Ο Teephlow αντεπιτίθεται στο Medikal. Τον περιγράφει ως κραυγαλέο

0
Ο Teephlow αντεπιτίθεται στο Medikal.  Τον περιγράφει ως κραυγαλέο

Κατά τη διάρκεια μιας αποκλειστικής συνέντευξης με τον Giovanni Claeb μέσα στα στούντιο του 3FM, η AMG Medikal κατηγόρησε τον Tee Phlow ότι τον ζήλευε.

Σύμφωνα με το Medikal, δεν θα κάνει ποτέ μια συνεργασία με τον συνάδελφό του ράπερ Teephlow επειδή ζηλεύει και ζηλεύει το επίτευγμά του στη μουσική βιομηχανία όλα αυτά τα χρόνια.

Ο δημιουργός επιτυχίας του «Omo Ada» φέρεται να είπε:

Δεν με βλέπω να κάνω μουσική με τον Teephlow. Με ζηλεύει, με ζηλεύει, με μισεί, δεν μου εύχεται καλά, θέλει να είναι στη θέση μου».

Σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν πολύ καλοί φίλοι μέχρι που έκανε μια δήλωση για μένα κατά τη διάρκεια του Covid.

«Ο Teephlow έκανε μια δήλωση πολύ πίσω στον Covid-19… σε μια συνέντευξη είπε «ποιος καλλιτέχνης μπορεί να παίξει σόου και να πάρει χρήματα για να αγοράσει μια σειρά», οπότε προσπαθούσε να πει ότι κάνω κάτι παράνομα.

Όταν με βάζεις σε αυτή τη θέση, τι προσπαθείς να πεις; ρώτησε ο Medikal.

Ήταν ο τύπος μου, παίζουμε παιχνίδια στο σπίτι μου μαζί» αυτός πρόσθεσε.

Λοιπόν, ο Teephlow αντέδρασε τελικά στους ισχυρισμούς του Medikal ότι τον ζηλεύει και γι‘ αυτό δεν θα συνεργαστεί ποτέ μαζί του σε ένα έργο.

Πηγαίνοντας στη σελίδα του στο Facebook για να χτυπήσει τον υπογεγραμμένο από το AMG ράπερ, ο Teephlow μοιράστηκε μια κοινή φωτογραφία του και περιέγραψε τον Medikal ως κραυγή στη λεζάντα που επισυνάπτει στην φωτογραφία.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Medikla απλώς προσπαθεί να αναστήσει το μακροχρόνιο βόειο κρέας τους για προσοχή λόγω των επικείμενων VGMA.

Εν τω μεταξύ, τόσο ο Medikal όσο και ο Tee Phlo έχουν προταθεί για την κατηγορία «The Rap Performance» για τα φετινά VGMA.

Schreibe einen Kommentar