Ο Nkonkonsa σχεδόν κλαίει καθώς η σύζυγός του ετοιμάζει έκπληξη 40α γενέθλια γι‘ αυτόν – Δείτε βίντεο

0
Ο Nkonkonsa σχεδόν κλαίει καθώς η σύζυγός του ετοιμάζει έκπληξη 40α γενέθλια γι‘ αυτόν – Δείτε βίντεο

Ο Eugene Osafo-Nkansah είναι ένας δημοφιλής blogger/vlogger από τη Γκάνα Ο κατακτητής στους κύκλους της showbiz γιόρτασε τα 40α γενέθλιά του την Τρίτη 28 Μαρτίου 2023.

Η αφορμή των 40ων γενεθλίων του συγκρούστηκε κατά σύμπτωση Ο κατακτητής20 χρόνια ως ένας από τους ανθρώπους που έχουν εργαστεί στον χώρο των ΜΜΕ τα τελευταία 20 χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βίντεο: Jackie Appiah, Majid Michel, Adjetey Annan και άλλοι ηθοποιοί της YOLO συναντώνται με τον 2ο κύριο των ΗΠΑ

Για να σηματοδοτήσει τις δύο αξέχαστες στιγμές στη ζωή του, η όμορφη σύζυγος του Nkonkonsa, Victoria Labene, γνωστή και ως κυρία Osafo-Nkansah, αποφάσισε να του φτιάξει ένα πάρτι γενεθλίων έκπληξη.

Από αυτά που μαζέψαμε, Ευγένιος δεν είχε καμία γνώση για όλη τη γιορτή μέχρι που του ζητήθηκε από κάποιους φίλους να φορέσει κάτι ωραίο και να τους συναντήσει στο Airport West Hotel.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Kwame Borga ζητά συγγνώμη από τον Mercy Asiedu και τις ηθοποιούς για το περιβόητο σχόλιο του „Hookup“ – Δείτε βίντεο

Λοιπόν, έφτασε εκεί και προς έκπληξή του, πολλοί από τους κορυφαίους παίκτες του κλάδου είχαν συγκεντρωθεί εκεί για να γιορτάσουν τη ζωή του.

Η πρώτη του αντίδραση αφού είδε τον κόσμο ήταν να δώσει μια ζεστή αγκαλιά στη γυναίκα του και λίγο έλειψε να ρίξει μερικά δάκρυα γιατί δεν μπορούσε να πιστέψει ότι του έκανε μια τέτοια έκπληξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Είμαι έτοιμος για το fashion beef μου με τον Cheddar, θα τον νικήσω» – καυχιέται ο Osebo

Το πάρτι ήταν γεμάτο αστέρια, καθώς κορυφαίοι παίκτες από όλα τα μέρη της βιομηχανίας ψυχαγωγίας της Γκάνας εμφανίστηκαν εκεί.

Για να αναφέρουμε μόνο μερικά, όπως οι Bola Ray, Abeiku Aggrey Santana, KOD, Jackie Appiah, D Black, Kwame A Plus, Bulldog, Nikki Samonas, Fameye, Kwabene Kwabena, Dr. Στο πάρτι εθεάθησαν οι Adu Boateng, Salma Mumin, Frank Naro και άλλοι.

Δείτε παρακάτω μερικά βίντεο από το πάρτι…

Schreibe einen Kommentar