«Στην Γκάνα, μπορείς να πας στο κλαμπ και παρόλα αυτά να γυρίσεις σπίτι με ασφάλεια τη νύχτα σε αντίθεση με την Αμερική» – λέει ο Michael Blackson στους Αμερικανούς

0
«Στην Γκάνα, μπορείς να πας στο κλαμπ και παρόλα αυτά να γυρίσεις σπίτι με ασφάλεια τη νύχτα σε αντίθεση με την Αμερική» – λέει ο Michael Blackson στους Αμερικανούς

Ο βραβευμένος Γκανέζος ηθοποιός και φιλάνθρωπος, Michael Blackson, δήλωσε κατηγορηματικά ότι υπάρχει μεγάλη ασφάλεια και ειρήνη στην Γκάνα παρά στην Αμερική

Κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης για το Drink Champs με τη Nore, ο Michael Blackson εξιστόρησε τη γαλήνη και τη ζεστασιά που απολάμβανε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Γκάνα τον περασμένο Δεκέμβριο και περιέγραψε τη χώρα ως «εντελώς έξω από τον κόσμο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΙΝΤΕΟ: Ο Sarkodie μοιράζεται μια αναζωογονητική στιγμή μπαμπά-και-κόρης με τον Titi στο διαδίκτυο

Κατά τη διάρκεια της ίδιας συνεδρίας Podcatse, μίλησε επίσης για το βίντεο του Meek Mill που γυρίστηκε μέσα στο Jubilee House.

Σύμφωνα με τον Michael Blackson, ο Αμερικανός ράπερ χρησιμοποίησε υπερβολική δόση για τη ζεστασιά, την ελευθερία, την ειρήνη και την ασφάλεια στη χώρα.

Αυτός είπε;

«Μάλλον ένιωθε σαν στο σπίτι του. Ένιωθε ότι ήταν στο σπίτι του και ότι πιθανότατα μπορούσε να κάνει ό,τι ήθελε.


Πιστέψτε με, στην Γκάνα, επιτρέψτε μου να σας πω κάτι. Βγαίνεις έξω, πας στο κλαμπ και γυρνάς σπίτι το βράδυ.

Στην Αμερική, μπορεί να μην φτάσετε στο σπίτι τη νύχτα. Η Γκάνα είναι ειρηνική, δεν σου συμβαίνει τίποτα. Βγαίνεις έξω και γυρνάς σπίτι το βράδυ.

Δεν υπάρχει βία, κανείς δεν σκοτώνεται. Δεν υπάρχει πυροβολισμός. Τίποτα!“

«Στην Αφρική, οι Λευκοί Οίκοι μας είναι λίγο πιο διαφορετικοί. Νομίζω ότι γύρισε ένα μουσικό βίντεο στο Jubilee House.

Δεν ήμουν εκεί, αλλά νομίζω ότι αυτό που συνέβη ήταν ότι πήγε εκεί και τράβηξε μερικές φωτογραφίες και βίντεο και αργότερα τα χρησιμοποίησε για ένα μουσικό βίντεο.

Δεν ξέρω πώς συνέβη, αλλά η Γκάνα είναι μια πολύ αυστηρή χώρα. Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που δεν επιτρέπεται να συλλάβετε στον Λευκό Οίκο τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Basket Mouth υπαινίσσεται ότι θα παντρευτεί μια γυναίκα από τη Γκάνα μετά το διαζύγιο

Schreibe einen Kommentar