Ταΐζοντας περισσότερα όνειρα – Ο Depersonas μαγειρεύει με λογική

1
Ταΐζοντας περισσότερα όνειρα – Ο Depersonas μαγειρεύει με λογική
IMG_1674

Ένα νέο μάθημα ξεκινά και είναι πάντα μια συναρπαστική στιγμή για όλους, καθώς και για την ομάδα του Depersonas Catering που μαγειρεύει με λογική. Μέχρι τώρα εξυπηρετούμε πέντε σχολεία στην Κανταβρία και αυτό το μάθημα εντάσσεται σε αυτήν την οικογένεια υγιεινών και υπεύθυνων σχολικών γευμάτων, δύο ακόμη σχολεία: CEIP Manuel Llano και το CEIP Maria Blanchardκαι οι δύο από το Santander.

Είμαστε πολύ περήφανοι που συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε σιγά σιγά και αυτό συνεπάγεται μεγάλη ευθύνη για εμάς. Το σχολικό κυλικείο, εκτός από το ότι βοηθά στην οργάνωση της οικογενειακής ζωής, επιτελεί μια πολύ σημαντική διατροφική, κοινωνική και εκπαιδευτική λειτουργία. Το σχολείο είναι μια αναπόσπαστη εμπειρία ζωής και ανάπτυξης και, σε αυτόν τον αιώνα των μεγάλων προκλήσεων, πρέπει επίσης να γίνει μηχανή αλλαγής. Το φαγητό στο σχολείο είναι μια συλλογική πράξη που επιτρέπει την εκμάθηση συμπεριφορών κοινωνικής, υγείας και περιβαλλοντικής εκπαίδευσης που θα επιτρέψει στα παιδιά να αποκτήσουν οδηγίες, έννοιες και συνήθειες που θα αποτελέσουν πρότυπο για την ενήλικη ζωή τους, θα ενισχύσουν τις καλές οικογενειακές πρακτικές στο τραπέζι και Σε πολλές περιπτώσεις, θα αντισταθμίσει τις δυσκολίες ορισμένων οικογενειών να προετοιμάσουν ισορροπημένα γεύματα.

Μαζί μπορούμε να γίνουμε αντίβαρο στην επιρροή της διαφήμισης για τη γεύση του γρήγορου και επεξεργασμένου φαγητού που έχει εισαχθεί στην κοινωνία μας εδώ και αρκετά χρόνια, εκτοπίζοντας την ευεργετική και νόστιμη μεσογειακή διατροφή μας. Γνωρίζουμε ήδη πόσο δύσκολο είναι να αλλάξουμε συνήθειες Ταΐζουμε όταν είμαστε ενήλικες!

Κατά τη διάρκεια αυτού του μαθήματος θα συνεχίσουμε να πραγματοποιούμε υγιεινά εργαστήρια στα σχολεία και οι οικογένειες θα λαμβάνουν σαφείς και ακριβείς πληροφορίες για το τι τρώνε τα παιδιά τους. Η διερεύνηση νέων ευκαιριών για τη δημιουργία πρακτικών με περισσότερο σεβασμό και υγιεινή διατροφή είναι δουλειά όλων, αλλά οι επαγγελματίες τροφίμων έχουν μεγαλύτερη ικανότητα να διαδώσουν αυτό το σημαντικό μήνυμα.

Schreibe einen Kommentar