Το τελευταίο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο που θα λαμβάνετε από εμάς, να γιατί…

0
Το τελευταίο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο που θα λαμβάνετε από εμάς, να γιατί…

Ενημέρωση από τη Λία

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έστελνα ένα ενημερωτικό δελτίο κάθε εβδομάδα την Τρίτη στις 10 το πρωί, χωρίς αποτυχία. Μου άρεσε να το κάνω αυτό, και ειλικρινά η συνέπεια είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέρη της επιχείρησής μου και συνέβαλε πολύ στην ανάπτυξή της. Και γνωρίζω επίσης τη σημασία του να μπορείς να κοιτάς πού βρίσκεσαι και να στραφείς προς αυτό που θα εξυπηρετήσει περισσότερο εσένα και το κοινό σου.

Με αυτό, είμαι ενθουσιασμένος που μοιράζομαι ότι θα αρχίσουμε να διαμορφώνουμε διαφορετικά το ενημερωτικό μας δελτίο. Και είμαι ενθουσιασμένος που μοιράζομαι πώς θα φαίνεται αυτό για εσάς και τι θα σημαίνει για εσάς.

Έτσι, δεν θα στέλνουμε πλέον τα ενημερωτικά μας δελτία κάθε εβδομάδα κάθε Τρίτη στις 10 π.μ. και να γιατί:

Οι κύριοι λόγοι για τους οποίους στέλνουμε ενημερωτικά δελτία, μέχρι αυτό το σημείο, είναι ότι μας επέτρεψαν να συνδεθούμε με το κοινό μας και να είμαστε πιο διαφανείς μαζί σας εδώ, από ό,τι μπορούμε να είμαστε σε μια ανάρτηση στο Instagram ή σε πολλά άλλα πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αλλά υπάρχουν πράγματα στα οποία θέλουμε να συνδεθούμε μαζί σας ακόμη πιο βαθιά και πιστεύουμε ότι υπάρχουν καλύτεροι τρόποι για να το κάνουμε αυτό.

Λοιπόν, ορίστε πώς θα μοιάζει:

Θα μεταβούμε σε μηνιαίο ενημερωτικό δελτίο.

Πιστεύουμε ότι ορισμένα από τα θέματα στα οποία θέλουμε να εμβαθύνουμε είναι καλύτερα να επεκταθούν σε μηνιαία βάση. Για παράδειγμα, καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια φέτος για να επεκτείνουμε τον κοινωνικό μας αντίκτυπο ως μικρή επιχείρηση, με λόγους που μας ενδιαφέρουν. Θέλουμε να σας κρατάμε ενήμερους για αυτό, τόσο για το τι κάνουμε όσο και για το πώς το κάνουμε, ώστε να μπορείτε να εφαρμόσετε στρατηγικές κοινωνικού αντίκτυπου και στην επιχείρησή σας. Λόγω της λεπτότητας αυτών των θεμάτων και της προσοχής που θέλουμε να τους δώσουμε, πιστεύουμε ότι θα εξυπηρετηθούν καλύτερα σε ένα μηνιαίο ενημερωτικό δελτίο. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να το μοιραστούμε με μεγαλύτερη διαφάνεια μαζί σας εδώ.

Θα μπορούμε επίσης να μοιραστούμε περισσότερα για τις ιστορίες επιτυχίας των πελατών μας στο μηνιαίο ενημερωτικό μας δελτίο. Οι πελάτες μας είναι πραγματικά η καρδιά και η ψυχή της επιχείρησής μας και θέλουμε πραγματικά να δώσουμε σε αυτούς και στην επιτυχία και την εκπληκτικότητά τους την προσοχή που τους αξίζει.

Θέλετε να μείνετε σε επαφή κάθε εβδομάδα; Ή περισσότερο? Δείτε πώς:

Τώρα, η επικοινωνία και η σύνδεση που μπορέσαμε να έχουμε μαζί σας μέσω των ενημερωτικών δελτίων μας είναι κάτι που εξακολουθούμε να αγαπάμε και πραγματικά θέλουμε να εμβαθύνουμε και να είμαστε πιο συχνοί όσον αφορά τον τρόπο επικοινωνίας μαζί σας. Δείτε πώς θα μοιάζει:

Φροντίστε να εγγραφείτε στο podcast μας, το Your Biggest Vision Show.

Θα συνεχίσουμε να βγαίνουμε με ένα νέο επεισόδιο κάθε εβδομάδα, και είμαι ακόμη πιο διαφανής εκεί από ό, τι είμαι εδώ στα ενημερωτικά δελτία. Εκεί θα ακούτε ενημερώσεις από εμένα, αντανακλάσεις, παρασκήνια της επιχείρησής μας, και θα μπορείτε να τις ακούσετε πραγματικά από εμένα, και όχι απλώς μηνύματα σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διαβάζετε. Αυτή θα είναι η κύρια μορφή εβδομαδιαίας επικοινωνίας που θα προχωρήσουμε.

Εγγραφείτε στη νέα μας συνδρομή, Virtual Visionaries!

Εικονικοί Οραματιστές είναι ένα μέρος όπου μπορώ να υποστηρίξω πραγματικά τους ανθρώπους που επιθυμούν αυτή την πτυχή της κοινότητας και αναζητούν υποστήριξη με έναν βαθύτερο τρόπο, σε τόσο χαμηλή τιμή. Αυτή είναι η πρώτη φορά που προσφέρουμε μέρος του περιεχομένου επί πληρωμή που έχουμε κρατήσει για τα προγράμματα καθοδήγησης μας, τα οποία ξεκινούν από 3000 $ ανά ομαδική καθοδήγηση, στην τιμή μόλις 74 $ ανά μήνα. Αν ψάχνετε για περισσότερη από αυτή τη βαθύτερη σύνδεση μαζί μας, η συνδρομή είναι το πιο προσιτό και το καλύτερο μέρος για να το βρείτε.

Ακολούθα με στο ινσταγκραμ

Δεν πάω πουθενά Ίνσταγκραμ! Μου αρέσει να επικοινωνώ μαζί σας εκεί, γι‘ αυτό μη διστάσετε να μου στείλετε DM και να με ενημερώσετε για ποια άλλα είδη περιεχομένου θα θέλατε να μοιραστώ και να σας εκπαιδεύσω.

Θέλαμε απλώς να σας ενημερώσουμε και να σας ενημερώσουμε ότι, φυσικά, θα συνεχίσετε να βλέπετε email από εμάς καθ‘ όλη τη διάρκεια του μήνα, όταν πρόκειται για συναρπαστικά πράγματα που πρέπει να μοιραστούμε, διαδικτυακά σεμινάρια που έχουμε να προσφέρουμε, δωρεάν περιεχόμενο, και τα προγράμματά μας.

Και όποτε θέλουμε να συνδεθούμε και να μοιραστούμε πράγματα με όλους σας!

(Επιπλέον, τα podcast μας!)

Το ενημερωτικό δελτίο θα είναι πλέον μηνιαίο και ελπίζουμε να σας δούμε στο podcast μας, καθώς και στο Instagram και στα μέλη μας.

Schreibe einen Kommentar