Το Blackstar Line Festival είναι η μεγαλύτερη συναυλία στην ιστορία της Γκάνα – Chance The Rapper

0
Το Blackstar Line Festival είναι η μεγαλύτερη συναυλία στην ιστορία της Γκάνα – Chance The Rapper

Ο διάσημος Αμερικανός ράπερ, Chance the Rapper, είπε ότι το εναρκτήριο Blackstar Line Festival του φέτος τον Ιανουάριο είναι η μεγαλύτερη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στην Γκάνα.

Σύμφωνα με τον βραβευμένο με Grammy, ο οποίος μιλούσε στο Tonight Show with Fallon, οι συναυλίες των Erykah Badu, T Pain, Vic Mensah και Sarkodie μεταξύ πολλών άλλων ήταν μαγικές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η 11χρονη κόρη μου είναι ερωτευμένη με ένα άλλο κορίτσι και δεν βλέπω τίποτα κακό σε αυτό – αποκαλύπτει ο Wanlov Kubolor

«Ήταν πολύ επιτυχημένο, το Black Star Line Fest ήταν μαγικό. 52.000 άτομα εμφανίστηκαν, η μεγαλύτερη συναυλία στην ιστορία της Γκάνα και ήταν πολύ πιο βαθιά από το να προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα φεστιβάλ στην Γκάνα.

«Ήταν μια ευκαιρία για τους μαύρους από όλο τον κόσμο να συγκεντρωθούν και να κοινωνήσουν με ασφάλεια και ήθελαν να έχουν καλή μουσική», δήλωσε.

Η συναυλία με ελεύθερη είσοδο, σύμφωνα με τον καλλιτέχνη No Problem, θα επαναληφθεί στο Kingston, στην Τζαμάικα και σε άλλους προορισμούς σε όλο τον κόσμο στις επόμενες εκδόσεις.

«Πραγματικά ψάχνω να το κάνω ξανά τον Ιανουάριο, εγώ και ο Vic Mensa, ψάχνουμε να το κάνουμε ξανά, στην πραγματικότητα σκεφτόμαστε να φιλοξενήσουμε το επόμενο στο Kingston της Τζαμάικα.

«Εξακολουθούμε να το επεξεργαζόμαστε στο μυαλό μας και αγαπάμε την πόλη της Άκρα, τη Γκάνα και τη Δυτική Αφρική στο σύνολό της και θέλουμε να συνεχίσουμε να δημιουργούμε κοινοτικούς χώρους και να μην την κάνουμε σαν στάσιμο πράγμα, γι‘ αυτό απλά ψάχνουμε χώρα που θέλει να μας φιλοξενήσει», σημείωσε.

Ο Chance The Rapper και ο Vic Mensa ξεκίνησαν την εναρκτήρια έκδοση του φεστιβάλ τους Black Star Line στην Πλατεία Ανεξαρτησίας με μια all-star συναυλία με σκηνικά από τους Erykah Badu, Dave Chappelle, T-Pain, Jeremih, Sarkodie, Tobe Nwigwe, Asakaa Boys και M. .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Επίσκοπος Ajagurajah παραδέχεται τελικά την ήττα καθώς στέφει τον Osebo ως βασιλιά της μόδας στην Γκάνα

Schreibe einen Kommentar