13 ΔΩΡΕΑΝ εκτυπώσιμες σελίδες χρωματισμού παρακολούθησης αποταμιεύσεων

0
13 ΔΩΡΕΑΝ εκτυπώσιμες σελίδες χρωματισμού παρακολούθησης αποταμιεύσεων

Έχετε συγκεκριμένο στόχο για τον οποίο πρέπει να κάνετε οικονομία; Λοιπόν, αυτές οι δωρεάν εκτυπώσιμες σελίδες χρωματισμού του ιχνηλάτη αποταμίευσης είναι ο τέλειος τρόπος για να φτάσετε στις αποταμιεύσεις-στόχους σας! Ίσως έχετε προσθέσει κάποιους στόχους χρημάτων στον πίνακα οράματός σας φέτος και δεν έχετε ιδέα πώς θα φτάσετε το ποσό του στόχου σας. Μόνο ένα φύλλο χρωματισμού μπορεί να σας προσφέρει ένα οπτικό βοήθημα και να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε την πρόοδό σας.

Τι είναι οι εκτυπώσιμοι ιχνηλάτες αποταμίευσης;

Αυτά τα δωρεάν εκτυπώσιμα είναι ψηφιακές λήψεις που μπορείτε να εκτυπώσετε και να χρησιμοποιήσετε για να ολοκληρώσετε μια πρόκληση εξοικονόμησης. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επιτύχετε οικονομικούς στόχους, ειδικά εάν κάνετε αποταμίευση για πολλούς διαφορετικούς στόχους. Κάποιοι το αναφέρουν ως ταμείο που βυθίζεται. Το συνολικό ποσό που εξοικονομείτε ποικίλλει και ορισμένες προκλήσεις μπορείτε να τις ολοκληρώσετε σε λίγους μήνες και μερικές μπορεί να χρειαστούν έναν ολόκληρο χρόνο ή περισσότερο.

Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι θέλετε να δημιουργήσετε ένα αρχικό ταμείο έκτακτης ανάγκης. Απλώς ξεκινάτε κατεβάζοντας ένα οπτικό πρόγραμμα παρακολούθησης αποταμίευσης και το βάζετε κάπου που ελέγχετε σε τακτική βάση, ώστε να σας υπενθυμίζεται η πρόοδός σας προς τους στόχους αποταμίευσης που έχετε θέσει.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της χρήσης μιας από αυτές τις δωρεάν εκτυπώσιμες σελίδες χρωματισμού ιχνηλάτη εξοικονόμησης;

Ένα πρότυπο παρακολούθησης αποταμίευσης είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να δημιουργήσετε τον λογαριασμό ταμιευτηρίου σας. Δεν έχει σημασία αν αποταμιεύετε για μια μεγάλη αγορά, νέα ρούχα, ταμείο για βροχερή ημέρα κ.λπ. Θα έχετε μια οπτική υπενθύμιση όλης της σκληρής δουλειάς που έχετε καταβάλει και μπορείτε να αισθάνεστε περήφανοι για οποιοδήποτε ποσό χρήματα που καταφέρατε να αποθηκεύσετε στους τραπεζικούς σας λογαριασμούς. Εδώ είναι μόνο μερικά ξεκάθαρα παραδείγματα όλων των πλεονεκτημάτων που πρόκειται να αποκομίσετε εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε ένα από αυτά τα φύλλα χρωματισμού για να παρακολουθείτε τις αποταμιεύσεις σας…

Θα βελτιώσετε τις συνήθειες δαπανών σας.

Για να πετύχετε τους στόχους σας και να κρύψετε όσα περισσότερα χρήματα μπορείτε στον κουμπαρά σας, θα αναγκαστείτε να μαντέψετε τα μικρά ποσά που μπορεί να ξοδεύετε σε τυχαία πράγματα. Εάν δεν έχετε παρακολουθήσει ποτέ τα χρήματά σας στο παρελθόν, ρίξτε μια ματιά στο Πώς να παρακολουθείτε τα μηνιαία έξοδά σας ώστε να μπορείτε να τηρείτε τον προϋπολογισμό σας.

Μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα πολλούς νέους στόχους εξοικονόμησης.

Για κάποιους μπορεί να είναι δύσκολο να επικεντρωθούν σε πολλούς διαφορετικούς στόχους αποταμίευσης, αλλά με μια διασκεδαστική και χαριτωμένη παρακολούθηση στόχων αποταμίευσης, η καθημερινή υπενθύμιση μπορεί να σας βοηθήσει να οργανώσετε οπτικά τους στόχους σας και να κάνετε μικρά, απτά βήματα για την επίτευξή τους.

Θα έχετε κίνητρο να βρείτε επιπλέον χρήματα για να πετύχετε τους στόχους σας.

Ας είμαστε ξεκάθαροι, μπορεί να μην θέλουμε όλοι μια παρέα ή περισσότερη δουλειά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραλείψετε και τα δωρεάν χρήματα. Συχνά, ένας στόχος αποταμίευσης είναι απλώς το κίνητρο που χρειαζόμαστε για να αναζητήσουμε επιπλέον τρόπους για να εξοικονομήσουμε χρήματα σε λογαριασμούς που ήδη πληρώνουμε ή να εξοικονομήσουμε χρήματα σε πράγματα που μπορεί να αγοράζουμε. Ακόμα καλύτερα, βρείτε διαφορετικούς τρόπους για να κερδίσετε επιπλέον στον ελεύθερο χρόνο σας. Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις αναρτήσεις ιστολογίου, τις 162 Οικονομικές Συμβουλές Ζωής που πρέπει να δοκιμάσετε και τους Κορυφαίους 12 Τρόπους Με τους οποίους μπορείτε να κερδίσετε δωρεάν δωροκάρτες. Αυτές οι αναρτήσεις είναι γεμάτες ιδέες που θα σας βοηθήσουν να βρείτε τρόπους εξοικονόμησης που μπορούν να τεθούν για τους στόχους αποταμίευσης σας.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το δωρεάν εκτυπώσιμο tracker;

Απλό, το πρώτο βήμα είναι να αποφασίσετε για έναν στόχο αποταμίευσης. Στη συνέχεια, απλά το εκτυπώνετε και το βάζετε κάπου που θα το βλέπετε κάθε μέρα. Μπορείτε να το κρεμάσετε στο ψυγείο ή στην πλακέτα οράσεως σας ή μπορείτε ακόμη και να το τοποθετήσετε στην προσωπική σας βιβλιοδεσία. Οι επιλογές είναι ατελείωτες.

Κάθε ένα από τα προγράμματα παρακολούθησης στόχων διατίθεται σε μορφή pdf και είναι διαθέσιμο για άμεση λήψη. Δεν απαιτείται διεύθυνση email. Το μόνο που κάνετε είναι να κάνετε κλικ στις εικόνες ή τους συνδέσμους χωρίς επιπλέον κόστος. Ναι, σωστά! Αυτά είναι δωρεάν γραφήματα για προσωπική σας χρήση!

Ξέρετε ποιο είναι το καλύτερο μέρος, μπορείτε να κάνετε λήψη όλων αυτών των ιχνηλατών χρημάτων, αν νιώθετε φανταχτεροί και να κάνετε οικονομία μέχρι να ικανοποιηθεί η καρδιά σας. Αν το κάνεις, ξέρεις ότι θα είσαι το πρότυπό μου, εντάξει; Αλλά επιτρέψτε μου να σταματήσω τις φασαρίες και να πάω στο διασκεδαστικό κομμάτι. Ακολουθούν οι δωρεάν εκτυπώσιμες σελίδες χρωματισμού του ιχνηλάτη αποταμίευσης που πρόκειται να σας βοηθήσουν να μεταφέρετε τις οικονομίες σας από το μηδέν στον στόχο που θα επιτύχετε σε ελάχιστο χρόνο.

δωρεάν εκτυπώσιμες σελίδες χρωματισμού ιχνηλάτη εξοικονόμησης

Όλοι γνωρίζουμε πώς τα απρογραμμάτιστα έξοδα μπορούν να εκτροχιάσουν τα σχέδιά μας και δεν είναι διασκεδαστικό οι συνολικές αποταμιεύσεις μας μειώνονται λόγω έκτακτης ανάγκης. Λοιπόν, τώρα μπορείτε να προγραμματίσετε για αυτά και να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιχνηλάτη εξοικονόμησης για να εξοικονομήσετε ένα μικρό ποσό για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Εάν εξακολουθείτε να εργάζεστε για τους στόχους αποπληρωμής του χρέους, είναι συνετό, καταρχάς, ένα αρχικό ταμείο έκτακτης ανάγκης ύψους 1.000 $, το οποίο αυτό το εκτυπώσιμο θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε. Για να χρησιμοποιήσετε αυτό το έγγραφο pdf, εκτυπώστε το εδώ και απλά χρωματίστε τα κέρματα στο βάζο που αντιστοιχεί στο ποσό που εξοικονομείτε.

Εάν δεν έχετε χρέος, μη διστάσετε να γίνετε ακόμα πιο φιλόδοξοι με τις οικονομίες έκτακτης ανάγκης – το επόμενο εκτυπώσιμο θα σας βοηθήσει να κάνετε ακριβώς αυτό…

Όπως ανέφερα προηγουμένως, εάν έχετε περισσότερα, πρέπει να εξοικονομήσετε χρήματα για μια βροχερή μέρα, αυτό το εξαιρετικά χαριτωμένο εκτυπώσιμο βροχερό ταμείο είναι ιδανικό για να παρακολουθείτε το ποσό των χρημάτων που εξοικονομείτε. Για να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον δωρεάν πόρο, κατεβάστε χρησιμοποιώντας αυτόν τον σύνδεσμο ή κάντε κλικ στην εικόνα. Εκτυπώστε το και προσθέστε τους δικούς σας αριθμούς στον στόχο εξοικονόμησης στο κάτω μέρος του φύλλου εργασίας. Στη συνέχεια, δώστε σε κάθε σταγόνα βροχής μια τιμή (το εκτυπώσιμο φύλλο χρωματισμού περιέχει 50 σταγόνες βροχής) και συμπληρώστε την τιμή που θα καθοδηγήσει.

Αυτό το εκτυπώσιμο βάζο εξοικονόμησης είναι καλό για οποιονδήποτε αριθμό μηνών. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσθέσετε τον στόχο αποταμίευσης και την ημερομηνία στόχου. Κάθε φορά που εξοικονομείτε ένα συγκεκριμένο ποσό, γράψτε το ποσό σε μία από τις γραμμές στο βάζο αποταμίευσης και χρωματίστε το. Όταν το βάζο είναι χρωματισμένο, προσθέστε το σύνολο και βάλτε το στην κορυφή του βάζου αποταμίευσης. Μπορεί να εξοικονομήσετε περισσότερα από τον στόχο εξοικονόμησης με αυτό! Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε.

Αυτό το διάγραμμα αποταμίευσης αναλύεται σε 12 μήνες – κάθε μήνα έχει έξι διαθέσιμα κουτιά για χρωματισμό. Προσθέστε τον στόχο εξοικονόμησης και για το τι εξοικονομείτε στην κορυφή του εκτυπώσιμου ιχνηλάτη εξοικονόμησης. Εκχωρήστε σε κάθε πλαίσιο μια τιμή (υπάρχουν 72 πλαίσια) και χρωματίστε το. Είναι πολύ απλό στη χρήση και μου αρέσει το γεγονός ότι οι σειρές μπορούν να θεωρηθούν εβδομάδες, πράγμα που σημαίνει ως επί το πλείστον θα έχετε δύο επιπλέον εβδομάδες για κάθε μήνα. Αυτό σημαίνει απλώς περισσότερες ευκαιρίες για εξοικονόμηση! Μόλις φτάσετε στο τέλος της σειράς, αθροίστε πόσα εξοικονομήσατε για τον μήνα.

5 – Παρακολούθηση αποταμίευσης – Διαφορετικά σχέδια

Και οι δύο αυτές εκτυπώσιμες σελίδες λειτουργούν το ίδιο, απλώς με διαφορετικά σχέδια. Υπάρχει μια διασκεδαστική πολύχρωμη επιλογή και ένα απλό μαύρο επισης. Απλώς κάντε κλικ σε μία από τις παραπάνω εικόνες για λήψη. Εκτυπώστε και, στη συνέχεια, προσθέστε το ποσό του στόχου, τις ημερομηνίες και το χρώμα καθώς αποθηκεύετε. Χρησιμοποιήστε αυτούς τους ιχνηλάτες εξοικονόμησης παράλληλα με την Πρόκληση Αυτόματης Αποταμίευσης και θα έχετε έναν αλάνθαστο τρόπο για να πετύχετε τον στόχο αποταμίευσης σας.

δωρεάν εκτυπώσιμη σελίδα χρωματισμού ιχνηλάτης αποταμίευσης

Ναι, ξέρουμε πόσο ενοχλητικό μπορεί να είναι το να έχεις δάνειο αυτοκινήτου. Απλώς χρειάζεται πολύς χρόνος για να το ξεπληρώσεις. Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε μια πληρωμή αυτοκινήτου είναι να κάνετε οικονομία και αυτή η σελίδα χρωματισμού θα σας βοηθήσει να κάνετε ακριβώς αυτό. Αυτό είναι μόνο ένα από τα διασκεδαστικά πράγματα για αυτά τα εκτυπώσιμα – παρακολουθώντας τις αποταμιεύσεις σας να αυξάνονται! Για να χρησιμοποιήσετε αυτό το εκτυπώσιμο, κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το. Στη συνέχεια, εκτυπώστε το και συμπληρώστε το ποσό στόχου που θέλετε να εξοικονομήσετε. Τέλος, δώστε σε κάθε αυτοκίνητο μια αξία για να παρακολουθείτε την πρόοδό σας καθώς αποταμιεύετε.

Σωστά! Αυτός ο δωρεάν ιχνηλάτης οικιακής αποταμίευσης που εκτυπώνεται εδώ θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα για προκαταβολή στο επόμενο σπίτι σας. Φανταστείτε πόσο ικανοποιητικό θα είναι να παρακολουθείτε αυτόν τον λογαριασμό ταμιευτηρίου να μεγαλώνει! Απλώς συμπληρώστε το ποσό στόχου και εκχωρήστε σε κάθε σπίτι μια αξία και εξοικονομήστε! Κάντε κλικ στην εικόνα ή εδώ για λήψη.

εκτυπώσιμο αποταμιευτικό ταμείο διακοπών

Τώρα, ξέρετε ότι δεν θα μπορούσα να δημιουργήσω όλα αυτά τα εκτυπώσιμα πρότυπα και να μην έχω ένα ειδικά για εξοικονόμηση διακοπών! Είτε σχεδιάζετε ταξίδια της Disney είτε ένα θέρετρο σκι, αυτή η δωρεάν εκτυπώσιμη σελίδα χρωματισμού ιχνηλάτης εξοικονόμησης χρημάτων θα σας βοηθήσει να χρηματοδοτήσετε το επόμενο ταξίδι σας σε μετρητά. Προσθέστε το ποσό του στόχου σας και εκχωρήστε σε κάθε βαλίτσα μια τιμή. Καλή αποταμίευση! Κατεβάστε το δωρεάν Vacation Fund Savings Tracker εδώ.

9 – Baby Fund Visual Savings Tracker

Αυτή η δέσμη παρακολούθησης εξοικονόμησης διατίθεται σε δύο διαφορετικά χρώματα. Απλώς κάντε κλικ στην εικόνα του εκτυπώσιμου που θέλετε να κατεβάσετε και εκχωρήστε μια τιμή σε κάθε μία.

Φέτος, ετοιμαστείτε για τις γιορτές εκτυπώνοντας αυτήν τη σούπερ χαριτωμένη εκτυπώσιμη σελίδα αποταμίευσης μελόψωμο. Δημιουργήστε το ποσό στόχου, το μηνιαίο σύνολο και την ημερομηνία λήξης της αποταμίευσης. Κάθε γραμμή στο μελόψωμο λειτουργεί σαν ένα μήνα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γράψετε τα ποσά που εξοικονομείτε σε κάθε γραμμή. Στη συνέχεια, χρωματίστε το καθώς αποθηκεύετε. Επίσης, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το Πρόγραμμα Αποταμίευσης Χριστουγέννων 12 εβδομάδων εάν ξεκινάτε τις αποταμιεύσεις σας αργά. Αυτή η πρόκληση είναι ένας τέλειος τρόπος για να συγκεντρώσετε ένα καλό ποσό μετρητών για τις διακοπές. Κατεβάστε το δωρεάν Παρακολούθηση Ταμιευτηρίου Χριστουγέννων εδώ.

Προκλήσεις αποταμίευσης χωρίς επιπλέον κόστος

Για να σας βοηθήσουμε περαιτέρω στην επίτευξη των στόχων αποταμίευσης που έχετε θέσει, εδώ είναι μερικές άλλες δωρεάν εκτυπώσιμες σελίδες χρωματισμού του προγράμματος παρακολούθησης αποταμιεύσεων. Αυτά τα εκτυπώσιμα έρχονται με μια ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ! Κάθε σετ περιέχει πολλαπλά φύλλα χρωματισμού. Ορισμένα είναι κενά, ώστε να μπορείτε να συμπληρώσετε τους δικούς σας αριθμούς. Άλλοι έχουν προκαθορισμένους αριθμούς αποταμίευσης για να τεντώσουν τους μύες αποταμίευσης. Αυτοί είναι απλώς ένας άλλος τρόπος για να ενισχύσετε τις αποταμιεύσεις έκτακτης ανάγκης, τα κεφάλαια διακοπών ή οποιοδήποτε ταμείο θέλετε να εργαστείτε.

Λάβετε τις Οδηγίες 3-Month Money Challenge και κατεβάστε το δωρεάν εκτυπώσιμο Savings Tracker εδώ.

Μάθετε για την Πρόκληση Χρημάτων 26 εβδομάδων και κατεβάστε μία από τις δωρεάν εκτυπώσιμες σελίδες ζωγραφικής παρακολούθησης αποταμιεύσεων εδώ.

Τέλος, ρίξτε μια ματιά στις Οδηγίες Πρόκλησης Χρημάτων 52 εβδομάδων και κάντε λήψη ενός από το δωρεάν εκτυπώσιμο πρόγραμμα παρακολούθησης αποταμιεύσεων εδώ.

Schreibe einen Kommentar