Τρεις τρόποι για να κάνετε περισσότερες πωλήσεις τον Δεκέμβριο

1
Τρεις τρόποι για να κάνετε περισσότερες πωλήσεις τον Δεκέμβριο

Κοινοποίηση από τη Leah

Είναι εύκολο να απορρίψετε τον Δεκέμβριο από το ραντάρ σας. Κοντεύει να τελειώσει η χρονιά, οι διακοπές πλησιάζουν και φέτος είχε το επιπλέον άγχος που θα έπρεπε να μας επιτρέψει ένα διάλειμμα. Ταυτόχρονα, δύο εβδομάδες από τις 52 που έχουμε ετησίως δεν είναι τίποτα να απορρίψουμε!

Ο Δεκέμβριος ήταν ήδη ο μήνας με το υψηλότερο εισόδημα του έτους και μόνο στα μισά του μήνα. Παρακάτω είναι μερικές συμβουλές για να κάνετε περισσότερες πωλήσεις αυτόν τον μήνα χωρίς να εξαντλήσετε τον εαυτό σας και να χαρίσετε στον εαυτό σας την ξεκούραση και τη χαλάρωση που σας αξίζει αυτές τις γιορτές.

1- Πουλήστε με τιμές 2020 προτού τις αυξήσετε στο 2021

Όπως συνηθίζεται σε μια Πρωτοχρονιά, πιθανώς σκέφτεστε ή σχεδιάζετε να αυξήσετε τις τιμές σας το 2021. Μπορείτε να το κάνετε αθόρυβα, φυσικά. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία για να ενημερώσετε το κοινό σας ότι έρχεται μια αλλαγή τιμής. Δώστε τους την ευκαιρία να εξασφαλίσουν μια ευκαιρία μαζί σας στην τρέχουσα τιμή σας.

2- Βοηθήστε το κοινό σας να σχεδιάσει τους στόχους του για το 2021

Είτε είστε προπονητής υγείας, δικηγόρος ή πνευματικός γκουρού, εξυπηρετήστε το κοινό σας έχοντας κατά νου την εποχή του χρόνου. Μπορείτε να το προσεγγίσετε τόσο με δωρεάν όσο και με επί πληρωμή προσφορές, αλλά η υποστήριξη τους με τους στόχους τους στη θέση σας για το επόμενο έτος είναι ένας σίγουρος τρόπος για να ηγηθείτε με την υπηρεσία αυτή τη στιγμή. Για παράδειγμα, προσφέρετε μια δωρεάν συνεδρία προγραμματισμού στόχων υγείας για το 2021 και, στη συνέχεια, πουλήστε τα σε όσους καλούν για να τους βοηθήσετε να επιτύχουν αυτούς τους στόχους το νέο έτος.

3- Μην φοβάστε να επενδύσετε στον εαυτό σας

Όπως το να δίνεις είναι λήψη, έτσι και η λήψη είναι να δίνεις. Συνήθως βιώνουμε την ενέργεια της λιτότητας στις διακοπές, επειδή έχουμε ξοδέψει τόσα πολλά σε δώρα, ταξίδια και διακοπές. Το να μεταφέρετε μια ενέργεια έλλειψης (δεν έχω αρκετή για να ξοδέψω) θα περιορίσει την ικανότητά σας να λαμβάνετε (δεν υπάρχει αρκετή για να λάβω).

Schreibe einen Kommentar