Πώς να δημιουργήσετε ένα κοινό στο Facebook για διακοσμητές εσωτερικών χώρων

0
Πώς να δημιουργήσετε ένα κοινό στο Facebook για διακοσμητές εσωτερικών χώρων

Το Facebook έχει μεγάλο αριθμό χρηστών και αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να βρείτε πιθανούς πελάτες. Ο αριθμός των Οι χρήστες του Facebook εκτιμάται ότι θα φτάσουν τα 2,9 δισεκατομμύρια το 2023. Ως διακοσμητής εσωτερικών χώρων, μπορεί να χρειαστεί να πείτε ότι μπορείτε να παρέχετε εξαιρετικές υπηρεσίες σε πιθανούς πελάτες.

Το Facebook σάς προσφέρει την ευκαιρία να αξιοποιήσετε αυτό το διαδικτυακό κοινό. Στην πλατφόρμα, μπορείτε να μοιραστείτε περιεχόμενο και να προσεγγίσετε μια ευρύτερη αγορά.

Η δημιουργία κοινού στο Facebook για διακοσμητές εσωτερικών χώρων είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας, επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι περνούν το χρόνο τους στο διαδίκτυο και αυτό είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να τους στοχεύσετε.

Πώς να δημιουργήσετε ένα κοινό στο Facebook για διακοσμητές εσωτερικών χώρων

Η οικοδόμηση κοινού στο Facebook για τους διακοσμητές εσωτερικών χώρων ακολουθεί παρόμοια πορεία με αυτή άλλων επιχειρήσεων. Δεν είναι επιστήμη πυραύλων, αλλά απαιτεί από εσάς να καταλάβετε τα βασικά, ώστε να κάνετε τα μαγικά και να παρακολουθήσετε το κοινό σας να μεγαλώνει.

Ο κύριος στόχος είναι να προσελκύσετε ένα κοινό και να το κρατήσετε αφοσιωμένο και το πιο σημαντικό, να ενημερώνεστε για τις διαθέσιμες υπηρεσίες και πώς και πού να σας προσλάβουν ως διακοσμητής εσωτερικών χώρων.

Ακολουθούν ορισμένες από τις εργασίες που μπορείτε να κάνετε για να πετύχετε αυτόν τον στόχο:

Φωτογραφία του Austin Distel στο Unsplash

Κάντε τη σελίδα σας στο Facebook εμφανίσιμη

Αυτό είναι το βασικό βήμα στο οποίο μπορείτε να ξεκινήσετε. Κάντε έναν έλεγχο της σελίδας σας στο Facebook και ενημερώστε ή επεξεργαστείτε τις ενότητες όπως απαιτείται. Η σελίδα σας στο Facebook πρέπει να είναι εμφανίσιμη και ικανή να κρατά το κοινό αφοσιωμένο. Η φωτογραφία προφίλ και η φωτογραφία εξωφύλλου πρέπει να είναι καλά επιλεγμένα. Κάντε μια καλή περιγραφή στην ενότητα „Πληροφορίες“ και τραβήξτε ποιοτικά βίντεο και εικόνες που πρόκειται να μεταφορτωθούν στη συλλογή.

Μπορείτε να αναφέρετε ότι παρέχετε υπηρεσίες εσωτερικής διακόσμησης και να συμπεριλάβετε την παρότρυνση για δράση – να κάνετε like στη σελίδα ή να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο σας.

Κατανοήστε το κοινό σας

Για να δημιουργήσετε το κοινό σας στο Facebook, θα πρέπει να κατανοήσετε το κοινό σας. Μπορεί να έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα και ως εκ τούτου, αυτό θα σας βοηθήσει να τα κατηγοριοποιήσετε και επίσης να γνωρίζετε τον καλύτερο τρόπο προσέγγισης και στόχευσης.

Αυτό θα σας δώσει να κατανοήσετε τις συμπεριφορές περιήγησής τους, τις πλατφόρμες στις οποίες βρίσκονται και ποιος τύπος περιεχομένου προσελκύει την προσοχή τους. Οι πληροφορίες που λαμβάνετε όταν μελετάτε το κοινό σας βοηθούν επίσης στη ρύθμιση στοχευμένων διαφημίσεων.

Χρησιμοποιήστε διαφημίσεις στο Facebook

Οι διαφημίσεις είναι μια αποτελεσματική μέθοδος στόχευσης του κοινού σας. Το Facebook προσφέρει στις επιχειρήσεις διαφημίσεις που μπορούν να προσαρμοστούν για να προσεγγίσουν το κοινό σας, εντός του προϋπολογισμού σας. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε τον στόχο της καμπάνιας σας.

Μπορεί να είναι για να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση, η μετατροπή ή η προσοχή. Ορισμένοι παράγοντες που μπορείτε να επιλέξετε ως παράγοντες επιτυχίας της καμπάνιας περιλαμβάνουν τις επισημάνσεις „μου αρέσει“ στη σελίδα, την επισκεψιμότητα, τα μηνύματα, τις προβολές βίντεο, τη δημιουργία δυνητικών πελατών, τις προβολές βίντεο και την αφοσίωση σε αναρτήσεις.

Είναι σημαντικό για εσάς να ορίσετε σωστά το χρονοδιάγραμμα, ώστε να επιτύχετε τη μέγιστη δυνατή προσέγγιση χρηστών κατά την περίοδο κατά την οποία θα προβληθεί η καμπάνια. Στη συνέχεια, μπορείτε να προγραμματίσετε αναρτήσεις και να τις δημοσιεύσετε τη στιγμή που θα έχουν τη βέλτιστη απήχηση.

Φωτογραφία του Timothy Hales Bennett στο Unsplash

Δημιουργήστε και βελτιώστε τη στρατηγική μάρκετινγκ στο Facebook

Το διαδικτυακό κοινό βομβαρδίζεται με πολλές πληροφορίες και, ως εκ τούτου, πρέπει να είστε ακριβείς για να το προσεγγίσετε.

Επιπλέον, μπορεί να χρειαστεί να αναλάβουν δράση, ώστε η επικοινωνία σας να είναι αποτελεσματική. Ορίστε τους στόχους για την καμπάνια σας και δοκιμάστε τους ελέγχους για να επιβεβαιώσετε εάν προχωρά όπως αναμένεται μετά τη μετάδοση της καμπάνιας. Εάν είχατε έναν καθορισμένο στόχο για like ή followers, ελέγξτε αν είστε σε καλό δρόμο για να φτάσετε τους αριθμούς.

Κάντε σωστά το περιεχόμενό σας

Είναι σημαντικό να δημοσιεύετε δημοσιεύσεις που μπορούν να προσελκύσουν κοινό. Οι πληροφορίες πρέπει να είναι ελκυστικές, εκπαιδευτικές και σαφείς. Σχεδιάστε το περιεχόμενό σας με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει καλή ροή και βεβαιωθείτε ότι δεν ακούγεται πολύ προωθητικό. Το περιεχόμενό σας μπορεί να είναι λέξεις, βίντεο ή ένα γράφημα.

Το διαδικτυακό κοινό έχει πολλές αναρτήσεις για έλεγχο, αλλά λίγο χρόνο για ανάγνωση. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δημιουργήσετε περιεχόμενο που μπορεί να τους προσελκύσει και να τους κρατήσει αφοσιωμένους. Η χρήση χορηγούμενων αναρτήσεων και σχετικών hashtag σάς βοηθά επίσης να προσεγγίσετε ένα ευρύτερο κοινό.

Γίνετε κοινωνικοί και φωνητικοί

Το Facebook είναι ένα κοινωνικό δίκτυο και πρέπει να εμπλακείτε σε άλλες πλατφόρμες για να γίνετε ορατό από το διαδικτυακό κοινό. Με έναν τεράστιο αριθμό χρηστών του Facebook, δεν είναι μια πισίνα αλλά ένας μεγάλος ωκεανός με πολλές συζητήσεις που γίνονται σε διάφορες σελίδες και ομάδες.

Για να τραβήξετε ένα κοινό θα χρειαστεί επίσης να βγείτε έξω και να βουτήξετε βαθιά στον ωκεανό. Γίνετε κοινωνικοί και δικτυωθείτε με άλλα άτομα που ασχολούνται με τη βιομηχανία εσωτερικών χώρων. Κάντε like στις σελίδες τους και σχολιάστε τις αναρτήσεις τους. Μοιραστείτε τις απόψεις σας, θα σας δουν οι άλλοι χρήστες που αλληλεπιδρούν στις πλατφόρμες.

Μπορείτε επίσης να προσφέρετε να εμφανίσετε στη σελίδα σας άλλα άτομα στον κλάδο της εσωτερικής διακόσμησης. Η συνεργασία με άλλους ιδιοκτήτες σελίδων και επωνυμίες θα σας δώσει μεγαλύτερη προβολή. Μπορείτε να τους προσθέσετε ετικέτα στις αναρτήσεις σας και να κάνουν το ίδιο για εσάς. Τέτοιες συνεργασίες θα ωφελήσουν και τους δύο σας και θα σας δώσουν την ευκαιρία να προσεγγίσετε ένα ευρύτερο κοινό.

Φωτογραφία του Carlos Muza στο Unsplash

Μεταβείτε ζωντανά

Το Facebook live έχει αποκτήσει δημοτικότητα και αυτή είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιούν προσωπικότητες και επωνυμίες για να συνδεθούν με το κοινό τους. Μπορείτε να έχετε ζωντανές συνεδρίες Q&A σχετικά με την εσωτερική διακόσμηση, ώστε να αυξήσετε την αφοσίωση και την επισκεψιμότητα στη σελίδα και τον ιστότοπό σας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να κάνετε demo της δουλειάς σας μέσω του Facebook Live.

Μόλις καταλάβετε την καλύτερη στιγμή για να βγείτε ζωντανά, θα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κοινό και να το κρατήσετε σε επιφυλακή για περισσότερες ζωντανές συνεδρίες από εσάς.

Χρησιμοποιήστε τη σε βάθος γνώση για να δημιουργήσετε την επιχείρησή σας στο σχεδιασμό εσωτερικών χώρων

Έχοντας αυτή τη γνώση στη διάθεσή σας, μπορείτε να εργαστείτε στη στρατηγική μάρκετινγκ στο Facebook και να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Τώρα που έχετε καταλάβει πώς να δημιουργήσετε ένα κοινό στο Facebook για διακοσμητές εσωτερικών χώρων, τραβήξτε το κοινό στη σελίδα και τον ιστότοπό σας στο Facebook.

Μακάρι να σας καλωσορίσουν στο χώρο τους, επιτρέποντάς σας να τον μεταμορφώσετε με τις εκπληκτικές σας δεξιότητες διακόσμησης εσωτερικών χώρων.

Είστε έτοιμοι να αρχίσετε να αυξάνετε τους ακόλουθούς σας; Διαβάστε το άρθρο μας σχετικά με τα κορυφαία 50 Hashtags Εσωτερικού Σχεδιασμού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στις αναρτήσεις σας.

Schreibe einen Kommentar