Ο Tee Phlow ζηλεύει και ζηλεύει την επιτυχία μου – ισχυρίζεται η Medikal

0
Ο Tee Phlow ζηλεύει και ζηλεύει την επιτυχία μου – ισχυρίζεται η Medikal

Ο Medikal έχει ομολογήσει δημόσια το έντονο μίσος και την αντιπάθεια που μοιράζεται για τον Tee Phlow επειδή πιστεύει ακράδαντα ότι ο συνάδελφός του ζηλεύει και ζηλεύει την επιτυχία του.

Ερωτηθείς εάν έχει έναν καλλιτέχνη με τον οποίο δεν θα κάνει ποτέ συνεργασία, μιλώντας σε μια συνέντευξη με τον Giovani στο #3FMDrive Τρίτη, 21 Μαρτίου, ανέφερε τον Teephlow.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Teephlow αντεπιτίθεται στο Medikal. Τον περιγράφει ως κραυγαλέο

Σύμφωνα με το Medikal, ο Tee Phlow τον κατηγόρησε κάποτε ότι εμπλέκεται σε διαδικτυακή απάτη και άλλους παράνομους επιχειρηματικούς λόγους για τους οποίους μπορεί να χρηματοδοτήσει τον πλούσιο τρόπο ζωής του, αλλά θέλει οι Γκανέζοι να πιστεύουν το αντίθετο.

Δεν με βλέπω να κάνω μουσική με τον Teephlow. Με ζηλεύει, με ζηλεύει, με μισεί, δεν μου εύχεται καλά, θέλει να είναι στη θέση μου». είπε ο Medikal.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν πολύ καλοί φίλοι μέχρι που έκανε μια δήλωση για μένα κατά τη διάρκεια του Covid.

«Ο Teephlow έκανε μια δήλωση πολύ πίσω στον Covid-19… σε μια συνέντευξη είπε «ποιος καλλιτέχνης μπορεί να παίξει σόου και να πάρει χρήματα για να αγοράσει μια σειρά», οπότε προσπαθούσε να πει ότι κάνω κάτι παράνομα.

Όταν με βάζεις σε αυτή τη θέση, τι προσπαθείς να πεις; ρώτησε ο Medikal.

«Ήταν ο τύπος μου, παίζουμε παιχνίδια στο σπίτι μου μαζί» αυτός πρόσθεσε.

Το μακροχρόνιο κρέας μεταξύ Medikal και Tee Phlow ξεκίνησε στο Twitter αφού ο τελευταίος κατηγόρησε τον τελευταίο ότι ενεπλάκη σε παράνομες επιχειρήσεις για να βγάλει χρήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Rap Fada μιλά με πικρία για το πώς τον «σνόμπαραν» ο Ypee – Δείτε το βίντεο

Schreibe einen Kommentar