Το Πρόγραμμα Έξυπνης Ενέργειας – Rock Island Communications

5
Το Πρόγραμμα Έξυπνης Ενέργειας – Rock Island Communications

Το Rock Island/OPALCO Smart Energy Plan σάς επιτρέπει να επενδύσετε σε δύο σημαντικές αναβαθμίσεις ταυτόχρονα. Με αυτό το μοναδικό πρόγραμμα, μπορείτε να προσθέσετε και τις δύο οπτικές ίνες internet (FTTP) και έξυπνη οικιακή τεχνολογία στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Το καλύτερο από όλα, μπορείτε να χρηματοδοτήσετε το κόστος του λογαριασμού ρεύματος OPALCO με επιτόκιο 2% για 10 χρόνια. Θα δείτε τη μηνιαία χρέωση Smart Energy ως ξεχωριστή γραμμή στον μηνιαίο λογαριασμό OPALCO για τη διάρκεια του προγράμματος.

Fiber to the Home/Business + Energy Efficient Smart Home Item = Smart Energy

Για να σας δώσουμε μια ιδέα για το πώς θα μπορούσαν να φαίνονται αυτά τα κόστη, έχουμε παράσχει ένα απλό γράφημα των μηνιαίων ποσών πληρωμών για διάφορα επίπεδα κόστους έργου:

Συνολικό κόστος έργου Μηνιαίο τέλος OPALCO
5.000 $ 46,01 $
7.500 $ 69,01 $
$10.000 92,01 $
$15.000 138,02 $

Η επίγνωση ανοίγει τα μάτια. Η δράση είναι ουσιαστική

Μπορεί να σας ανοίξει τα μάτια να δείτε πώς χρησιμοποιείτε τη δύναμη στο σπίτι σας. Από τους ολοήμερους καταναλωτές μέχρι τα πράγματα που χρησιμοποιούν έντονη ποσότητα ενέργειας λίγες φορές την ημέρα, η κατανόηση του τρόπου με τον οποίο καταναλώνεται η ισχύς στο σπίτι σας μπορεί να σας βοηθήσει να λάβετε ενημερωμένες αποφάσεις σχετικά με τη χρήση της ενέργειας σας. Αυτές οι αποφάσεις μπορούν να βοηθήσουν το περιβάλλον και να κρατήσουν χρήματα στο χαρτζιλίκι σας.

Απλώς η εξέταση των εθνικών αριθμών μπορεί να είναι διαφωτιστική. Παρακάτω είναι ένα διάγραμμα με τους εθνικούς μέσους όρους κατοικιών, όπως συλλέγονται από την EIA (Υπηρεσία Ενεργειακών Πληροφοριών των Η.Π.Α.) που επικαλύπτεται με τον μέσο λογαριασμό OPALCO για ρεύμα στην κομητεία Σαν Χουάν.

Το μέσο σπίτι χρησιμοποιεί περίπου 12.000 kWh ετησίως, που ισοδυναμεί με περίπου 1.900 δολάρια σε λογαριασμούς ρεύματος. Ομορφύνοντας το σπίτι σας και συνδέοντάς το στο διαδίκτυο, μπορείτε να εξοικονομήσετε πάνω από 30% (δείτε την μπλε περιοχή παραπάνω). Ακούγεται ενδιαφέρον;

Εάν ναι, το πρόγραμμα OPALCO/Rock Island Smart Energy έχει σχεδιαστεί για να σας κάνει ή να σας κρατά μπροστά στο ταξίδι σας για να μάθετε πώς χρησιμοποιείτε την ενέργεια κάθε μήνα – και να σας παρέχει τα εργαλεία και τις συσκευές που χρειάζεστε για να πλοηγηθείτε στο ενεργειακό σας μέλλον.

Μέρος 1: Διαδίκτυο οπτικών ινών στο σπίτι ή την επιχείρησή σας

Οι άνθρωποι σε όλη την κομητεία έχουν συνδεθεί με το δίκτυο οπτικών ινών Rock Island τα τελευταία χρόνια. Πάνω από 2.000 από αυτά έχουν πλέον πρόσβαση σε ταχύτητες Διαδικτύου έως και 1.000 Mbps και άνω, εάν χρειαστεί. Έχουμε συμμετάσχει σε αυτή τη σημαντική προσπάθεια και τώρα μπορείτε να συμμετάσχετε κι εσείς. Το Fiber to the premise σημαίνει ότι μπορούμε να φέρουμε το internet οπτικών ινών στο σπίτι, την επιχείρηση, το κατάστημα ή την αποβάθρα σας.

Μέρος 2ο: Τεχνολογία Smart Home

Ξεκινήσαμε αυτό το πρόγραμμα με μια έξυπνη συσκευή που μπορεί μόνη της να εξοικονομήσει 30-50% από τον λογαριασμό ενέργειας σας – έναν έξυπνο θερμοστάτη.

Η θέρμανση είναι συνήθως το μεγαλύτερο κόστος σε έναν λογαριασμό ρεύματος. συνήθως πάνω από το μισό στην πραγματικότητα. Η προσθήκη ενός έξυπνου θερμοστάτη μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε το κόστος θέρμανσης με διάφορους τρόπους. Το πιο σημαντικό, η εξοικονόμηση ενέργειας και κόστους είναι σημαντική. Σε ορισμένες από τις περιπτώσεις που εξετάσαμε μέχρι στιγμής, η εξοικονόμηση ενέργειας έχει υπερβεί ακόμη και το αυξημένο κόστος του προγράμματος Smart Energy, καθιστώντας τις ίνες και την έξυπνη συσκευή σας ουδέτερο κόστος – και μπορείτε να διατηρήσετε όλα τα άλλα πλεονεκτήματα.

Ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα θερμοστάτη που βασίζονται σε αξιώσεις συγκεκριμένης επωνυμίας:

Έξυπνοι ηλεκτρικοί θερμοστάτες Εξοικονόμηση Θέρμανσης (%) Εξοικονόμηση ψύξης (%) Ετήσια Αποταμίευση ($) Μηνιαία Αποταμίευση ($)
Άνετο 26% α/α $494 $41
stelpro 30% α/α $570 $47
Φωλιά 12% 15% $228 $19
Ecobee 23% 23% $437 $36

Schreibe einen Kommentar