Τι συνέβη με το Facebook – NextScripts

0
Τι συνέβη με το Facebook – NextScripts

Τι έγινε με το Facebook;

Το Facebook έκανε αλλαγές στην πολιτική πρόσβασης στο API του την 1η Μαΐου 2018. Ως αποτέλεσμα, παρουσιάσαμε το δικό μας Premium API για το Facebook. Πιστεύουμε ότι πρέπει να εξηγήσουμε πώς ακριβώς αυτές οι αλλαγές επηρέασαν το SNAP.

Από την αρχή το εγγενές API του Facebook ήταν απεριόριστο. Οποιοσδήποτε έχει λογαριασμό στο Facebook μπορεί να δημιουργήσει/ρυθμίσει μια εφαρμογή Facebook API και αμέσως αρχίστε να το χρησιμοποιείτε για αλληλεπίδραση με περιεχόμενο Facebook.

Πρόσφατα το Facebook αντιμετώπισε προβλήματα με διαρροή δεδομένων και προβλήματα απορρήτου. Όλες αυτές οι διαρροές έγιναν μέσω του API, οπότε το Facebook αποφάσισε να αποκλείσει „απεριόριστα“ και „αμέσως“ από τη διαδικασία εγκατάστασης του API. Από εδώ και πέρα ​​θέλουν να εξηγήσετε γιατί χρειάζεστε μια εφαρμογή Facebook API και πώς ακριβώς πρόκειται να τη χρησιμοποιήσετε. Εάν αποδεχτούν την εξήγησή σας, θα εγκρίνουν την εφαρμογή σας και στη συνέχεια θα μπορείτε να κάνετε αυτόματη ανάρτηση.

Από τεχνική άποψη τίποτα δεν έχει αλλάξει για το SNAP. Το εγγενές API του Facebook λειτουργεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως παλιά. Είστε περισσότερο ευπρόσδεκτοι να υποβάλετε την εφαρμογή σας Facebook API για έλεγχο και μόλις εγκριθεί, θα λειτουργεί με το SNAP και θα μπορείτε να κάνετε αυτόματη επεξεργασία σε προφίλ, σελίδες ή/και ομάδες. Η μόνη διαφορά είναι ότι τώρα πρέπει να υποβάλετε την εφαρμογή σας για έλεγχο και να περιμένετε αρκετές εβδομάδες πριν ξεκινήσετε την αυτόματη ανάρτηση.

Δεδομένου ότι πολλοί άνθρωποι δεν θέλουν πραγματικά όλη αυτή την ταλαιπωρία „εξήγηση“ και „αναμονή για αρκετές εβδομάδες για έγκριση“, δημιουργήσαμε ένα εναλλακτικό API για το Facebook. Δεν είναι δωρεάν, αλλά μπορείτε να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε αμέσως και δεν χρειάζεται να εξηγήσετε τίποτα.

Schreibe einen Kommentar