Ο Kwabena Kwabena αποκαλύπτει γιατί αποφάσισε να πάρει πτυχίο στα 44 του – Δείτε βίντεο

0
Ο Kwabena Kwabena αποκαλύπτει γιατί αποφάσισε να πάρει πτυχίο στα 44 του – Δείτε βίντεο

Γκανέζος μουσικός, Μην το χάσετε αποκάλυψε για πρώτη φορά σε δημόσια συνέντευξη ότι επέστρεψε στο σχολείο για να αποκτήσει περισσότερες γνώσεις.

Μιλώντας στην εκπομπή ψυχαγωγικής ανασκόπησης του Peace FM το Σάββατο 1 Απριλίου 2023, ένας αποστολέας τον έβαλε επιτόπου όταν αποκάλυψε ότι ο δημιουργός επιτυχίας της «Μουσικής για ενήλικες» έπρεπε να αφεθεί να πάει επειδή είχε μαθήματα να παρακολουθήσει αργότερα μέσα στην ημέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο ηθοποιός Harold Amenyah παντρεύεται μια όμορφη φίλη – Δείτε βίντεο

Η αποκάλυψη ξάφνιασε πολλούς ανθρώπους στο στούντιο γιατί προφανώς δεν γνώριζαν.

Όταν ρωτήθηκε αν ήταν αλήθεια, Μην το χάσετε επιβεβαίωσε ότι ήταν αλήθεια και πρόσθεσε ότι ήταν φοιτητής στο Πανεπιστήμιο για Επαγγελματικές Σπουδές που ακολουθούσε Bachelor of Science in Management.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Για αυτό το αδύναμο A$$ Pu$$y» – Ο βασιλιάς Nasir κατακεραυνώνει τη Shugatiti για την επιβάρυνση των 2 εκατομμυρίων δολαρίων για τον ενήλικο F!lm

Ερωτηθείς γιατί αποφάσισε να πάει σχολείο αυτή τη στιγμή, ο hitmaker του «Tokro» ανέφερε ότι ένιωθε ότι ήταν καιρός να πάρει περισσότερες θεωρητικές γνώσεις αφού έκανε πολλά πρακτικά πράγματα την τελευταία δεκαετία ως μουσικός.

Μην το χάσετε πρόσθεσε ότι έχει επίσης το σχέδιο να ιδρύσει μια δισκογραφική στο μέλλον και να διαχειριστεί ταλέντα στον μουσικό χώρο, οπότε θεώρησε ότι ο εμπλουτισμός των γνώσεών του ήταν το σωστό.

Παρακολουθήστε ένα βίντεο της Kwabena Kwabena να κάνει αυτή την αποκάλυψη παρακάτω…

Οι Kwabena Kwabena έχουν κυκλοφορήσει ένα νέο άλμπουμ με τίτλο „Fa Me Saa“.

Schreibe einen Kommentar