Πώς να διορθώσετε το „Ο σύνδεσμος που ακολουθήσατε μπορεί να είναι χαλασμένος ή η σελίδα μπορεί να έχει αφαιρεθεί“ στο Instagram

1
Πώς να διορθώσετε το „Ο σύνδεσμος που ακολουθήσατε μπορεί να είναι χαλασμένος ή η σελίδα μπορεί να έχει αφαιρεθεί“ στο Instagram

Λαμβάνετε ένα σφάλμα „Συγγνώμη, αυτή η σελίδα δεν είναι διαθέσιμη“ στο Instagram;

Εδώ είναι το δεύτερο μέρος του σφάλματος, „Ο σύνδεσμος που ακολουθήσατε μπορεί να είναι σπασμένος“.

Ακολουθεί, «Ή η σελίδα μπορεί να έχει αφαιρεθεί. Επιστρέψτε στο Instagram».

Αυτό συμβαίνει όταν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο Instagram από άλλο ιστότοπο ή εφαρμογή.

Για παράδειγμα, μπορεί να συμβεί όταν πατήσετε το εικονίδιο Instagram στο προφίλ κάποιου στο TikTok.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα μάθετε πώς να διορθώσετε «Ο σύνδεσμος που ακολουθήσατε μπορεί να είναι κατεστραμμένος ή η σελίδα μπορεί να έχει αφαιρεθεί” στο Instagram (Chrome, Safari ή ιστότοπος).

Γιατί ο σύνδεσμος που ακολούθησα είναι χαλασμένος στο Instagram;

Ο σύνδεσμος που ακολουθήσατε μπορεί να είναι κατεστραμμένος ή η σελίδα μπορεί να έχει αφαιρεθεί

Ο σύνδεσμος που ακολουθήσατε ενδέχεται να έχει σπάσει στο Instagram επειδή δεν είσαι συνδεδεμένος στο Instagram.

Εάν δεν είστε συνδεδεμένοι στο Instagram, η σελίδα οποιουδήποτε συνδέσμου Instagram που επισκέπτεστε δεν θα είναι διαθέσιμη.

Αυτό συνήθως οφείλεται σε ένα σφάλμα/πρόβλημα στο τέλος του Instagram επειδή δεν είναι υποχρεωτικό να είστε συνδεδεμένοι για να δείτε άλλα προφίλ.

Εάν δεν προκαλείται από σφάλμα/πρόβλημα, σημαίνει ότι το προφίλ Instagram που επισκέπτεστε απαγορεύεται ή δεν υπάρχει.

Αυτό μπορεί να συμβεί εάν ο σύνδεσμος περιέχει ένα μη έγκυρο όνομα χρήστη που είτε είναι γραμμένο σωστά είτε έχει αλλάξει.

Εάν είστε ήδη συνδεδεμένοι στο Instagram αλλά η σελίδα δεν είναι διαθέσιμη, αυτό μπορεί να σημαίνει το άτομο σε μπλόκαρε.

Για να το επαληθεύσετε, μπορείτε να δοκιμάσετε να συνδεθείτε σε άλλο λογαριασμό Instagram και να επισκεφτείτε το προφίλ του ατόμου στο Instagram.

Τούτου λεχθέντος, οι περισσότεροι άνθρωποι λαμβάνουν το σφάλμα „Ο σύνδεσμος που ακολουθήσατε μπορεί να έχει σπάσει ή η σελίδα μπορεί να έχει αφαιρεθεί“ στο Instagram όταν προσπαθούν να επισκεφτούν έναν σύνδεσμο Instagram από άλλο ιστότοπο ή εφαρμογή.

Για παράδειγμα, μπορεί να λάβετε το μήνυμα σφάλματος όταν πατήσετε το εικονίδιο Instagram στο προφίλ κάποιου TikTok.

Ή, μπορεί να το λάβετε όταν πατήσετε τον σύνδεσμο Instagram κάποιου στο βιογραφικό του Twitter.

TD;LR: Ο σύνδεσμος που ακολουθήσατε είναι κατεστραμμένος είτε επειδή δεν είστε συνδεδεμένοι στο Instagram, έχετε αποκλεισμένο λογαριασμό, μη έγκυρο όνομα χρήστη (ανορθόγραφο/αλλαγμένο) είτε επειδή είστε αποκλεισμένοι.

Πώς να διορθώσετε το „Ο σύνδεσμος που ακολουθήσατε μπορεί να είναι χαλασμένος ή η σελίδα μπορεί να έχει αφαιρεθεί“ στο Instagram

Για να διορθώσετε το „Ο σύνδεσμος που ακολουθήσατε μπορεί να είναι χαλασμένος ή η σελίδα μπορεί να έχει αφαιρεθεί“ στο Instagram, πρέπει πρώτα να το κάνετε έξοδος από την κατάσταση ανώνυμης περιήγησης ανοίγοντας μια νέα καρτέλα ή παράθυρο.

Στη συνέχεια, μεταβείτε στο instagram.com και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Instagram.

Τώρα, όταν επισκέπτεστε, κάνετε κλικ ή πατάτε σε οποιονδήποτε σύνδεσμο Instagram, θα μπορείτε να δείτε τη σελίδα (εφόσον είστε συνδεδεμένοι).

Ακολουθούν 3 βήματα για να διορθώσετε το μήνυμα σφάλματος (αναπτύξτε τα στιγμιότυπα οθόνης παραπάνω):

  1. Κλείστε την κατάσταση ανώνυμης περιήγησης ή την ιδιωτική λειτουργία στο πρόγραμμα περιήγησής σας.
  2. Παω σε instagram.com και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Instagram.
  3. Τώρα, η σελίδα για οποιονδήποτε σύνδεσμο Instagram που επισκέπτεστε θα είναι διαθέσιμη.

Σημείωση συντάκτη: Η σελίδα για οποιονδήποτε σύνδεσμο στο Instagram θα είναι διαθέσιμη αρκεί να είστε συνδεδεμένοι στο Instagram (είτε είστε σε κινητό είτε υπολογιστή).

Ως εκ τούτου, δεν μπορείτε να είστε σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης ή ιδιωτικής λειτουργίας, καθώς θα αποσυνδεθείτε αυτόματα από το Instagram όταν φύγετε από την καρτέλα.

Με βάση τις δοκιμές μου, το σφάλμα „Ο σύνδεσμος που ακολουθήσατε μπορεί να έχει σπάσει ή η σελίδα μπορεί να έχει αφαιρεθεί“ εμφανίζεται όταν επισκέπτεστε το προφίλ κάποιου στο Instagram όταν δεν είστε συνδεδεμένοι στο Instagram.

Για παράδειγμα, πάτησα στο εικονίδιο Instagram στο βιογραφικό κάποιου TikTok, αλλά η σελίδα δεν ήταν διαθέσιμη.

Προσπάθησα επίσης να επισκεφτώ τον σύνδεσμο Instagram κάποιου από το βιογραφικό του Twitter, αλλά έλαβα επίσης το ίδιο μήνυμα σφάλματος.

Προφανώς, το σφάλμα είναι ένα σφάλμα/πρόβλημα στο τέλος του Instagram επειδή προηγουμένως δεν ήταν υποχρεωτικό για τους χρήστες να είναι συνδεδεμένοι για να δουν άλλα προφίλ Instagram.

Προς το παρόν, μπορείτε να παρακάμψετε το μήνυμα σφάλματος παραμένοντας συνδεδεμένος—αυτό θα σας επιτρέψει να επισκεφτείτε οποιονδήποτε σύνδεσμο Instagram σε ένα πρόγραμμα περιήγησης όπως το Chrome ή το Safari.

Περαιτέρω ανάγνωση

Πώς να διορθώσετε το „Συγγνώμη, αυτή η σελίδα δεν είναι διαθέσιμη“ στο Instagram

Πώς να διορθώσετε „Αυτή η έκδοση του Instagram δεν υποστηρίζεται πλέον“

Πώς να διορθώσετε το „Switch to Instagram Lite“

Schreibe einen Kommentar