Πώς να αποκτήσετε περισσότερους πελάτες εταιρικής διακόσμησης εσωτερικών χώρων

1
Πώς να αποκτήσετε περισσότερους πελάτες εταιρικής διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Το να αποκτήσετε περισσότερους εταιρικούς πελάτες για την επιχείρησή σας στο σχεδιασμό εσωτερικών χώρων μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά δεν είναι αδύνατο. Υπάρχουν πολλές μέθοδοι για να ολοκληρώσετε αυτό το κρίσιμο έργο, που κυμαίνονται από μηδενική τεχνολογία, λύσεις μηδενικής δαπάνης έως εξελιγμένες, υψηλής τεχνολογίας καμπάνιες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όλες αυτές οι μέθοδοι προσφέρουν αξία για το χρόνο και τα χρήματα και μπορούν όλες να λειτουργήσουν για να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε περισσότερους πελάτες εταιρικής διακόσμησης εσωτερικού χώρου που χρειάζεστε για την επιχείρησή σας.

Word of Mouth

Υπάρχουν πολλές μέθοδοι που πρέπει να εξετάσετε. Το πρώτο και σημαντικότερο όλων είναι από στόμα σε στόμα. Ίσως η από στόμα σε στόμα να είναι ακόμα πιο σημαντική από ό,τι ήταν κάποτε, επειδή τώρα η φήμη της επωνυμίας ταξιδεύει μέσω των social media και αυτό λειτουργεί ως μια πολύ αποφασιστική μορφή διαφήμισης. Η καλύτερη μορφή διαφήμισης είναι απλώς να διευθύνετε μια καλή επιχείρηση, καθώς αυτό θα ανακοινώνει τη φήμη σας στους πιθανούς πελάτες για τα επόμενα χρόνια. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η από στόμα σε στόμα διαφήμιση λειτουργεί και με τους δύο τρόπους, καθώς οι κακές κριτικές μπορούν να ταξιδέψουν ακόμα πιο γρήγορα από ό,τι η γνώμη ενός ικανοποιημένου πελάτη.

Φωτογραφία του Austin Distel στο Unsplash

Pro Bono Work

Για να ξεκινήσετε γρήγορα την επιχείρησή σας, ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να εξυπηρετήσετε τους πρώτους πελάτες δωρεάν ή τουλάχιστον με μεγάλη έκπτωση. Αυτό θα πρέπει να κάνει τους ανθρώπους να μιλήσουν και θα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείξετε σε όλους στην περιοχή σας ότι σκέφτεστε σοβαρά να δημιουργήσετε μια μεγάλη φήμη στον εσωτερικό σχεδιασμό. Δεν το κάνουν όλοι αυτό, αλλά είναι ένα βήμα που πρέπει να αιχμαλωτίσει τα μυαλά των πιθανών πελατών σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Προϋπολογισμός διαφήμισης

Η πληρωμένη διαφήμιση μπορεί να λειτουργήσει, αλλά πρέπει να γίνεται έξυπνα και με αρκετά μεγάλο προϋπολογισμό. Πώς θα ξεχωρίσεις από τον ανταγωνισμό; Τι κάνει την επιχείρησή σας τόσο καλύτερη που έχει τόση αξία για τον πελάτη που είναι πρόθυμος να συνεργαστεί μαζί σας; Αυτές είναι δύσκολες ερωτήσεις, αλλά πρέπει να απαντηθούν πριν ξεκινήσει η διαφημιστική καμπάνια. Μια τοπική τηλεοπτική διαφημιστική καμπάνια θα είναι ίσως εκτός του προϋπολογισμού σας, επομένως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνονται σαν μια επιλογή ήχου σε αυτό το στάδιο.

Ψυχρή κλήση

Ίσως η πιο επιθετική και αποτελεσματική μέθοδος για να αποκτήσετε περισσότερους εταιρικούς πελάτες είναι η ψυχρή κλήση. Αυτό συνεπάγεται τη δημιουργία μιας λίστας πιθανών πελατών λόγω της εμπειρίας τους στον κλάδο των ακινήτων. Ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε θα ήταν να καλέσετε κτηματομεσίτες που βρίσκονται στη διαδικασία πώλησης κατοικιών. Αυτοί και οι πελάτες τους θα ήθελαν να κερδίσουν υψηλότερη τιμή σε δημοπρασία και αυτό μπορεί να γίνει εάν χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες σας προς όφελός τους. Στην πραγματικότητα, θεωρείται πρότυπο στον κλάδο να έχει ένα σπίτι ή ένα διαμέρισμα να φαίνεται φρέσκο ​​και ελκυστικό, με την εργασία ενός διακοσμητή εσωτερικών χώρων πριν προσκληθούν οι πιθανοί αγοραστές να επιθεωρήσουν το ακίνητο. Γνωρίστε αυτούς τους ανθρώπους. Κερδίστε την εμπιστοσύνη τους και η δουλειά θα συνεχιστεί σταθερά.

Φωτογραφία της Gabrielle Henderson στο Unsplash

Εκδηλώσεις Δικτύωσης

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ευκαιρία και σε πολλούς άλλους απλά θέλετε να ασχοληθείτε με τη δικτύωση. Μπορείτε να εμφανιστείτε σε εμπορικές εκθέσεις ή να δημιουργήσετε κοινωνικές εκδηλώσεις που τους παρουσιάζουν τις υπηρεσίες σας σε ένα θετικό περιβάλλον. Η φιλοξενία πάρτι θα μπορούσε να είναι μια επιλογή, ειδικά αν ο πελάτης θέλει να γιορτάσει τη νέα του εσωτερική διακόσμηση που δημιουργήθηκε από εσάς. Ή θα μπορούσε να είναι μια πολύ μικρότερη υπόθεση σε ένα εστιατόριο ή ένα μπαρ όπου θα μπορούσε να προκύψει η ευκαιρία να συστηθείς σε έναν πελάτη. Τουλάχιστον έχετε έτοιμη μια επαγγελματική κάρτα και προσκαλέστε τους για μια διαβούλευση εάν είναι πρόθυμοι να κάνουν αυτό το βήμα.

Διαδικτυακή Παρουσία

Οι ιστότοποι παίζουν σημαντικό ρόλο στις μέρες μας στην παρουσίαση της επιχείρησής σας σε πιθανούς πελάτες σε οποιονδήποτε τομέα και αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Οι φωτογραφίες που δείχνουν τη δουλειά σας θα πρέπει φυσικά να επισημαίνονται στο χαρτοφυλάκιο που παρουσιάζεται στον ιστότοπο. Και θα πρέπει να γίνει με πρωτότυπο και δημιουργικό τρόπο, έτσι θα χρειαστεί επιπλέον χρόνος και χρήμα για να γίνει. Απλώς δεν υπάρχει χώρος για συμβιβασμούς όσον αφορά αυτό, επειδή οι ιστότοποι είναι η νέα βιτρίνα της εποχής μας.

Σύνδεση μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι επίσης ένα άλλο εξαιρετικό εργαλείο, αλλά θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι το έχουν και όλοι οι άλλοι. Η τακτική συνεισφορά μέσω της αναγγελίας κοινωνικών εκδηλώσεων και της ανάρτησης φωτογραφιών είναι φυσικά υποχρεωτική, αλλά και η σύνταξη αναρτήσεων ιστολογίου θα πρέπει επίσης να λαμβάνεται υπόψη. Το να γράψετε για τη δουλειά σας μπορεί να δελεάσει τους ανθρώπους να κοιτάξουν διαφορετικά σχέδια εσωτερικών χώρων και αυτό σύντομα να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον από άτομα που θα μπορούσαν ενδεχομένως να γίνουν εταιρικοί πελάτες. Το μυστικό όμως είναι να οδηγείτε την επισκεψιμότητα τόσο στον ιστότοπό σας όσο και στις αναρτήσεις σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το πραγματικό κλειδί για να το κάνετε αυτό είναι να δημοσιεύετε τακτικά άρθρα και περιεχόμενο, έτσι ώστε αργά αλλά σίγουρα να δημιουργείτε κοινό.

Φωτογραφία του Austin Distel στο Unsplash

Σχεδιασμός εκθεσιακού χώρου

Ίσως, σύμφωνα με τη φιλοσοφία της προστιθέμενης αξίας, μπορείτε να σκεφτείτε να προσθέσετε μια καφετέρια στον εκθεσιακό σας χώρο που θα επιτρέψει στους ανθρώπους να διασκεδάσουν και να χαλαρώσουν παίρνοντας δείγματα της δουλειάς σας. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος δικτύωσης και οικοδόμησης σχέσεων με άτομα που μπορεί να γνωρίζουν κάποιον άλλο που αναζητά μια υπηρεσία εσωτερικής διακόσμησης. Ο κλάδος δεν λειτουργεί σε ευθείες γραμμές, αλλά είναι η ικανότητά σας να κάνετε συνδέσεις που μετράει πραγματικά.

Τάση-Ρύθμιση

Μια άλλη πολύ σημαντική κίνηση που μπορείτε να κάνετε είναι να προσαρμόσετε την επιχείρησή σας όσο το δυνατόν πιο κοντά σε αυτό που θέλει ο πελάτης. Αυτό είναι μάρκετινγκ. Μην είστε οπαδοί των τάσεων αλλά μάλλον δημιουργός τους. Αυτό απαιτεί πολλή προσεκτική έρευνα και μπορεί να γίνει μόνο μετά από διαβούλευση με τους πελάτες για το ποιες είναι οι φιλοδοξίες τους. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα σας κάνει να είστε ηγέτης της αγοράς και θα πρέπει να δημιουργήσει βουή στον κλάδο που μπορεί να είναι καλό μόνο για την επιχείρησή σας.

Χρειάζονται πολλές διαφορετικές προσεγγίσεις για να αποκτήσετε περισσότερους πελάτες και ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε είναι να έχετε σταθερά υψηλό επίπεδο εργασίας. Άλλα μέτρα είναι επίσης εξαιρετικά απαραίτητα, αλλά το κλειδί είναι να στοχεύσετε τους κατάλληλους ανθρώπους τη σωστή στιγμή και στη συνέχεια να τους πουλήσετε όχι μόνο μια εσωτερική διακόσμηση αλλά μια φιλοδοξία να ζήσουν έναν πιο άνετο και κομψό τρόπο ζωής. Αξίζει την προσπάθεια και μπορεί να οδηγήσει σε δραματικές αλλαγές στην επιχείρησή σας στο σχεδιασμό εσωτερικών χώρων. Πάνω απ ‚όλα, είναι σημαντικό να έχετε μια ισχυρή κατανόηση του τι κάνει το υπέροχο εταιρικό εσωτερικό σχεδιασμό. Ερευνήστε κορυφαίες μάρκες επίπλων γραφείου όπως ArchiPro για να διασφαλίσετε ότι έχετε ό,τι χρειάζεται για να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας.

Schreibe einen Kommentar