Πώς να πιάσετε ψάρια στο The Cistern on Nessus στο Destiny 2

0
Πώς να πιάσετε ψάρια στο The Cistern on Nessus στο Destiny 2

Το Destiny 2 είναι ένα δωρεάν παιχνίδι shooter πρώτου προσώπου που διαδραματίζεται σε ένα ηλιακό σύστημα υπό πολιορκία από διαβόητους κακούς.

Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός Φύλακα, του υπερασπιστή της Τελευταία Πόλης της ανθρωπότητας και μπορούν να επιλέξουν από τρεις διαφορετικές κατηγορίες—Titan, Warlock ή Hunter.

Το παιχνίδι προσφέρει συνεργατικές και ανταγωνιστικές λειτουργίες πολλών παικτών, συμπεριλαμβανομένων αποστολών co-op, αποστολών, περιπολιών και προόδου επιδρομής.

Οι παίκτες μπορούν επίσης να συμμετάσχουν σε αψιμαχίες με γρήγορους ρυθμούς ελεύθερους για όλους, ομαδικές αρένες και υβριδικούς διαγωνισμούς PvE/PvP.

Με κινηματογραφική αφήγηση και προσαρμόσιμο εξοπλισμό, οι παίκτες μπορούν να ζήσουν τα μυστήρια του ηλιακού συστήματος και να γράψουν τον μύθο τους στα αστέρια.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα μάθετε πώς να Πιάστε ψάρια στο The Cistern στο Nessus στο Destiny 2.

Πώς να πιάσετε ψάρια στο The Cistern on Nessus στο Destiny 2

Για να πιάσετε ψάρια στο The Cistern on Nessus στο Destiny 2, πρέπει να πάτε στο The Cistern, Arcadian Valley στο Nessus.

Μόλις φτάσετε εκεί, πατήστε και κρατήστε πατημένο το „E“ για να ξεκινήσετε το ψάρεμα και πατήστε ξανά το „E“ όταν το μπομπέρ βγει κάτω από το νερό.

Δείτε πώς να το κάνετε αυτό:

  1. Πηγαίνετε στο The Cistern, Arcadian Valley στο Nessus.
  2. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το „E“ για να ξεκινήσετε το ψάρεμα και πατήστε ξανά το „E“ όταν το μπομπέρ βγει κάτω από το νερό.
  3. Επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να πιάσετε 5 ψάρια.

Συμβουλή # 1: Θα υπάρχει ένα εφέ „λάμψης“ και ένα ηχητικό εφέ „έλξης“ όταν ένα ψάρι είναι στο αγκίστρι — τότε είναι που υποτίθεται ότι πρέπει να πατήσετε το „E“.

Συμβουλή #2: Όταν εσείς ή οι σύμμαχοί σας πιάνετε Θρυλικά ή Εξωτικά ψάρια, ο μετρητής „Εστιασμένος Ψάρεμα“ θα αυξηθεί, γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητές σας να πιάσετε ψάρια υψηλότερης ποιότητας.

Περαιτέρω ανάγνωση

Πώς να ξεκλειδώσετε το ψάρεμα στο Destiny 2

Πώς να πιάσετε ψάρια στα περίχωρα του EDZ στο Destiny 2

Πώς να εισέλθετε στο δίκτυο Vex στο Destiny 2

Schreibe einen Kommentar