Πυροβολισμοί διαμερισμάτων στο Brannon Hill τρομοκρατούν τους κατοίκους

2
Πυροβολισμοί διαμερισμάτων στο Brannon Hill τρομοκρατούν τους κατοίκους

Ένας πυροβολισμός σε διαμέρισμα στο Brannon Hill άφησε μια έγκυο γυναίκα και το μωρό της σε κρίσιμη κατάσταση. Οι κάτοικοι του συγκροτήματος των διαμερισμάτων φοβούνται τώρα για την ασφάλειά τους.

Ένα μακροχρόνιο πρόβλημα

Ένας πυροβολισμός σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην κομητεία DeKalb στις αρχές Φεβρουαρίου είχε ως αποτέλεσμα δύο θύματα: μια έγκυο γυναίκα και το νεογέννητο μωρό της. Και οι δύο παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση. Και οι κάτοικοι λένε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που αισθάνονται ανασφαλείς στη γειτονιά τους.

[wpadcenter_adgroup adgroup_ids=218 align=’none‘ num_ads=10 num_columns=1]

Σύμφωνα με την Betty Tamrat, κάτοικος του Brannon Hill, οι συνθήκες στο συγκρότημα διαμερισμάτων της ήταν κάτω από το μέσο όρο εδώ και αρκετό καιρό. Η Tamrat δυσκολεύεται να αισθανθεί ήρεμη και χαλαρή, ακόμη και να φοβάται να βγει έξω από το σπίτι της.

Το πρωί της Πέμπτης, η αστυνομία της κομητείας DeKalb έφτασε στο συγκρότημα condo περίπου στις 5:45 π.μ. Όταν έφτασαν εκεί, διαπίστωσαν ότι μια έγκυος γυναίκα είχε πέσει θύμα πυροβολισμών σε διαμέρισμα.

Ένας άλλος κάτοικος του Μπράνον Χιλ, η Ντίνα, αφηγήθηκε τα γεγονότα τοπικά νέα.

«Άκουσα τους πυροβολισμούς και πήγα να σηκωθώ, και μου είπε μείνε κάτω, μείνε κάτω, μην σηκωθείς», είπε, θυμούμενος ότι ο σύζυγός της την είχε συμβουλεύσει να κρυφτεί όταν συνέβησαν όλα. «Είμαι έκπληκτος. Είμαι έκπληκτος. σοκαρίστηκα. Είμαι πολύ άρρωστος στο στομάχι μου».

Όχι την Πρώτη Φορά

Το συγκρότημα διαμερισμάτων Brannon Hill έχει εδώ και καιρό αγώνα με το έγκλημα. Μόνο τα τελευταία δύο χρόνια, το συγκρότημα είδε την απαγωγή ενός μωρού, μια φωτιά που εξαφάνισε οκτώ μονάδες και αρκετούς άλλους πυροβολισμούς.

Οι αξιωματούχοι της κομητείας γνωρίζουν τα προβλήματα που μαστίζουν το διαμέρισμα. Επεξεργάζονται ένα σχέδιο για την αναζωογόνηση της γειτονιάς και την αύξηση της ασφάλειας για τους κατοίκους.

«Προσπαθούμε να το κάνουμε ένα καλύτερο μέρος διαμονής για να το κάνουμε πιο ασφαλές», είπε ο Διευθυντής Κοινοτικής Ανάπτυξης Άλεν Μίτσελ, προσθέτοντας ότι εργάζονται στην περιοχή όλα αυτά τα χρόνια. Αυτά τα έργα περιελάμβαναν την απομάκρυνση της μάστιγας και των συντριμμιών, την προσθήκη καμερών παρακολούθησης και την παροχή τροφής.

Ενώ οι κάτοικοι επαινούν τις προσπάθειες, φωνάζουν για περισσότερα. Και φαίνεται ότι θα πραγματοποιήσουν την επιθυμία τους, με την κομητεία να διαθέσει 100.000 $ σε κεφάλαια για να αναζωογονήσει την κοινότητα.

Η αστυνομία της κομητείας DeKalb εξακολουθεί να ερευνά το περιστατικό. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν ακόμη εντοπίσει ύποπτο ή κίνητρο.

Schreibe einen Kommentar