Πώς να φορτίσετε τον πρώτο σας πελάτη εσωτερικού σχεδιασμού

2
Πώς να φορτίσετε τον πρώτο σας πελάτη εσωτερικού σχεδιασμού

Διαβάζετε ένα άρθρο σχετικά με τη χρέωση του πρώτου πελάτη σας για την εγκατάσταση του μοναδικού σας απίστευτα ομορφότερου εσωτερικού σχεδιασμού. Η φοίτησή σας στο σχολείο, η εκπαίδευση σχετικά με τα έπιπλα, ο υπολογισμός του χώρου και η τακτοποίηση του χρώματος έχουν συνδυαστεί όπου είστε έτοιμοι να προωθήσετε τον εαυτό σας και να είστε σίγουροι ότι ο πελάτης σας έχει την καλύτερη ποιότητα για τα χρήματά του. Επίσης, θέλετε η σχέση μεταξύ του χρόνου και των υλικών σας να ταιριάζει με τις οικονομικές σας ανάγκες. Σε τελική ανάλυση, δεν ξοδέψατε όλο τον χρόνο και τους πόρους σας για να εκτελέσετε pro bono εργασία σε μια αγορά με την ικανότητα να σας ανταμείβει αδρά.

Στοιχεία Εσωτερικού Σχεδιασμού

Προτού μπορέσετε να καταλήξετε σε ένα σχέδιο χρέωσης του πελάτη σας, θα πρέπει να κάνετε λίγο σκάψιμο για να καταλάβετε τι αναζητούν όταν μιλούν για την εσωτερική διακόσμηση του ιδιωτικού ή του δημόσιου χώρου τους. Φυσικά, θέλετε να καθορίσετε πώς θα χρησιμοποιήσουν το χώρο και πώς το σχέδιο θα ταιριάζει με τον γενικό χαρακτήρα της κοινότητας. Αυτό θα είναι το διασκεδαστικό μέρος για εσάς, επειδή θα σας επιτραπεί να επιστρατεύσετε μεγάλη δημιουργικότητα στο έργο. Θυμηθείτε, ο πελάτης μπορεί να μην το παραδέχεται, αλλά εσείς είστε ο ειδικός σε αυτόν τον τομέα. Ο πελάτης βασίζεται σε εσάς για να παραδώσετε ένα προϊόν που θα έχει απίστευτο αντίκτυπο στην ιδιωτική ή επαγγελματική του ζωή. Επομένως, παρόλο που είστε σχετικά νέος στον τομέα, παρόλο που ήσασταν σίγουροι για τα δώρα σας πριν από την εκπαίδευσή σας, προβάλετε εμπιστοσύνη στην αλληλεπίδρασή σας με τον πελάτη σας. Η αυτοπεποίθηση μπορεί να είναι ο ένας κρίσιμος παράγοντας που υπερισχύει όλων των άλλων εκτιμήσεων.

Φωτογραφία από το LinkedIn Sales Solutions στο Unsplash

Κόστος Υλικών

Τώρα, έχετε αποκλείσει τη διακριτή σας συνέντευξη και ο πελάτης σας έχει αποδεχτεί την πρότασή σας για ένα στυλ σχεδίασης. Κάποιοι πραγματικοί υπολογισμοί μπορούν να ξεκινήσουν. Μερικές ιδέες ήρθαν στο μυαλό όταν εξετάζατε τον πελάτη σας για ένα γενικό θέμα για τον χώρο του. Ο σχεδιασμός ενός αγροκτήματος είναι μια πιθανότητα, καθώς ο χώρος του πελάτη σας βρίσκεται στα περίχωρα των προαστίων και θέλει μια εξοχική αίσθηση στο χώρο του. Προτιμούν φυσικούς κόκκους ξύλου και πολύ φυσικό φως. Επομένως, πρέπει να υπολογίσετε το κόστος των γνήσιων μαρμάρινων πάγκων, που λειτουργούν κατά μέσο όρο 3000 $, και πώς να σχεδιάσετε γύρω από ένα πιθανό τζάκι.

Ή, ο πελάτης βρίσκεται στη μέση μιας εξαιρετικής εκκίνησης στο Διαδίκτυο, αλλά προτιμά να έχει τους υπαλλήλους του σε έναν χώρο σχεδιασμένο από την κοινότητα. Υπάρχει χώρος για λειτουργία, χώροι για ιδιωτικά ή ομαδικά έργα και χώρος για διαγωνισμό ένας προς έναν. Θα θέλετε να υπολογίσετε τις τιμές των τραπεζιών μπιλιάρδου και των οθονών επίπεδης οθόνης ώστε να τοποθετούνται στρατηγικά σε έναν πολύ μοντέρνο χώρο.

Συνολικά, έχετε την ιδέα ότι τα υλικά, τα έπιπλα, τα φώτα και άλλα είναι ζητήματα που ο πελάτης σας θα περιμένει να έχετε απαντήσει καθώς πλησιάζετε στο κλείσιμο της συμφωνίας. Δώστε τα κατάλληλα στοιχεία με βεβαιότητα, γνωρίζοντας ότι είναι αυτοί που αγοράζουν αυτά τα είδη. Καθώς συνυπολογίζετε το κόστος των επίπλων και άλλα τέτοια, αναμένετε να αυξήσετε τη λιανική τιμή αυτών των ειδών κατά μέσο όρο της αγοράς 30%. Ορισμένοι επαγγελματίες εδραιωμένοι σχεδιαστές σημειώνουν τα έπιπλα έως και 47%.

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ

Πρέπει να σκεφτείτε τον χρόνο που αφιερώσατε δίνοντας στον πελάτη σας μια ποιοτική διαβούλευση μιας ώρας. Θυμηθείτε, αυτή η δραστηριότητα καταναλώνει το χρόνο και την ενέργειά σας και δεν υπάρχει λόγος να πιστεύετε ότι δεν χρειάζεται να αποζημιωθείτε για την πολύτιμη επένδυση των δικών σας πόρων. Ο χρόνος με τον πελάτη σας θα μπορούσε κάλλιστα να είχε δαπανηθεί σε μια άλλη προσοδοφόρα προσπάθεια. Αυτή η αρχική διαβούλευση μιας ώρας θα κοστίσει στον πελάτη σας κατά μέσο όρο 250 $. Η τιμολόγηση για την ολοκλήρωση της εγκατάστασης θα μπορούσε να είναι λίγο δύσκολη, επειδή η πιθανή κατασκευή και κατεδάφιση μπορεί να αποτελέσουν αντικείμενο εξέτασης σε οποιοδήποτε έργο. Επομένως, προσέξτε τα πιθανά προβλήματα όταν μιλάτε με τον πελάτη σας σχετικά με το χρονικό διάστημα που θα χρειαστείτε για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση. Εάν αισθάνεστε καλά που δίνετε ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο και περιμένετε ότι όλα θα πάνε όπως τα σχεδιάζετε, μπορείτε να χρεώσετε στον πελάτη μια μέση ωριαία χρέωση 150 $.

Φωτογραφία του Scott Graham στο Unsplash

Απροσδόκητα κόστη

Οι παραπάνω σκέψεις για απρόβλεπτα προβλήματα είναι σημαντικά σημεία που πρέπει να σκεφτείτε όταν δίνετε στον πελάτη σας μια εκτίμηση για τη δουλειά. Σε έναν νεόκτιστο χώρο, η εκτίμησή σας θα είναι ουσιαστικά απρόσκοπτη σε σχέση με την πρόσφατη εκπαίδευση και τα σύγχρονα πρότυπα στον τομέα των κατασκευών. Οι ιδέες σας για την τοποθέτηση εικόνων και οθονών δεν χρειάζονται μεγάλη προσαρμογή. Ωστόσο, όταν ο πελάτης σας έχει στο μυαλό του μια πιο δημιουργική προσέγγιση για την αποκατάσταση ενός παλαιότερου χώρου, περιμένετε να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις με μοναδικά απαρχαιωμένες μεθόδους κατασκευής. Τα μεταλλικά καρφιά γίνονται ο κανόνας για υποστήριξη πίσω από το γυψοσανίδα του πελάτη, αλλά ένα παλαιότερο κτίριο μπορεί να έχει ξύλινα στηρίγματα που δεν πληρούν απολύτως τα βιομηχανικά πρότυπα. Οι μέθοδοι αγκυρώσεως τοίχου μπορεί να χρειαστεί να επανεκτιμηθούν ανά πάσα στιγμή.

Προσοχή σε αυτό το τμήμα γυψοσανίδας που βρίσκεται ακριβώς πάνω από έναν τοίχο από σκυρόδεμα. Ο πελάτης είναι σίγουρος ότι θέλει αυτή την οθόνη πλάσματος 70 lbs ακριβώς εκεί. Η πρόκληση είναι τελείως διαφορετική εάν τα υλικά πίσω από αυτή τη γυψοσανίδα δεν είναι αυτά που περιμένετε. Ωστόσο, καθώς υπολογίζετε τις πρώτες δύο εγκαταστάσεις εσωτερικού σχεδιασμού σας, πρέπει να ξεφύγετε από κάθε αφέλεια σχετικά με την εύκολη πλοήγηση της κατασκευής του χώρου σας.

Ρύθμιση των τιμών σας

Αυτές οι πληροφορίες, και άλλες σκέψεις, είναι ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για τη μακρά κερδοφόρα καριέρα σας στον εσωτερικό σχεδιασμό. Κατά τη διάρκεια της καριέρας σας, θα είστε αρκετά δημιουργικοί με τον τρόπο που χρεώνετε τον πελάτη σας για την ποιοτική εργασία σας. Αναλύσαμε μερικές στοιχειώδεις ιδέες για να σας δώσουμε μια εξαιρετική βάση για την αλληλεπίδραση με τον πελάτη, ως ένα νέο πρόσωπο στην κοινότητα του εσωτερικού σχεδιασμού.

Αναμένετε να γίνετε ειδικοί στη χρήση πολλών άλλων διαφορετικών επιλογών για τη χρέωση του πελάτη σας. Μιλήσαμε για διάφορα ποσοστιαία σχέδια όταν σκεφτόμασταν τα υλικά. Οι εκτιμήσεις για την ωριαία τιμή ήταν σημαντικές για την εργασία. Οι εμπορικοί και εμπορικοί χώροι χρεώνονται διαφορετικά από τους οικιακούς και ιδιωτικούς χώρους. Μετά από μια περίοδο συγκέντρωσης εμπειρίας στον τομέα, μπορείτε να μεταβείτε σε ένα μοντέλο σταθερού επιτοκίου. Περιμένετε το αναπτυσσόμενο μάτι σας να παρατηρήσει απλώς ένα κενό και να δημιουργήσει το τιμολόγιο στο κεφάλι σας και να διαπιστώσει ότι είστε αρκετά ακριβείς, αφού κάνετε συγκεκριμένες μετρήσεις.

Το ότι ερευνάτε τρόπους για να χρεώνετε τους πρώτους πελάτες σας δείχνει σε μεγάλο βαθμό ότι είστε ταπεινοί και διδάσκοντες, σημάδια που δείχνουν ότι το μέλλον σας είναι προσανατολισμένο προς την επιτυχία.

Schreibe einen Kommentar