Ο Rap Fada μιλά με πικρία για το πώς τον «σνόμπαραν» ο Ypee – Δείτε το βίντεο

0
Ο Rap Fada μιλά με πικρία για το πώς τον «σνόμπαραν» ο Ypee – Δείτε το βίντεο

Μουσικός Rap Fairy επικαλέστηκε τον συνάδελφό του Ypee ότι είναι υπερβολικά εγωιστής.

Το νεαρό ταλέντο της μουσικής μιλώντας στην εκπομπή Class Showbiz που προβάλλεται στο CTV και παρουσιάζεται ο Sammy Flex, μίλησε με πικρία για το πώς το αφεντικό του Pee Nation έχασε τον χρόνο του για μια ολόκληρη μέρα μόνο και μόνο επειδή τον ήθελε σε ένα τραγούδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Edem επιστρέφει στο Troll για να προτείνει ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα Wack Track μετά το κόλπο του NDC/NPP Political Flyers

Σύμφωνα με Rap Fairyμίλησε στο Ypee για τις προθέσεις του να τον έχει σε ένα τραγούδι, κάτι που ο τελευταίος συμφώνησε και τον κάλεσε στο σπίτι του για να γίνει η ηχογράφηση.

Ο κορονίστας του «U Go Chop Slap» πρόσθεσε ότι τίμησε την πρόσκληση και πήγε στο σπίτι του Ypee μόνο για να πάει χαμένη όλη του η μέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Mark Okraku-Mantey δηλώνει την πρόθεσή του να διαγωνιστεί ως βουλευτής στο εισιτήριο του NPP

Μιλώντας στον Sammy Flex, Rap Fairy ανέφερε ότι όταν πήρε το στούντιο στο σπίτι του Ypee, ο κορονίστας του ‚Ewuraba‘ του έδωσε τη μία δικαιολογία μετά την άλλη και τον άφησε να κάθεται στο στούντιο με τον παραγωγό για πολλή ώρα μέχρι που ο παραγωγός τον άφησε επίσης μόνο του στο στούντιο.

Πρόσθεσε ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ypee έκανε κάτι τέτοιο σε έναν συνάδελφό του και έδειξε ότι ο Ypee έκανε κάτι παρόμοιο με τον Oseikrom Sikani για τον λόγο που είχαν το αντίκτυπό τους.

Δείτε το βίντεο της Rap Fada να μιλάει για αυτό το περιστατικό παρακάτω…

Schreibe einen Kommentar