ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ – Nexxus Sistemas

2

Στη λήψη αποφάσεων που αφορούν επενδύσεις, δεν υπάρχει χρόνος και συμμόρφωση στη σπατάλη.

Η ταξινόμηση χαρτοφυλακίου απαιτεί ενδελεχή και ισχυρή επαλήθευση για τη συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία και τις οδηγίες που έχουν θεσπιστεί από τους ρυθμιστικούς φορείς της χρηματοπιστωτικής αγοράς, σε συνδυασμό με τον μεγάλο όγκο και την υψηλή πολυπλοκότητα των εφαρμοστέων κανόνων, σύμφωνα με τις επενδυτικές πολιτικές που διέπουν διαφορετικούς τύπους και τμήματα κεφαλαίων.

Η εταιρεία σας έχει ήδη εκτιμήσει τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει η σωστή τεχνολογική λύση παρέχοντας περισσότερη ευελιξία και πληρώντας πλήρως τις υποχρεωτικές απαιτήσεις;μισυμμόρφωση της επιχείρησης πριν από τη διαπραγμάτευση της;

ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΑΣ

Γνωρίστε τα σημεία αναφοράς στα οποία πρέπει να δώσει προτεραιότητα η εταιρεία σας όταν επιλέγετε ένα λογισμικό που παρέχει επαλήθευση συμμόρφωσης κατά την προ-συναλλαγή, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές που ορίζει η Οδηγία N.ο 555 του CVM που θεσπίστηκε για τη χρηματοπιστωτική αγορά:

1 – ΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ

Επιλέξτε ένα σύστημα που αναπτύχθηκε αρχικά με βάση τις ανάγκες του χρήστη και το οποίο προβλέπει συνεχώς νέες απαιτήσεις της αγοράς. Στην πράξη, αυτή η λύση θα επιτρέψει στην εταιρεία σας να καθορίσει τους κανόνες πλαισίου που ισχύουν για την επιχείρησή σας. Αυτό θα σας εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο εξαλείφοντας τις πολυάριθμες λήψεις νέων εκδόσεων και τις δοκιμές αναγνώρισης.
2 – ΕΥΚΛΙΚΙΑ ΣΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΑΣ

Ανάλογα με το ύψος των κεφαλαίων που διαχειρίζεται ένα περιουσιακό στοιχείο, μόνο μια αυτοματοποιημένη διαδικασία είναι σε θέση να επιτρέψει ένα ποιοτικό πλαίσιο της σύνθεσης των χαρτοφυλακίων του σε καθημερινή βάση. Το σωστό λογισμικό θα είναι σύμμαχός σας, επιτρέποντας την αυτόματη επαλήθευση και τη συμμόρφωση με τη νομοθεσία.

3 – ΠΕΔΙΟ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΩΝ ΙΣΧΥΟΥΣΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ

Εξετάστε το λογισμικό που προσφέρει το μέγιστο εύρος στην κάλυψη των κανόνων που ισχύουν για τα κεφάλαια. Είναι σημαντικό να συγκεντρωθεί αυτή η ποικιλία μεταβλητών σε μια ενιαία τεχνολογική λύση, για να πραγματοποιηθεί αυτός ο έλεγχος γρήγορα και αυτόματα, πριν διαπραγματευτείτε κάθε λειτουργία σας με την αγορά.

4 – ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ

Εξίσου σημαντικός με τον συνδυασμό λειτουργιών για την προσαρμογή κανόνων, βεβαιωθείτε ότι το σύστημα επαλήθευσης συμμόρφωσης περιλαμβάνει επίσης την επιλογή επιλογής μόνο όσων είναι πραγματικά συναφείς κατά την παρακολούθηση των κανόνων που είναι κατάλληλοι για το πλαίσιο μιας λειτουργίας.

Μέσω αυτής της παραμετροποίησης, η εταιρεία σας θα αποκτήσει περισσότερη δυναμικότητα και ευελιξία στο πλαίσιο, στο χρονοδιάγραμμα που απαιτεί η Pre-Trading για γρήγορες αποφάσεις κατά την εκτέλεση μιας επιχείρησης.

ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΙΟ ΠΛΗΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ;

Αναπτύχθηκε από τη Nexxus, το λογισμικό διαχείρισης επενδύσεων OMNiS προσφέρει, μεταξύ των δυνατοτήτων του, μια ολοκληρωμένη λύση επαλήθευσης συμμόρφωσης που είναι πλήρως προσαρμοσμένη στις ανάγκες κάθε εταιρείας.

Επιτρέποντας σε ιδρύματα διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων διαφορετικών μεγεθών να παραμετροποιούν τα σημεία αναφοράς με βάση το προφίλ των δραστηριοτήτων τους, NEXXUS θέτει την τεχνογνωσία της ως τεχνολογικός συνεργάτης στην υπηρεσία των επιχειρήσεων των πελατών της, σε συνδυασμό με τη βαθιά γνώση της χρηματοπιστωτικής αγοράς.

ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ NEXXUS!

Luis Fernando Barra Zambotto
(11) 5083.5544

Θέλετε να μάθετε πώς το OMNiS μπορεί να κάνει τη διαφορά στις στρατηγικές συναλλαγών σας;

Στο επόμενο άρθρο, δείτε τα πλεονεκτήματα της αυτόματης επαλήθευσης της συμμόρφωσης στις λειτουργίες σας!

Schreibe einen Kommentar