Συμβουλές για διαδικτυακή διαφήμιση για διακοσμητές εσωτερικών χώρων

1
Συμβουλές για διαδικτυακή διαφήμιση για διακοσμητές εσωτερικών χώρων

Η διαφήμιση της επιχείρησής σας είναι πολύ σημαντική. Για να διατηρήσετε τη ροή των πελατών που έρχονται, πρέπει να έχετε ένα σχέδιο για το πώς θα βγάλετε την επιχείρησή σας εκεί έξω. Υπάρχουν πολλοί τρόποι διαφήμισης, αλλά δεν είναι όλοι οι κατάλληλοι τύποι για την εταιρεία σας. Η διαφήμιση στα σωστά μέρη και με τον σωστό τρόπο θα βοηθήσει τους ανθρώπους να μετατραπούν σε μελλοντικούς πελάτες. Ακολουθούν μερικές ιδέες για το πού να διαφημίσετε την επιχείρησή σας στο Interior Design.

Ένας αποτελεσματικός ιστότοπος

Πρώτα και κύρια, έχετε έναν δικό σας ιστότοπο. Η διαφήμιση βασίζεται τόσο στην τεχνολογία τώρα. Οι διαφημίσεις στο ραδιόφωνο, οι διαφημιστικές πινακίδες και οι διαφημίσεις στην εφημερίδα δεν είναι τόσο καλές όσο κάποτε. Φροντίστε να έχετε έναν φιλικό προς τον χρήστη, επαγγελματικό ιστότοπο.

Ο ιστότοπός σας θα παρουσιάσει όλα τα προηγούμενα έργα σας, θα βοηθήσει τους ανθρώπους να επικοινωνήσουν μαζί σας, θα δείξει τις τιμές και θα δείξει στους πιθανούς πελάτες πόσο καλά συνεργάζεστε με άλλους. Όλες οι φωτογραφίες στον ιστότοπό σας πρέπει να γίνουν επαγγελματικά. Θα πυροβολήσετε τον εαυτό σας στο πόδι εάν δεν αφιερώσετε χρόνο για να κάνετε πολύ καλές φωτογραφίες. Οι μη επαγγελματικές φωτογραφίες θα σε κάνουν να φαίνεσαι ανίκανος και αδέξιος.

Ενημερώνετε τη σχεδίαση της ιστοσελίδας σας κάθε τόσο. Εάν ο ιστότοπός σας είναι τριών ή τεσσάρων ετών, σκεφτείτε να κάνετε έναν επανασχεδιασμό ή ενημέρωση. Δεν θέλετε να χάσετε πελάτες επειδή ο ιστότοπός σας ήταν πολύ παλιός ή πολύ δύσκολος στην πλοήγηση.

Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Χρησιμοποιήστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Υπάρχουν τόσες πολλές πλατφόρμες που θα ήταν πολύ καλές για τη διαφήμιση της επιχείρησής σας. Για παράδειγμα, το Facebook, το Pinterest και το Instagram βασίζονται εξαιρετικά στην οπτική. Φωτογραφίες ανεβαίνουν και κοινοποιούνται συνεχώς σε αυτές τις πλατφόρμες. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε και να δημοσιεύσετε infographics για να κατανοήσετε καλύτερα την άποψή σας από μια απλή ανάρτηση.

Στο Facebook, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφημίσεις για να στοχεύσετε ποιος βλέπει πληροφορίες για την εταιρεία σας. Μπορείτε πραγματικά να το περιορίσετε σε όσους έχουν αναζητήσει στο παρελθόν διακοσμητές εσωτερικών χώρων στην περιοχή σας ή σε εκείνους που μπορεί να αναζητούν ιδέες για το σαλόνι. Οι διαφημιστικές καμπάνιες είναι ατελείωτες. Βεβαιωθείτε ότι με οποιαδήποτε καμπάνια κάνετε θα έχετε αρκετή δραστηριότητα ώστε οι αλγόριθμοι της πλατφόρμας να πιστεύουν ότι οι διαφημίσεις σας είναι σχετικές.

Το Pinterest μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά ανάλογα με τον τρόπο που οργανώνετε τους πίνακες. Μια εταιρεία κατηγοριοποίησε τη δουλειά της ανά δωμάτιο και διαφορετικά στυλ σχεδίασης. Μπορείτε να κάνετε cross-market στο Instagram, το Twitter, το LinkedIn και το Facebook για να κάνετε τους ακόλουθους ή όσους κοιτάζουν τη δουλειά σας για πρώτη φορά να μοιράζονται τις εικόνες σας με τα δίκτυά τους και ελπίζουμε να τους οδηγήσουν στον ιστότοπό σας. Όλο αυτό το cross-marketing θα οδηγήσει ενδεχομένως σε νέους πελάτες.

Σε όλες τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τον ιστότοπό σας, εάν επιτρέπετε στους ανθρώπους να επικοινωνούν μαζί σας, να ανταποκρίνονται. Απαντήστε γρήγορα και επαγγελματικά. Αυτά τα πράγματα θα επηρεάσουν τους τύπους κριτικών που σας αφήνουν οι άνθρωποι και εάν θα γίνουν μελλοντικοί πελάτες.

Φωτογραφία του Lukas Blazek στο Unsplash

Houzz

Μια πλατφόρμα κοινωνικών μέσων πρέπει να έχει μια δική της αναφορά, το Houzz. Αυτή η πλατφόρμα είναι ίσως το πιο σημαντικό κοινωνικό δίκτυο στο οποίο μπορείτε να είστε μέλος.

Στο Houzz, μπορείτε να εμφανίσετε τη γκαλερί σας, να αλληλεπιδράσετε με άλλα άτομα που ερευνούν την ιδέα του εσωτερικού σχεδιασμού, να δικτυωθείτε και να μιλήσετε με άλλους επαγγελματίες και να δημιουργήσετε πιθανούς πελάτες. Οι περισσότεροι εδραιωμένοι και αξιόπιστοι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων βρίσκονται στο Houzz.

Έχετε ένα διαδραστικό προφίλ στο Houzz. Συμμετέχετε σε πίνακες συζητήσεων, δημοσκοπήσεις και φόρουμ. Αυτά τα πράγματα θα σας δώσουν ευκαιρίες να μοιραστείτε την τεχνογνωσία σας και να αποκτήσετε έκθεση στην επωνυμία. Αυτό οδηγεί επίσης σε μια άλλη ευκαιρία για cross-marketing, καθώς οι άνθρωποι ενδέχεται να μοιράζονται τις εικόνες σας σε άλλες πλατφόρμες. Οι άνθρωποι θα μπορούν επίσης να σας κάνουν ερωτήσεις απευθείας.

Υποβάλετε τα έργα σας για να εμφανίζονται στο Houzz. Μπορείτε να δοκιμάσετε να εμφανίζονται άρθρα και έργα στο Houzz, τα οποία θα σας προσφέρουν εξαιρετική προβολή της επωνυμίας σας.

Κάντε το προφίλ σας ένα που θα τραβήξει την προσοχή. Ολοκληρώστε το προφίλ σας με όλα τα διαφορετικά έργα που έχετε κάνει και τις τοποθεσίες τους. Ακόμα κι αν έχετε πολλή κίνηση από άτομα που βρίσκονται εκτός της περιοχής σας, υπάρχει πιθανότητα να οδηγήσει πίσω σε κάποιον στην περιοχή σας.

Συνδεθείτε και αφήστε κριτικές για συνεργαζόμενες επιχειρήσεις (καταστήματα επίπλων, εξειδικευμένοι σχεδιαστές, εργολάβοι) με τους οποίους έχετε συνεργαστεί. Κάνοντας αυτό θα βοηθήσετε ο ένας τον άλλον να αποκτήσετε περισσότερη επισκεψιμότητα και επιχειρήσεις.

Ζητήστε από τους άλλους να σας αφήσουν κριτικές. Όσο περισσότερες θετικές κριτικές έχετε τόσο υψηλότερη θα κατατάσσεστε στις αναζητήσεις.

Κανάλι YouTube

Σίγουρα, το YouTube μπορεί να φαίνεται περίεργη ιδέα, αλλά εξακολουθεί να αξίζει τον κόπο. Στο YouTube, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κανάλι και να κερδίσετε ακόλουθους. Μπορείτε να κάνετε ένα εισαγωγικό βίντεο που να εξηγεί την προσέγγισή σας στον εσωτερικό σχεδιασμό. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε Πώς να για διαφορετικά θέματα. Μπορείτε να συνδέσετε αυτά τα βίντεο με τις άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων και τον ιστότοπό σας.

Κάνοντας αυτό και φροντίζοντας να χρησιμοποιείτε λέξεις-κλειδιά σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων σας θα σας βοηθήσει με το SEO σας (βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης). Πρέπει να είστε ευσυνείδητοι σχετικά με το ποιες λέξεις χρησιμοποιείτε και πώς βελτιστοποιείτε τα σημεία όπου ο ιστότοπός σας και άλλοι λογαριασμοί κοινωνικών μέσων εμφανίζονται σε μια λίστα αναζήτησης.

Φωτογραφία από την Brooke Lark στο Unsplash

Μηχανές αναζήτησης

Στις μηχανές αναζήτησης, μπορείτε να προβάλλετε διαφημίσεις πληρωμής ανά κλικ. Αυτές οι καμπάνιες θα σας βοηθήσουν να βρίσκεστε στην κορυφή της λίστας αναζήτησης όταν οι χρήστες πληκτρολογούν Interior Designers στο πρόγραμμα περιήγησής τους. Καθώς εστιάζετε στις λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιούνται πιο συχνά και προβάλλετε τη διαφήμιση ειδικά για την περιοχή-στόχο σας, θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε επισκεψιμότητα στους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στους ιστότοπούς σας. Εκτελέστε καμπάνιες για συγκεκριμένους τύπους σχεδίασης ή συγκεκριμένα δωμάτια, βάλτε τη διαφήμιση να τους μεταφέρει σε ένα σημείο στον ιστότοπό σας με το ακριβές περιεχόμενο που αναζητούν.

Ηλεκτρονικοί κατάλογοι

Καταχωρίστε την εταιρεία σας σε διαδικτυακούς καταλόγους όπως Angie’s List, Thumbtack και Home Advisor. Αυτό θα βοηθήσει για άλλη μια φορά την εταιρεία σας να αποκτήσει έκθεση επωνυμίας και να είναι πιο ορατή σε διαφορετική πλατφόρμα. Οι χρήστες μπορούν να σας κάνουν κριτικές και να βοηθήσουν στη βελτίωση της τοποθέτησης της εταιρείας σας στη λίστα αναζήτησης.

Η διαφήμιση και η δημιουργία ενός σχεδίου για την έκθεση της επωνυμίας σας θα είναι πάντα λίγο προκλητική. Πρέπει να ξέρετε πού και πώς να διαφημιστείτε για να το κάνετε αποτελεσματικό για την επιχείρησή σας. Οι παραπάνω ιδέες είναι μια εξαιρετική αρχή για να προωθήσετε την επιχείρησή σας εκεί έξω και να μετατρέψετε τους επισκέπτες, τους χρήστες που κάνουν κλικ ή τους ερευνητές σε μελλοντικούς πελάτες.

Schreibe einen Kommentar