10 Συμβουλές εσόδων χωρίς οφειλές για ενώσεις

0
10 Συμβουλές εσόδων χωρίς οφειλές για ενώσεις
Απεικόνιση ενός ατόμου που στοιβάζει μεγάλες σειρές χρυσών νομισμάτων.

Η δημιουργία εσόδων είναι ένας από τους πιο κρίσιμους παράγοντες για την επιτυχία μιας ένωσης.

Δυστυχώς, οι συνδρομές μέλους από μόνες τους δεν αρκούν για να καλύψουν τα περισσότερα έξοδα του συλλόγου. Μάλιστα, σύμφωνα με Η ΑΣΑΕ, οι συνδρομές καλύπτουν μόνο το 30% των εσόδων ενός συλλόγουαπό 95,7% το 1953.

Αυτό σημαίνει ότι οι περισσότερες ενώσεις αναζητούν δημιουργικούς τρόπους για να δημιουργήσουν αυτό το επιπλέον 70%. Εάν αυτό μοιάζει με την περίπτωσή σας, εξετάστε το NDR (έσοδα χωρίς οφειλές).

Ωστόσο, προτού φτάσουμε στις ιδέες NDR, ας δούμε πώς οι ροές εσόδων μπορούν να επηρεάσουν τα αποτελέσματα μιας ένωσης.

 1. Λειτουργίες χρηματοδότησης. Τα έσοδα είναι απαραίτητα για τη χρηματοδότηση των καθημερινών λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένης της στελέχωσης και της ανάπτυξης προγραμμάτων.
 2. Προνόμια μέλους. Τα έσοδα επιτρέπουν στις ενώσεις να παρέχουν οφέλη στα μέλη, όπως εκπαιδευτικά προγράμματα, εκδηλώσεις δικτύωσης και πόρους.
 3. Προσπάθειες συνηγορίας. Τα έσοδα μπορούν να υποστηρίξουν τις προσπάθειες υπεράσπισης μιας ένωσης για λογαριασμό των μελών και του σκοπού της. Αυτό περιλαμβάνει λόμπι, εκστρατείες δημοσίων σχέσεων και άλλες δραστηριότητες που προωθούν την αποστολή.
 4. Ανάπτυξη και επέκταση. Τα έσοδα μπορούν επίσης να βοηθήσουν μια ένωση να αυξήσει τα μέλη, τα προγράμματα και τις υπηρεσίες της.
 5. Οικονομική σταθερότητα. Τα έσοδα είναι κρίσιμα για τη διασφάλιση της μακροπρόθεσμης χρηματοπιστωτικής σταθερότητας. Αυτό επιτρέπει στην ένωση να αντιμετωπίσει την οικονομική ύφεση και τις αλλαγές στην αγορά.

Τα έσοδα από μη εισφορές είναι ζωτικής σημασίας για την κάλυψη αυτού του επιπλέον 70% που δεν καλύπτουν οι εισφορές και παρέχουν επίσης πολλά οφέλη για μια ένωση, όπως:

 1. Διαφοροποιημένες ροές εσόδων. Οι στρατηγικές εσόδων χωρίς εισφορές μπορούν να παρέχουν ένα ποικίλο σύνολο ροών εσόδων, μειώνοντας την εξάρτηση από τις εισφορές μέλους. Αυτό μπορεί να βοηθήσει τις ενώσεις να αντέξουν την οικονομική ύφεση ή άλλες διαταραχές που επηρεάζουν τα επίπεδα μελών.
 2. Οικονομική σταθερότητα. Μια διαφορετική ροή εσόδων παρέχει οικονομική σταθερότητα σε μια ένωση, διασφαλίζοντας ότι διαθέτει τους πόρους για να επιτύχει την αποστολή της.
 3. Αυξημένη αξία μέλους. Οι στρατηγικές εσόδων χωρίς οφειλές μπορούν να προσφέρουν αξία στα μέλη πέρα ​​από τη συμμετοχή τους. Για παράδειγμα, οι ενώσεις μπορεί να προσφέρουν εκπαιδευτικά προγράμματα, συνέδρια ή ευκαιρίες δικτύωσης.
 4. Διευρυμένη προσέγγιση χρηστών. Οι στρατηγικές εσόδων χωρίς οφειλές μπορούν να σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε νέο κοινό, όπως μη μέλη, χορηγούς ή διαφημιστές. Αυτό μπορεί να ανεβάσει το προφίλ της ένωσης και να την καθιερώσει ως ηγέτη στον κλάδο της.
 5. Ενισχυμένη καινοτομία. Εξερευνώντας νέες ροές εσόδων, οι ενώσεις μπορούν να ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητα, η οποία μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη.
 6. Ανταγωνιστικές συνδρομές μελών. Τα έσοδα από μη εισφορές μπορούν να εμποδίσουν τις συνδρομές των μελών σας να είναι πολύ υψηλές.

Ένας σύλλογος μπορεί να δημιουργήσει μη οφειλόμενα έσοδα με διάφορους τρόπους. Μερικές από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους περιλαμβάνουν:

 1. Χορηγίες: Προσφέρετε πακέτα χορηγιών σε εταιρείες ή οργανισμούς. Αυτές οι χορηγίες μπορεί να περιλαμβάνουν διάφορα οφέλη, όπως το branding, τη διαφήμιση και την αναγνώριση.
 2. Εκδηλώσεις: Φιλοξενεί συνέδρια, εργαστήρια και σεμινάρια και χρεώνει τους συμμετέχοντες με τέλη εγγραφής.
 3. Δωρεές: Αποδεχτείτε δωρεές από άτομα ή οργανισμούς που υποστηρίζουν την αποστολή ή τον σκοπό τους.
 4. Πίνακες εργασίας: Τα συμβούλια εργασίας μπορούν να προσφέρουν αξία στα μέλη, να αυξήσουν τη δέσμευση, να δημιουργήσουν έσοδα και να καθιερώσουν ενώσεις ως ηγέτη στον κλάδο τους.
 5. Ενοικίαση χώρου εκδηλώσεων: Εάν έχετε φυσικό χώρο, νοικιάστε τις εγκαταστάσεις σας.
 6. Διαφήμιση: Προσφέρετε ευκαιρίες διαφήμισης σε εκδόσεις ή ιστότοπους σε εταιρείες ή οργανισμούς. Οι χορηγίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι επίσης μια καλή επιλογή.
 7. Επιχορηγήσεις: Υποβάλετε αίτηση για επιχορηγήσεις από ιδρύματα, κρατικούς φορείς ή οργανισμούς που χρηματοδοτούν προγράμματα.
 8. Εκπαίδευση και κατάρτιση: Προσφέρετε προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης και χρεώνετε αμοιβές για τους συμμετέχοντες.
 9. Εμπορεύματα ή υπηρεσίες: Πουλήστε προϊόντα ή υπηρεσίες που σχετίζονται με την αιτία, όπως βιβλία, εμπορεύματα ή συμβουλευτικές υπηρεσίες.
 10. Πιστοποίηση και διαπίστευση: Προσφέρετε προγράμματα πιστοποίησης ή διαπίστευσης έναντι αμοιβής συμμετοχής.

Μια στρατηγική εσόδων χωρίς οφειλές μπορεί να οδηγήσει σε οικονομική σταθερότητα, αυξημένη αξία μέλους και διευρυμένη προσέγγιση χρηστών. Με τη διαφοροποίηση των ροών εσόδων, οι ενώσεις μπορούν να μειώσουν την εξάρτησή τους από τις συνδρομές μέλους.

Τα μη οφειλόμενα έσοδα είναι είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά. Τα εσωτερικά έσοδα περιλαμβάνουν εμπορεύματα, τέλη συνεδρίων και προϊόντα. Τα εξωτερικά έσοδα περιλαμβάνουν χορηγούς, επιχορηγήσεις και πωλητές.

Ευτυχώς, η AMO έχει διάφορους τρόπους για τη δημιουργία εσόδων χωρίς οφειλές. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς η AMO μπορεί να συμβάλει στη δημιουργία εσόδων χωρίς οφειλές.

Schreibe einen Kommentar