turkish Airlines μπορεί να μεγιστοποιήσει το δυναμικό μάρκετινγκ και να προσεγγίσει το κοινό-στόχο της, εκμεταλλευόμενη τη διαφήμιση για συγκεκριμένη τοποθεσία σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, το LinkedIn και το Instagram.

Καθώς οι άνθρωποι αναζητούν συνεχώς οικονομικές ταξιδιωτικές επιλογές, είναι σημαντικό να προωθείτε ειδικές προσφορές και προσφορές απευθείας σε συχνούς επιβάτες στις περιοχές προς ή από τις οποίες ταξιδεύουν.

Μια καλά εκτελεσμένη καμπάνια όπως αυτή θα χρειαζόταν μόνο λίγα λεπτά για να δημιουργηθεί και θα μπορούσε να οδηγήσει σε σημαντική αύξηση εσόδων μέσω αυξημένων κρατήσεων. Αυξάνοντας τον αριθμό των κρατήσεων, μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τις τιμές σας με βάση τις αρχές της προσφοράς και της ζήτησης.

3. Οδηγίες προορισμού

Ως κορυφαία αεροπορική εταιρεία με μακρά ιστορία στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών, η Turkish Airlines έχει την ευκαιρία να επεκτείνει την εμβέλεια και τον αντίκτυπό της δημιουργώντας ολοκληρωμένους οδηγούς προορισμού.

Παρά το γεγονός ότι διαθέτουν έναν εξαιρετικά εδραιωμένο και έγκυρο ιστότοπο, άλλοι ιστότοποι με χαμηλότερη εξουσία τομέα κατατάσσονται υψηλότερα από το Turkishairlines.com στη SERP (σελίδα αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης) όταν πρόκειται για ενημερωτικό περιεχόμενο σχετικά με δημοφιλείς προορισμούς.

Για να εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία, η Turkish Airlines μπορεί να δημιουργήσει ολοκληρωμένους και ελκυστικούς οδηγούς που υπογραμμίζουν όλες τις μοναδικές εμπειρίες που μπορούν να απολαύσουν οι ταξιδιώτες σε κάθε προορισμό.

Οφέλη

Συμπεριλαμβάνοντας λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τοπικά αξιοθέατα, πολιτιστικές εμπειρίες, επιλογές για φαγητό και πολλά άλλα, η Turkish Airlines μπορεί να τοποθετηθεί ως ενιαίος σταθμός για ταξιδιώτες που αναζητούν το επόμενο ταξίδι τους.

Οι οδηγοί θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνουν μια σαφή παρότρυνση για δράση για κράτηση, ενθαρρύνοντας τους επισκέπτες να κάνουν κράτηση για τις πτήσεις και τα καταλύματα τους μέσω της Turkish Airlines. Αυτό μπορεί να συμβάλει στην αύξηση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπο της εταιρείας και τελικά να ενισχύσει τις διαδικτυακές μετατροπές και τα έσοδά της.

Παρά κάποιες προηγούμενες προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση, εξακολουθεί να υπάρχει έλλειψη δομής και οργάνωσης όσον αφορά τους οδηγούς προορισμού.

Με την προσεκτική εφαρμογή αυτής της στρατηγικής, η Turkish Airlines έχει τη δυνατότητα να προσελκύσει εκατοντάδες χιλιάδες νέους επισκέπτες στον ιστότοπό της και να καθιερωθεί ως αξιόπιστη και έγκυρη πηγή πληροφοριών για τους ταξιδιώτες.

Με έμφαση στην παροχή πολύτιμου και πρακτικού περιεχομένου, η Turkish Airlines μπορεί να γίνει ο βασικός πόρος για όποιον θέλει να προγραμματίσει το επόμενο ταξίδι του.

4. Επικοινωνία εταιρικών μελών

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των προσφορών εταιρικής ιδιότητας μέλους της Turkish Airlines, φέρνοντας τα κίνητρά σας στο προσκήνιο και κάνοντας τη διαδικασία εγγραφής παιχνιδάκι. Η τρέχουσα κατάσταση της εταιρικής ιδιότητας μέλους αφήνει πολλά να είναι επιθυμητά, χωρίς διαφημιστικές προσπάθειες ή προσπάθειες προβολής και μόνο μια βασική σελίδα προορισμού για να την αντιπροσωπεύει.

Ωστόσο, μια καλά εκτελεσμένη και στοχευμένη καμπάνια στο LinkedIn που απευθύνεται σε Διευθύνοντες Συμβούλους οργανισμών που βρίσκονται σε πόλεις με απευθείας πτήσεις προς την Κωνσταντινούπολη θα μπορούσε να αλλάξει όλα αυτά.

Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, η Turkish Airlines μπορεί να ενσωματώσει όλους τους τακτικούς επιβάτες επιχειρηματικής κλάσης και τους λογαριασμούς τους στο LinkedIn για να προσδιορίσει εάν κατέχουν κάποια επιχείρηση.

Από εκεί, η εταιρεία μπορεί να στείλει ιδιαίτερα στοχευμένα email σε αυτά τα άτομα, ενθαρρύνοντάς τα να εγγραφούν για εταιρική συνδρομή. Αυτή η απλή αλλά αποτελεσματική στρατηγική θα μπορούσε να οδηγήσει σε εκατομμύρια δολάρια σε πρόσθετα έσοδα, καθώς οι εταιρείες επιλέγουν να πετούν αποκλειστικά με την Turkish Airlines.

5. Αποδιοργανωμένο Μάρκετινγκ και Ανάπτυξη

Η Turkish Airlines αντιμετωπίζει μια μεγάλη πρόκληση: οι πρωτοβουλίες μάρκετινγκ και ανάπτυξης είναι αποδιοργανωμένες, οδηγώντας σε χαμένες ευκαιρίες για αυξημένα έσοδα και ικανοποίηση πελατών.

Με τόσες πολλές διαφορετικές αντιπροσωπείες που εργάζονται σε διάφορες πτυχές της επιχείρησης, μπορεί να είναι δύσκολο να δείτε τη μεγαλύτερη εικόνα και να μεγιστοποιήσετε αποτελεσματικά τις μετατροπές και τις πρωτοβουλίες μάρκετινγκ.

Εκεί μπαίνει το Optimum7.

Η ομάδα ειδικών μας έχει εκτεταμένη γνώση του κλάδου των αεροπορικών εταιρειών, συμπεριλαμβανομένων στρατηγικών μάρκετινγκ, βελτιστοποίησης ποσοστού μετατροπής, σχεδίασης UI/UX, επιχειρηματικής και οικονομικής διαχείρισης, ψυχολογίας καταναλωτών και αγοραστών και δοκιμών τιμών.

Φέρνοντας έναν σύμβουλο που μπορεί να συγκεντρώσει όλα αυτά τα στοιχεία, η Turkish Airlines μπορεί να έχει μια ολοκληρωμένη ματιά στις δραστηριότητές της και να εντοπίσει ευκαιρίες για βελτίωση.

Απελευθερώστε το πραγματικό δυναμικό της Turkish Airlines

Συμπερασματικά, η Turkish Airlines αντιμετωπίζει πολλές προκλήσεις με το διαδικτυακό της παρουσία, που οδηγεί σε τεράστιες χαμένες ευκαιρίες εσόδων.

Εφαρμόζοντας τις πέντε κρίσιμες βελτιστοποιήσεις που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο, η Turkish Airlines έχει τη δυνατότητα να φέρει επανάσταση στις διαδικτυακές της πωλήσεις, να προσεγγίσει το κοινό-στόχο της, να γίνει μια αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τους ταξιδιώτες και να μεγιστοποιήσει τις προσφορές εταιρικών συνδρομών της.

Εάν είστε διευθυντής στην Turkish Airlines, επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς το Optimum7 μπορεί να συμβάλει στη μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων μετατροπής και μάρκετινγκ στο διαδίκτυο της Turkish Airlines.

Schreibe einen Kommentar