Το Εθνικό Ίδρυμα Γκολφ αναγνωρίζει εννέα γήπεδα KemperSports με ετήσια βραβεία ικανοποίησης πελατών

0
Το Εθνικό Ίδρυμα Γκολφ αναγνωρίζει εννέα γήπεδα KemperSports με ετήσια βραβεία ικανοποίησης πελατών

Το KemperSports παίρνει κορυφαίες διακρίσεις και στις δύο κατηγορίες μαθημάτων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

Εννέα μαθήματα KemperSports ήταν αναγνωρισμένο από το Εθνικό Ίδρυμα Γκολφ με τα βραβεία ικανοποίησης πελατών GolfSAT. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τόσο το The Jewel Golf Club (Lake City, MN) όσο και το Sand Creek Station (Newton, KS) κέρδισαν την κορυφαία κατάταξη της χώρας για τη συνολική αφοσίωση πελατών στην κατηγορία premium δημόσιου γηπέδου και κατηγορία μαθημάτων standard/value, αντίστοιχα.

Η πλατφόρμα GolfSAT, που χρησιμοποιείται από περισσότερες από 1.000 εγκαταστάσεις γκολφ στις ΗΠΑ από την έναρξή της, είναι μια έρευνα ικανοποίησης παικτών γκολφ που επιτρέπει στους συμμετέχοντες στα γήπεδα να συγκρίνουν τα μέτρα ικανοποίησης με δείκτες αναφοράς ακινήτων με παρόμοια τιμή σε εθνικό επίπεδο. Το GolfSAT παρέχει στους χειριστές ανατροφοδότηση σχετικά με τη συνολική εμπειρία γκολφ πελατών, από την προετοιμασία των γηπέδων, την τιμολόγηση, τον ρυθμό παιχνιδιού, την εξυπηρέτηση και πολλά άλλα, έως την πιθανότητα οι παίκτες του γκολφ να προτείνουν αυτό το γήπεδο σε άλλους.

Συμμετέχοντας στο The Jewel Golf Club ως νικητές των βραβείων στην κατηγορία γηπέδων premium ήταν οι ομάδες KemperSports στο Chambers Bay (University Place, WA), το γήπεδο γκολφ Rancho Solano (Fairfield, Καλιφόρνια) και το Cantigny Golf (Wheaton, IL).

Επιπλέον, φέτος σηματοδοτήθηκε η 14η φορά που ο Sand Creek Station αναγνωρίστηκε από το NGF ως το Νο. 1 πρότυπο και/ή μάθημα αξίας της χώρας για την ικανοποίηση των πελατών. Στην κατηγορία ολοκλήρωσαν το The Wilderness at Lake Jackson (Lake Jackson, TX), το οποίο διαχειρίστηκε η KemperSports, το γήπεδο γκολφ Nemadji (Superior, WI), το Skyway Golf Course στο Lincoln Park West (Jersey City, NJ) και το Buenaventura Golf Course (Ventura, CA). ).

Κορυφαία Premium Μαθήματα (αιχμής πράσινη χρέωση 70 $ ή περισσότερο)

  • The Jewel Golf Club (1η)
  • Chambers Bay (2ος)
  • Γήπεδο γκολφ Rancho Solano (3ος)
  • Cantigny Golf (5η)

Κορυφαία Standard & Value Courses (αιχμής πράσινη χρέωση κάτω των $70)

  • Σταθμός Sand Creek (1ος)
  • The Wilderness at Lake Jackson (2η)
  • Γήπεδο γκολφ Nemadji (3ος)
  • Γήπεδο γκολφ Skyway στο Lincoln Park West (4ος)
  • Γήπεδο γκολφ Buenaventura (5ο)

Το GolfSAT της NGF επιτρέπει επίσης στους χειριστές γηπέδων γκολφ να αξιολογούν τη συνεχή ικανοποίηση στις εγκαταστάσεις τους, επιτρέπει στις εταιρείες διαχείρισης να συγκρίνουν τα αποτελέσματα σε ένα χαρτοφυλάκιο μαθημάτων και βοηθά τους διευθυντές μάρκετινγκ να δημιουργούν προγράμματα, υπηρεσίες και προωθήσεις με βάση τα αποτελέσματα.

Για να διαβάσετε το αρχικό δελτίο τύπου του NGF, Κάντε κλικ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Schreibe einen Kommentar