Το να τρυπήσω το αυτί μου είναι η μεγαλύτερη λύπη μου στη ζωή – αποκαλύπτει ο Osebo The Zaraman

1
Το να τρυπήσω το αυτί μου είναι η μεγαλύτερη λύπη μου στη ζωή – αποκαλύπτει ο Osebo The Zaraman

Ο Ρίτσαρντ Μπράουν, γνωστός ως Osebo Zaraman, έχει μιλήσει ειλικρινά για τη μεγαλύτερη λύπη του στη ζωή του.

Ο ιδιοκτήτης της μπουτίκ και δημοφιλής fashionista κάθισε πρόσφατα για μια συνέντευξη με τη Felicia Osei στον Onua 95.1 FM που έθιξε διάφορα θέματα στη ζωή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μητέρα του Kaywa πεθαίνει στα γενέθλιά του

Ο Osebo σε απάντηση σε ερώτηση που έθεσε ο οικοδεσπότης είπε ότι είχε μόνο μία μετανιώσει στη ζωή του. τρυπώντας το αυτί του.

«Έχω μόνο μία λύπη. Υπάρχει μια παροιμία που λέει ότι όλοι ήταν παιδιά, αλλά δεν ήταν όλοι ενήλικες… Η μεγαλύτερη λύπη μου ως νέος μου τρύπησε το αυτί», αποκάλυψε.

Σύμφωνα με τον κατά συρροή επιχειρηματία, τρύπησε το αυτί του το 1995 ενώ βρισκόταν στην Ευρώπη για να συνδεθεί με το κοινό του και να ταιριάξει με τον τρόπο ζωής του σπασμωδικού κλαμπ.

«Ήμουν DJ, οπότε όταν έφτασα στην Ευρώπη, λάτρεψα το εκκεντρικό club rave και με επηρέασε να κάνω τρύπημα αυτιού», είπε.

Ωστόσο, άλλαξε γνώμη το 1999, όταν ένας οδηγός ταξί τον συμβούλεψε να το βγάλει για να αποφύγει τα στερεότυπα παρά τη γενναιόδωρη και ευγενική του καρδιά.

«Αν μου δοθεί ποτέ η ευκαιρία, θα κλείσω την τρύπα, αλλά δεν είναι δυνατόν», είπε με λύπη.

Ο Οσέμπο παραδέχτηκε ότι είναι διαρκώς χαρούμενος και ακόμη και οι αποτυχημένες σχέσεις του με τις τρεις διαφορετικές γυναίκες με τις οποίες έχει πέντε παιδιά δεν μπορούσαν να τον στεναχωρήσουν ή να μετανιώσει.

«Δεν έχω τίποτα που να με στεναχωρεί ή να με κάνει να μετανιώνω. Είμαι απλά μια χαρούμενη ψυχή», είπε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΙΝΤΕΟ: Ο Kwadwo Sheldon επιδεικνύει το βελούδινο εσωτερικό του σχεδόν ολοκληρωμένου νέου σπιτιού του στα social media

Schreibe einen Kommentar