Το αποτέλεσμα UPPSC Mains 2018 θα ανακοινωθεί σύντομα!

0

Χιλιάδες υποψήφιοι περιμένουν το Αποτέλεσμα UPPSC PCS Mains 2018. Αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτή την εβδομάδα. Μόλις ανακοινωθεί το αποτέλεσμα, η Επιτροπή Δημοσίων Υπηρεσιών του Uttar Pradesh (UPPSC) θα το ενημερώσει στον επίσημο ιστότοπο (uppsc.up.nic.in).

Η Επιτροπή Δημοσίων Υπηρεσιών του Uttar Pradesh (UPPSC) διεξήγαγε την κύρια εξέταση UPPSC PCS μεταξύ 18 και 22 Οκτωβρίου. Περίπου 19000 υποψήφιοι είχαν τα προσόντα για να εμφανιστούν στις κύριες εξετάσεις, αλλά μόνο 16000 υποψήφιοι εμφανίστηκαν πραγματικά στις κύριες εξετάσεις.

Σύμφωνα με το επίσημο ημερολόγιο της UPPSC, οι Κύριες Εξετάσεις για το έτος 2019 θα ξεκινήσουν από τον Απρίλιο του 2020, επομένως υπάρχει προσδοκία ότι το τελικό αποτέλεσμα της UPPSC 2018 θα ανακοινωθεί πριν από αυτήν. Έχοντας υπόψη τέτοιους υπολογισμούς, το αποτέλεσμα της κύριας εξέτασης θα πρέπει να δηλωθεί πολύ σύντομα.

Πώς να ελέγξετε το αποτέλεσμα του UPPSC Mains 2018

  • Μόλις δηλωθεί το αποτέλεσμα, μπορείτε να το ελέγξετε στην ενότητα ειδοποιήσεων του επίσημου ιστότοπου της UPPSC (uppsc.up.nic.in).
  • Κατεβάστε το pdf κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που παρέχεται στον ιστότοπο. Μπορείτε να βγάλετε εκτύπωση από το ίδιο.
  • Ελέγξτε τον αριθμό της λίστας σας σε pdf ή εκτυπώστε.

Για τις τελευταίες ενημερώσεις σχετικά με την Κύρια Εξέταση UPPSC 2018, οι υποψήφιοι θα πρέπει να συνεχίσουν να ελέγχουν τον επίσημο ιστότοπο συνεχώς.

Schreibe einen Kommentar