Πολλές γυναίκες παραπονιούνται για την παρενόχληση του Προέδρου της HOA της Φλόριντα

4
Πολλές γυναίκες παραπονιούνται για την παρενόχληση του Προέδρου της HOA της Φλόριντα

Αρκετές γυναίκες εμφανίστηκαν διαμαρτυρόμενες για την παρενόχληση του προέδρου της HOA στην παραλία Hallandale. Και η ένωση συνεταιρισμών μπορεί να βρεθεί σε εξίσου ζεστό νερό.

Λεκτική κακοποίηση καταγράφηκε στην κάμερα

Μια κάμερα κατέγραψε πλάνα ενός προέδρου του συνεταιρισμού στο Hallandale Beach να κακοποιεί φραστικά μια γυναίκα κάτοικο. Η κάτοικος ήταν καθ‘ οδόν προς το πλυσταριό όταν ο άνδρας, ο Λάρι Ράινφελντ, την αποκάλεσε βέβηλο όνομα.

[wpadcenter_adgroup adgroup_ids=218 align=’none‘ num_ads=10 num_columns=1]

Ο Ράινφελντ, ο πρόεδρος του κτηρίου V στους κήπους της λίμνης Ro-Len, έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλαπλών καταγγελιών. Αρκετές γυναίκες κάτοικοι κατηγόρησαν τον Reinfeld για λεκτική κακοποίηση και παρενόχληση. Η θεραπεία τους έχει προκαλέσει να νιώθουν φόβο κάθε φορά που βγαίνουν από τα διαμερίσματά τους.

Η γυναίκα στο βίντεο είπε τοπικά νέα ότι η συμπεριφορά του Ράινφελντ δεν ήταν ασυνήθιστη γι‘ αυτόν. Σύμφωνα με την ίδια, η κατάχρηση ξεκίνησε αφού ο εργολάβος της έξυσε το χρώμα από έναν διάδρομο. Μετά από αυτό το περιστατικό, ο Ράινφελντ της φώναζε εντολές, ακόμη και την αποκαλούσε βωμολοχίες και βωμολοχίες.

„Είναι σαν,“[expletive] εσείς, [expletive] εσύ, σκάσε, σκάσε», είπε ο κάτοικος, που ζήτησε να μην κατονομαστεί. «Ήταν τόσο άσχημα που έτρεμα».

Έγινε τόσο άσχημα που κάλεσε την αστυνομία και τον κατήγγειλε στον αντιπρόεδρο του κτιρίου. Ο αντιπρόεδρος τη συμβούλεψε να «κρατήσει [her] κλειστή πόρτα και [her] τα στόρια κλειστά.“ Έγραψε επίσης στον σύλλογο για τη συμπεριφορά του προέδρου, αλλά η HOA απέτυχε να λάβει μέτρα.

Άλλες περιπτώσεις παρενόχλησης από γυναίκες

Μια άλλη κάτοικος, η Deborah Erlichson, βίωσε επίσης λεκτική κακοποίηση στα χέρια του Reinfeld. Προφανώς κοροϊδεύει το εμπόδιο στην ομιλία της και μάλιστα πετάει μια καρέκλα στην πόρτα της αφού τη βρήκε πολύ μακριά στο διάδρομο. Μάλιστα, φέρεται να την αποκαλεί βρισιές.

Ο Έρλιτσον τελικά χορτάστηκε και τον πήγε στο δικαστήριο. Ο δικαστής εξέδωσε περιοριστικό διάταγμα.

Ο Ράινφελντ πέταξε επίσης ένα φύλλο παλάμης στην εξώπορτα μιας άλλης κατοίκου, της Νατάλια Ουίλιαμς. Ο Ράινφελντ την κατηγόρησε για κλοπή και πώληση μαριχουάνας. Η Γουίλιαμς, που περπατά με μπαστούνι, δεν νιώθει πια ασφάλεια να φύγει από τη μονάδα της.

Όταν ο Ράινφελντ μίλησε σε δικαστικούς βουλευτές, ισχυρίστηκε ότι οι γυναίκες τον παρενοχλούσαν.

Η Co-op θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ευθύνη λόγω παρενόχλησης του Προέδρου της HOA

Ο συνεταιρισμός μπορεί να βρεθεί σε ζεστό νερό, σύμφωνα με τον εισαγγελέα Andrew Blasi, ο οποίος δεν εκπροσωπεί τους κατοίκους ή την HOA. Σύμφωνα με τον Blasi, υπάρχει νομολογία που θα μπορούσε να θεωρήσει ότι ο σύλλογος είναι νομικά υπεύθυνος για συναισθηματικό στρες και παρενόχληση εάν οι κάτοικοι υποβάλουν πολιτική αγωγή.

Αυτή τη στιγμή ο σύλλογος διερευνά το θέμα.

Schreibe einen Kommentar