Ο Mark Okraku-Mantey δηλώνει την πρόθεσή του να διαγωνιστεί ως βουλευτής στο εισιτήριο του NPP

0
Ο Mark Okraku-Mantey δηλώνει την πρόθεσή του να διαγωνιστεί ως βουλευτής στο εισιτήριο του NPP

Τα σημάδια ήταν αρκετά εμφανή και, τέλος, το zionfelix.net μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο σημερινός Υφυπουργός Τουρισμού και Δημιουργικών Τεχνών, Mark Okraku-Manteyέχει δηλώσει τις προθέσεις του να διεκδικήσει ως βουλευτής στις γενικές εκλογές του 2024 στην Γκάνα.

Ο πρώην διευθυντής προγραμμάτων του Hitz FM αποκάλυψε ότι θα διεκδικήσει την κοινοβουλευτική έδρα του Ayensuano στην Ανατολική Περιφέρεια για το εισιτήριο διακυβέρνησης του Νέου Πατριωτικού Κόμματος (NPP).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Edem επιστρέφει στο Troll για να προτείνει ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα Wack Track μετά το κόλπο του NDC/NPP Political Flyers

Έκανε αυτή την επιβεβαίωση όταν μίλησε στον Akwasi Aboagye, στο Neat FM με έδρα την Άκρα.

ΣημάδιΗ επιβεβαίωση του πηγαίνει να τον προσθέσει στη λίστα με τα αξιοσέβαστα άτομα στη βιομηχανία του θεάματος της Γκάνας που έχουν δηλώσει την πρόθεσή τους να διαγωνιστούν για να γίνουν βουλευτές.

Ήδη, υπάρχουν άνθρωποι όπως ο John Dumelo (NDC) που επιστρέφει για τη θέση Ayawaso West Wuogon.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Ίδρυμα Richard Quaye τιμά την υπόσχεσή του για δωρεάν αρχικό κεφάλαιο σε 10 τυχερούς επιχειρηματίες αξίας 25.000 Ghc ο καθένας

Υπάρχει επίσης ο παραγωγός ταινιών και Διευθύνων Σύμβουλος των Ghana Movie Awards, Fred Nuamah, ο οποίος έχει επίσης δηλώσει ότι θέλει να διεκδικήσει τη θέση της εκλογικής περιφέρειας Ayawaso στο εισιτήριο του Εθνικού Δημοκρατικού Κογκρέσου (NDC).

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της 3 Media Networks, Baba Saddiq, διεκδικεί επίσης τη θέση Okai Kwei Central στο εισιτήριο της NDC.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΙΝΤΕΟ: «Δεν εμπιστεύομαι τα VGMA» – Πολιτεία Kelvynboy

Κύριε Okraku-Mantey είναι ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Slip Mark Entertainment.

Ο Mark Okraku-Mantey έχει συνεργαστεί με αρκετούς μουσικούς από τη Γκάνα, όπως οι Lord Kenya, Kumi Guitar, Prince Kissi, Thank You Gyamenah, Akyeame και Adane Best.

Ο Okraku-Mantey ξεκίνησε ως δισκ τζόκεϊ τη δεκαετία του 1990 στο Joy FM μέχρι που ανήλθε στη θέση του Διευθυντή Προγραμμάτων για το Hitz FM και τα δύο υπό την Multi-Media Group Limited

Schreibe einen Kommentar