2021 Εξωραϊσμός Τάσεις – Indian Run Landscaping

0
2021 Εξωραϊσμός Τάσεις – Indian Run Landscaping

Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, είναι ασφαλές να πούμε ότι όλοι περάσαμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι από ποτέ. Εξαιτίας αυτού, έχουμε συνειδητοποιήσει περισσότερο τη σημασία της ύπαρξης ενός χαλαρωτικού εξωτερικού χώρου στο σπίτι. Ως αποτέλεσμα, οι τάσεις του τοπίου για το 2021 δεν αποτελούν έκπληξη και Όλα προέρχονται από οικογένειες που θέλουν απλώς να αξιοποιήσουν στο έπακρο τον χώρο τους. Όλα αυτά είναι καλά πράγματα, αν μας ρωτάτε.

Ας ξεκινήσουμε από την κορυφή, σωστά; Το νούμερο ένα στη λίστα μας με τις τάσεις του τοπίου είναι τα αίθρια και οι υπαίθριοι χώροι καθιστικού. συμπεριλαμβανομένων πυρκαγιών, τοίχων τοπίου και υπαίθριων χώρων τραπεζαρίας.

Έχοντας ένα λάκκο φωτιάς δίνει σε μια οικογένεια ένα μέρος, σε εξωτερικούς χώρους, για να απολαύσει την αυλή της και την παρέα που συγκεντρώνεται γύρω της. Το ψήσιμο s’mores και hotdogs είναι μια διασκεδαστική δραστηριότητα που λατρεύει όλη η οικογένεια και μπορεί να γίνει όλο το χρόνο.

Οι υπαίθριοι χώροι φαγητού επιτρέπουν σε μια οικογένεια να φέρει την κανονική της γαστρονομική εμπειρία σε εσωτερικούς χώρους – πλήρως σε εξωτερικούς χώρους. Στην πραγματικότητα, ορισμένες οικογένειες το καταλαμβάνουν και εγκαθιστούν κουζίνες σε εξωτερικούς χώρους. Οι τοίχοι τοπίου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αντιστήριξη και κήπο, καθώς και διπλά ως πρόσθετα καθίσματα. Πρέπει να πούμε, ωστόσο, ότι ένα επαγγελματικά εγκατεστημένο αίθριο θα είναι πάντα ο ακρογωνιαίος λίθος για έναν χρήσιμο υπαίθριο χώρο.

Στη συνέχεια, στη λίστα είναι τα υδάτινα χαρακτηριστικά! Αυτό περιλαμβάνει φυσαλίδες, καταρράκτες, σιντριβάνια και λιμνούλες. Όλα αυτά μπορούν να προσφέρουν ανακούφιση από το άγχος. Και – ποιος δεν χρειάζεται ένα μέρος για να χαλαρώσει και να χαλαρώσει μετά τη χρονιά που περάσαμε, σωστά;

Τα υδάτινα στοιχεία όχι μόνο δημιουργούν έναν γαλήνιο, γαλήνιο υπαίθριο χώρο, αλλά δημιουργούν επίσης ένα όμορφο σημείο εστίασης στην αυλή σας, δημιουργούν έναν χαλαρωτικό ήχο και παρέχουν ενδιαίτημα για τα ζώα.

Τρίτοι στη λίστα μας είναι τα αυτοφυή φυτά. Σύμφωνα με Η Εθνική Ομοσπονδία Άγριας Ζωής ένα εγγενές φυτό είναι, «ένα φυτό που έχει εμφανιστεί φυσικά σε μια συγκεκριμένη περιοχή, οικοσύστημα ή βιότοπο». Το αντίθετο των ιθαγενών φυτών είναι τα εξωτικά φυτά. Ένα παράδειγμα αυτού θα ήταν η προσπάθεια ανάπτυξης ενός φοίνικα – εδώ στην Κεντρική Πενσυλβάνια.

Η ύπαρξη γηγενών φυτών σε παρτέρια και σε όλη την ιδιοκτησία, δίνει στα φυτά την καλύτερη ευκαιρία να ευδοκιμήσουν και να επιβιώσουν. Τα γηγενή φυτά αναπτύσσονται καλύτερα στο έδαφος για το οποίο προορίζονται. που σημαίνει ότι οι ρίζες τους θα είναι πιο υγιείς και θα μεγαλώσουν περισσότερο.

Γρήγορη συμβουλή για εσάς. Το Ken’s Gardens στην κομητεία του Λάνκαστερ έχει μια εξαιρετική λίστα με λουλούδια επικονιαστών και πόρους κήπου που μπορείτε να δείτε εδώ! Η Εθνική Ομοσπονδία Άγριας Ζωής δηλώνει επίσης ότι η φύτευση αυτοφυών φυτών, επιπλέον, βοηθά το συνολικό περιβάλλον.

Και, μιλώντας για βοήθεια στο περιβάλλον. Οι κήποι με επικονιαστές είναι επίσης στη λίστα τάσεων τοπίων του 2021. Οι ηλίανθοι, τα μαυρομάτικα Σούζαν, οι αστέρες και τα κωνοφόρα είναι όλα παραδείγματα φυτών που έχουν γύρη και νέκταρ.

Γνωρίζατε ότι οι μέλισσες προτιμούν λουλούδια που είναι λευκά, κίτρινα ή μπλε; Εάν θέλετε να προσελκύσετε μέλισσες, πεταλούδες, κολίβρια ή και τα τρία – το χρώμα των ανθισμάτων μπορεί να κάνει τη διαφορά. Jolene Hansen του Garden Tech μας λέει, εάν θέλετε επίσης έναν κήπο γεμάτο με τοπικά φρούτα και λαχανικά, η ύπαρξη φυτών επικονιαστών θα βοηθήσει στη διασταυρούμενη επικονίαση.

Σας αρέσει κάποια από αυτές τις τάσεις; Μπορούμε να βοηθήσουμε με όλα αυτά! Η Indian Run Landscaping είναι μια εταιρεία τοπίου με πλήρεις υπηρεσίες. Σημασία – συνεργαζόμαστε με πελάτες από τις φάσεις σχεδιασμού και εγκατάστασης έως την παρακολούθηση και τη συντήρηση. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω τηλεφώνου, email ή στον ιστότοπό μας κάνοντας κλικ εδώ.

Schreibe einen Kommentar