Πώς να δημιουργήσετε εύκολο επιπλέον χώρο αποθήκευσης με επαναχρησιμοποιημένα παλιά ντουλάπια τηλεόρασης

6
Πώς να δημιουργήσετε εύκολο επιπλέον χώρο αποθήκευσης με επαναχρησιμοποιημένα παλιά ντουλάπια τηλεόρασης

Όταν χτίσαμε το σπίτι μας, δεν κατάλαβα ποτέ ότι δεν προσθέταμε αρκετό ντουλάπι ή αποθηκευτικό χώρο. Μπορείς ποτέ να έχεις αρκετό χώρο αποθήκευσης;; Προσθέσαμε όλες τις συνηθισμένες ντουλάπες στα κατάλληλα δωμάτια, αλλά καθώς η οικογένειά μας μεγάλωνε και η συλλογή μας από «πράγματα» επεκτάθηκε, σύντομα έγινε φανερό ότι δεν επρόκειτο να είναι αρκετό. Επανασχεδιασμένα παλιά ντουλάπια τηλεόρασης θα ήταν η απάντηση που έψαχνα.

Μπείτε στο Craigslist. Πάντα μου άρεσαν ένα καλό έργο επίπλων με επανασχεδιασμό (μπορείτε να δείτε τα έργα ανακαίνισης επίπλων εδώ) Έχουμε επιπλώσει μεγάλο μέρος του σπιτιού μας με πολλά κομμάτια που έχουμε εξοικονομήσει και στη συνέχεια κάναμε ανακατασκευές DIY.

Μετατροπές επίπλων από τη Life on Kaydeross Creek

Προστέθηκαν σύνδεσμοι συνεργατών για τη διευκόλυνσή σας. Δείτε την πλήρη αποκάλυψή μου εδώ.

Έψαχνα για ένα νέο έργο μια μέρα στο Craigslist (πίσω στην εποχή) και είδα μια όμορφη ντουλάπα που ταίριαζε τέλεια με την συρταριέρα και το κρεβάτι μας. Ήταν μόνο $100. Δεν έψαχνα για μια ντουλάπα, αλλά αμέσως σκέφτηκα ότι θα ήταν τέλεια στο δωμάτιό μας. Δεν θα χρειαζόταν καν να του κάνω τίποτα εξωτερικά. Ούτε ένα πινέλο!

Μόλις το πήραμε σπίτι, ήταν τέλειο στον χώρο. (τι τέρας να σηκωθείς τις σκάλες, όμως. 🙂 ) Συνειδητοποίησα ότι μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε περισσότερα από αυτά σε διαφορετικούς χώρους στο σπίτι μας. Τι υπέροχη ιδέα (και φθηνή) για την προσθήκη αποθηκευτικού χώρου!

Η ομορφιά είναι ότι μπορείτε να δείτε αυτές τις ντουλάπες, μερικοί μπορεί να το αποκαλούν κονσόλα πολυμέσων ή κέντρο ψυχαγωγίας Facebook Marketplaceένα τοπικό μαγαζί ή α παζάρι. Μπορείτε να δείτε ακόμη και ένα προς ένα πώληση γκαράζ, πώληση αυλής ή ακόμα και στην άκρη του δρόμου. Κάποιοι τα έχουν προς πώληση σχεδόν τίποτα και κάποιοι απλώς τα δίνουν!

Πώς χρησιμοποιούμε παλιά ντουλάπια τηλεόρασης στο σπίτι μας για αποθήκευση:

Αυτός που τα ξεκίνησε όλα – αρχικά χρειαζόμουν ένα μέρος για να βάλω τον εκτυπωτή μου. Προσθέσαμε ράφια στο εσωτερικό και λειτούργησε τέλεια. Μπορείτε να δείτε αυτό το έργο εδώ. Τώρα χρησιμοποιούμε if για λευκά είδη.

Το γραφείο δημιούργησε μια ανακυκλωμένη παλιά ντουλάπα τηλεόρασης

Αυτή ήταν η αγορά του αιώνα! Βρήκαμε αυτό το ντουλάπι στην αγορά του Facebook, περιμένετε το, $100. Ζυγίζει 1000 λίβρες (ή έτσι έμοιαζε) και έπρεπε να το βγάλουμε από το υπόγειο κάποιου, αλλά ξέραμε ότι ήταν τέλειο για το οικογενειακό μας δωμάτιο. Το μέγεθος και η κλίμακα είναι τέλεια για το χώρο.

Οργάνωση και αποθήκευση με παλιά ντουλάπια τηλεόρασης - Facebook Marketplace Armoire - μίνι γραφείο στο σπίτι - Life on Kaydeross Creek

Στο κάτω μέρος του ντουλαπιού, αποθηκεύουμε τα επιτραπέζια παιχνίδια και τις προμήθειες χειροτεχνίας μας. Στο επάνω ράφι σε αυτό καθώς και στον εκτυπωτή μας. Είναι κάπως ένα αυτοσχέδιο γραφείο στο σπίτι. 🙂 Όλο το κομμάτι ταίριαζε τέλεια στη γωνία.

Έχουμε προσθέσει αγκύλες για να προσθέσουμε ένα ράφι πάνω από τον εκτυπωτή, απλά δεν το έχω καταφέρει ακόμα.

Επανασχεδιασμένα παλιά ντουλάπια τηλεόρασης - Armoire για το γραφείο στο σπίτι - Life on Kaydeross Creek

Ένα από τα αγαπημένα μου έργα DIY είναι πώς χρησιμοποιήσαμε αυτό το ανακυκλωμένο κέντρο ψυχαγωγίας σε ένα ντουλάπι στην κουζίνα μας. Βρήκαμε αυτό το ντουλάπι στο Craigslist για $80, το οποίο είναι το ίδιο στυλ ντουλάπι που αγοράσαμε πριν από 25 χρόνια για μια πραγματική τηλεόραση, LOL. Ο Κέβιν έφτιαξε ένα ράφι από ξύλα που είχαν απομείνει στον αχυρώνα. Το πίσω μέρος ήταν ήδη ανοιχτό για τα καλώδια της τηλεόρασης, οπότε δεν χρειάστηκε να το τροποποιήσουμε καθόλου. Υπάρχει αρκετός χώρος για τον φούρνο μικροκυμάτων και την αποθήκευση σνακ. Επιπλέον, είναι διασκεδαστικό να διακοσμείτε το πάνω από το ντουλάπι.

Δεν είναι όμορφο, αλλά τώρα έχουμε περισσότερο χώρο στον πάγκο.

Επαναφορά παλιών ντουλαπιών τηλεόρασης για αποθήκευση και οργάνωση - Armoire για φούρνο μικροκυμάτων - Life on Kaydeross Creek

Μπόρεσα ακόμη και να προσθέσω σανίδα από φελλό στις πόρτες για ένα οικογενειακό ημερολόγιο.

Χρησιμοποιήσαμε ένα μικρότερο οπλοστάσιο που πήραμε στον στρατό σωτηρίας στην ντουλάπα μας. Φτιάξαμε μια βάση για να χωράει 4 καλάθια ρούχων και στο επάνω μέρος χωράει πετσέτες. Έκανε μεγάλη διαφορά στο πώς οργανώσαμε τον χώρο όταν κατασκευάσαμε την κύρια ντουλάπα του υπνοδωματίου.

παλιές ιδέες για ντουλάπια τηλεόρασης για επιπλέον αποθήκευση

Χρησιμοποιούμε επίσης μια παλιά κονσόλα τηλεόρασης στο χώρο χειροτεχνίας μας για αποθήκευση επίσης. Ήταν σούπερ σκούρο και δεν μου άρεσε το ακατέργαστο ξύλο, οπότε το έβαψα με λευκή μπογιά σε δύο στρώσεις για να του δώσω μια φρέσκια όψη. Χρησιμοποίησα DIY χρώμα κιμωλίας φτιαγμένο με γύψο του Παρισιού. Είναι εκπληκτικό τι α φρέσκο ​​παλτό χρώματος μπορώ.

Τέλος (ίσως) χρησιμοποιούμε το αυθεντικό παλιό ντουλάπι τηλεόρασης στον χώρο του γραφείου μας για την αποθήκευση των διακοσμητικών αξεσουάρ μου.

Χρήση παλαιών ντουλαπιών και ντουλαπιών τηλεόρασης για αποθήκευση και οργάνωση - Life on Kaydeross Creek

Πανοπλία για αποθήκευση - διακόσμηση σπιτιού

Άλλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με ένα παλιό έπιπλο τηλεόρασης που έχει ανανεωθεί:

Ένας πολύ καλός τρόπος για να ενημερώσετε ένα παλιά μονάδα ψυχαγωγίας είναι να το μετατρέψει σε καφέ μπαρ. Μπορείτε απλά να αφαιρέσετε το πόρτες ντουλαπιών και προσθέτουμε στα ράφια. Η ταπετσαρία κάνει το πίσω μέρος πραγματικά να ξεχωρίζει.

ανακαινισμένα παλιά ντουλάπια τηλεόρασης που χρησιμοποιούνται ως αποθήκευση

Πηγή

Λατρεύω το πώς πρόσθεσαν το ανακυκλωμένο ξύλο στο πίσω μέρος αυτού.

ιδέες για παλιές ντουλάπες τηλεόρασης που χρησιμοποιούνται για αποθήκευση

Πηγή

Αυτό το παλιό ντουλάπι τηλεόρασης τροποποιήθηκε για να χρησιμοποιηθεί για αποθήκευση κουζίνας:

Πηγή

Τι υπέροχος τρόπος για να αποθηκεύετε παιχνίδια και παιχνίδια…

Πηγή

Τι θα λέγατε για ένα μπαρ κρασιού;;

πώς να χρησιμοποιήσετε παλιά ντουλάπια τηλεόρασης για επιπλέον αποθήκευση

Πηγή

Ένα ανακαινισμένο ντουλάπι τηλεόρασης με φώτα που προστέθηκαν σε αυτό…

Πηγή

Ουάου! Τα πήγαν όλα με αυτό!!

πώς να προσθέσετε αποθηκευτικό χώρο με άλλα ντουλάπια τηλεόρασης

Πηγή

Ένας από τους συναδέλφους μου φίλους blogging, ο Blesser House, δημιούργησε την πιο εκπληκτική γωνιά ανάγνωσης με μια παλιά ντουλάπα. Πόσο τέλειο για ένα κοριτσάκι. Το εσωτερικό του ντουλαπιού είναι απλά υπέροχο!

Πηγή

Χρήση για λευκά είδη..

Πηγή

Αυτό το άτομο το μετέτρεψε σε υπόστεγο κήπου.

Πηγή

Αυτό το άτομο ανακύκλωσε ένα παλιό κέντρο ψυχαγωγίας σε μια ντουλάπα ραπτικής. Τώρα αυτό είναι δημιουργικό!

Άγνωστη πηγή

Βιοτεχνικός σταθμός…

Πηγή

Πηγή

Τα ανανεωμένα ντουλάπια τηλεόρασης κάνουν την τέλεια ντουλάπα για μια μικρή πριγκίπισσα…

Πηγή

Τι θα λέγατε για ένα αυτοσχέδιο μουσλοκομείο;;

Πηγή

Μερικές εύκολες συμβουλές για το πώς να ενημερώσετε ένα παλιό ντουλάπι τηλεόρασης:

  • αφαιρέστε τα εσωτερικά ηλεκτρονικά κομμάτια
  • Προσθήκη νέα πόμολα για φρέσκια εμφάνιση.
  • Προσθέστε ράφια για περισσότερη αποθήκευση
  • Δώστε του μια νέα στρώση χρώματος
  • Προσθέστε ταπετσαρία στο εσωτερικό

Λατρεύω να επαναχρησιμοποιήστε παλιά έπιπλα. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για ανακύκλωση ή ανακύκλωση και εξοικονομεί παλιά κομμάτια από το να πάνε στο χωματερή. Επομένως, εάν χρειάζεστε επιπλέον χώρο αποθήκευσης, ελέγξτε τα τοπικά καταστήματα λιανικής ή το Facebook Marketplace. Μπορείτε να δώσετε νέο σκοπό σε μια παλιά βάση τηλεόρασης και να την κάνετε να γίνει ένα λειτουργικό έπιπλο με λίγη φαντασία.

Καλά DIYing!

Διάσελο

Schreibe einen Kommentar