Πώς να κάνετε κάθε λεπτό της εμπειρίας της εταιρείας σας στη Διαχείριση Επενδύσεων να αξίζει ακόμα περισσότερο – Nexxus Sistemas

0
Πώς να κάνετε κάθε λεπτό της εμπειρίας της εταιρείας σας στη Διαχείριση Επενδύσεων να αξίζει ακόμα περισσότερο – Nexxus Sistemas

ανάρτηση 1

Κάθε εταιρεία γνωρίζει ότι οι σωστές στρατηγικές καθορίζουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Πίσω από αυτές τις επιλογές βρίσκονται οι ίσες ευκαιρίες, οι κίνδυνοι, οι αναμενόμενες αποδόσεις και το κόστος που είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν οι πελάτες σας για να βασιστούν στην αξιοπιστία των υπηρεσιών σας και στη γνώση που έχει η ομάδα σας στην αγορά. Τώρα, εφαρμόστε αυτήν τη λογική από τη διαχείριση της επένδυσής σας στη λειτουργία σας και απαντήστε:

Είναι η χρηματοπιστωτική αγορά έτοιμη να επωφεληθεί από την τεχνολογία αυτοματοποιώντας τις διαδικασίες με έμφαση:

Μέγιστη απόδοση των λειτουργικών σας διαδικασιών;
Περισσότερος χρόνος αφιερωμένος στις βασικές δραστηριότητες και προσέλκυση νέων πελατών;
Καλύτερα αποτελέσματα στην εφαρμογή των οικονομικών πόρων;

Για τα μικρότερα ιδρύματα που δραστηριοποιούνται στον τομέα της διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, η επένδυση σε μια τεχνολογική λύση για τη διαχείριση επενδύσεων είναι μια απόφαση που απαιτεί εξέταση, ώστε να μην βασίζεται αποκλειστικά στον παράγοντα κόστους.

Αυτό περιλαμβάνει μια επιλογή που πρέπει να καθοδηγείται, πάνω από όλα, από την προστιθέμενη αξία και από την προσαρμογή του εργαλείου στη δομή, την πολυπλοκότητα και, κυρίως, στις απαιτήσεις της λειτουργίας του και στους νόμους και κανονισμούς του CVM και στις ιδιαιτερότητες του Brazilian αγορά.

ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ

Δείτε ποιες πτυχές θα πρέπει να επικρατούν κατά την επιλογή της σωστής τεχνολογικής λύσης για να κάνετε τη διοίκησή σας ακόμη πιο εστιασμένη σε καλύτερες στρατηγικές, αποτελέσματα και πρακτικές, που μεταφράζονται σε αξιοπιστία και αριστεία για να κερδίσετε νέους πελάτες:

1 – ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ

Αξιολογήστε ποιοι πόροι είναι πιο συνεπείς με την πραγματικότητα της λειτουργίας σας και πιο σχετικοί με τη διαχείριση της επένδυσής σας. Εξίσου σημαντική με την τιμή αναφοράς είναι να διατηρείται η εστίαση στην αξία και την απόδοση που μπορεί να αποφέρει μια επένδυση στη σωστή τεχνολογική λύση, ακόμη και βραχυπρόθεσμα.

2 – ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Προσδιορίστε τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει η αυτοματοποίηση και η ενοποίηση διεργασιών μέσω του συστήματος στη λειτουργική σας αποτελεσματικότητα:

 • Ποιότητα των διαχειριζόμενων πληροφοριών.
 • Ευκινησία στον προγραμματισμό.
 • διεκδικητικότητα σε προσομοιώσεις και αποφάσεις.
 • κέρδος χρόνου σε εκτέλεση.
 • Βελτιστοποίηση ελέγχων, αρχείων και εκθέσεων.
 • Χαμηλότερος κίνδυνος επιχειρήσεων.
 • μείωση κόστους με σχετικές διαδικασίες.
 • Μεγαλύτερη διαφάνεια η διοίκηση.
 • καταπιστευματικός έλεγχος: βέλτιστες πρακτικές.
 • έλεγχος συμμόρφωσης με τις επενδυτικές πολιτικές και την ισχύουσα νομοθεσία

3 – ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΞΙΑ

συμμόρφωση

Αξιολογήστε τη μεγαλύτερη αξία που θα προσθέσει η λύση βελτιστοποιώντας κάθε βήμα της διαχείρισης της επένδυσής σας:

 • Για τους ηγέτες εταιρειών και τους διευθυντές γραφείου, Πλήρης προβολή και παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο όλων των λειτουργιών.
 • Πολλαπλές και συνδυασμένες λειτουργίες να κάνει την απόδοση των ομάδων ακόμα πιο εστιασμένη στη μέγιστη απόδοση.
 • Ευκολία ανάπτυξης, διαμόρφωσης και ενσωμάτωσης με άλλα συστήματα.

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΜΜΑΧΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ;

Αναπτύχθηκε από το Nexxus, το λογισμικό OMNiS προσφέρει μια πλήρως προσαρμοσμένη λύση στις ανάγκες της κάθε εταιρείας. Το εργαλείο επιτρέπει σε ιδρύματα διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων διαφορετικών μεγεθών να παραμετροποιούν τα σημεία αναφοράς με βάση το προφίλ των λειτουργιών τους.

Εκτός από το ότι έχετε ένα σύστημα που είναι 100% επαρκές για να ανταποκρίνεται στις προτεραιότητες διαχείρισης των επενδύσεών σας, NEXXUS θέτει την τεχνογνωσία της ως τεχνολογικός συνεργάτης στην υπηρεσία των επιχειρήσεων των πελατών της, σε συνδυασμό με τη βαθιά γνώση της χρηματοπιστωτικής αγοράς.

ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ NEXXUS!

Luis Fernando Barra Zambotto
(11) 5083.5544

Θέλετε να μάθετε πώς το OMNiS μπορεί να κάνει τη διαφορά στις στρατηγικές συναλλαγών σας;

Στο επόμενο άρθρο, δείτε τα πλεονεκτήματα της αυτόματης επαλήθευσης της συμμόρφωσης στις λειτουργίες σας!

Schreibe einen Kommentar