Το AR Workshop Cooper City γιορτάζει τα εγκαίνια στη Φλόριντα

4
Το AR Workshop Cooper City γιορτάζει τα εγκαίνια στη Φλόριντα

Δεν είναι κάθε μέρα που εκπληρώνεις ένα όνειρο και ανοίγεις τη δική σου επιχείρηση. Όμως, για τον νέο ιδιοκτήτη του Εργαστήριο AR Cooper City στη Φλόριντα, αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα τον πρώτο κιόλας μήνα του χρόνου! Τι τρόπος να ξεκινήσει το 2023! Είμαστε ενθουσιασμένοι που σας παρουσιάζουμε αυτό το νέο εργαστήριο, που βρίσκεται στη διεύθυνση 2631 N. Hiatus Rd., στο Cooper City. Ελάτε να δείτε την ποικιλία των όμορφων DIY διακόσμησης σπιτιού που μπορείτε να δημιουργήσετε ως συμμετέχων στο εργαστήριο. Οι τύποι έργων είναι άφθονοι, με νέες προσθήκες να προστίθενται συχνά. Είτε χρειάζεστε μια νέα πινακίδα με ξύλινο πλαίσιο, καλύμματα μαξιλαριού από καμβά, μια πινακίδα μπροστινής βεράντας, τέχνη τοίχου από καμβά, ένα κεντρικό κομμάτι για το τραπέζι σας ή χαριτωμένα δίσκους, βάσεις για κέικ και μια τεμπέλα Susan για την κουζίνα σας, Εργαστήριο AR έχει εκπληκτικά έργα έτοιμα για DIYing.

Εργαστήριο AR Cooper City

Και τώρα, ορίστε μερικές πληροφορίες για τον ιδιοκτήτη αυτού του νέου εργαστηρίου! Εργαστήριο AR Cooper City ανήκει στον Rosario Gonzalez, συνταξιούχο δάσκαλο επιστημών, αρχηγό 4-H και εκπαιδευτή τοξοβολίας. Κάτοικος της κομητείας Broward από το 1994, μεγάλωσε την οικογένειά της στην πόλη Miramar. Η Charo, όπως είναι γνωστή στην κοινότητα, συνδυάζει την αγάπη της για τη χειροτεχνία, την κατασκευή και τη διδασκαλία για να καθοδηγήσει τους άπειρους στη δημιουργία ενός όμορφου έργου που θα είναι περήφανοι να επιδείξουν στο σπίτι ή να δωρίσουν σε ένα αγαπημένο τους πρόσωπο. Ο σύζυγός της, Luis, και οι δύο κόρες της συμμετέχουν πολύ στο εργαστήριο. είναι οικογενειακή υπόθεση. Θέλει το εργαστήριο να είναι ένα μέρος συγκέντρωσης φίλων για να χαλαρώσουν, να χαλαρώσουν, να αφήσουν τη δημιουργικότητά τους να κυλήσει και να αγκαλιάσουν τα ηλεκτρικά εργαλεία!

Τα εγκαίνια του AR Workshop Cooper City

Τα εγκαίνια του AR Workshop Cooper City

Τα εγκαίνια του AR Workshop Cooper City

Τα εγκαίνια του AR Workshop Cooper City

Η κράτηση τάξης είναι εύκολη! Μπορείτε να το κάνετε απευθείας από το σπίτι αποκτώντας πρόσβαση στο πρόγραμμα του διαδικτυακού εργαστηρίου εδώ. Το να κάνεις DIY είναι πάντα πιο διασκεδαστικό με έναν φίλο! Πάρτε έναν συγγενή ή φίλο και ελάτε να απολαύσετε όλα όσα έχει να προσφέρει ένα εργαστήριο. Όλες οι προμήθειες παρέχονται και η υποστήριξη είναι ατελείωτη από το προσωπικό του συνεργείου. Είναι βέβαιο ότι θα κάνετε ένα έργο που θα λατρέψετε να εμφανίσετε στο σπίτι σας. Ο χώρος του εργαστηρίου μπορεί επίσης να δεσμευτεί για ειδικές εκδηλώσεις, όπως δημιουργία ομάδας, βραδιές κοριτσιών, πάρτι γενεθλίων ή νυφικό ντους, ακόμη και βραδιά ομαδικών ραντεβού.

Τα εγκαίνια του AR Workshop Cooper City

Τα εγκαίνια του AR Workshop Cooper City

Μπορείτε να παραμείνετε στην κορυφή των νέων ιδεών έργων και να αντλήσετε άφθονη έμπνευση για τη διακόσμηση του σπιτιού ακολουθώντας Εργαστήριο AR Cooper City επί Ίνσταγκραμ και Facebook! Επιπλέον, δεν θα θέλετε να χάσετε ειδικές εκπτώσεις, διαγωνισμούς και προσφορές!

Schreibe einen Kommentar