Ο Kuami Eugene τελικά αντιδρά στον ισχυρισμό του νεαρού μουσικού Fotocopy ότι τον μισεί – Δείτε βίντεο

0
Ο Kuami Eugene τελικά αντιδρά στον ισχυρισμό του νεαρού μουσικού Fotocopy ότι τον μισεί – Δείτε βίντεο

Πολύ πρόσφατα, ο νεαρός μουσικός από τη Γκάνα, Fotocopy παραχώρησε μια συνέντευξη και αποκάλυψε ότι μισούσε τον Kuame Eugene the Rockstar.

Σε αντίδραση σε αυτά τα σοκαριστικά ατυχή σχόλια της εννιάχρονης τραγουδίστριας, ο υπογεγραμμένος μουσικός της Lynx Entertainment είπε ότι η δήλωση ήταν ατυχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: #ΔιαβεβαίωσηΤέλος: Ο Davido επιβεβαιώνει επιτέλους ότι παντρεύεται την Chioma

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Joy Prime την Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023, ο Kuami είπε ότι το Fotocopy ήταν πολύ μικρό αγόρι για να καταλάβει και να εκφράσει λέξεις όπως μίσος, ειδικά όταν μιλούσε για άλλους καλλιτέχνες.

Ο λάτρης του «Cryptocurrency» είπε ότι πιστεύει ότι το νεαρό αγόρι επηρεάστηκε να πει τέτοια λόγια, προσθέτοντας ότι η Fotocopy είναι πολύ μικρή για να καταλάβει το τεράστιο μέγεθος της λέξης «μίσος».

«Νομίζω ότι το μίσος είναι πολύ έντονη λέξη για να καταλάβει ένα μικρό αγόρι. Να πω ότι μισώ κάποιον. Είναι πολύ μικρός για να καταλάβει το μίσος, αλλά αυτό είναι γονική μέριμνα. Δεν είναι το θέμα μου γιατί νομίζω ότι το μίσος είναι πολύ βαθύ για να το πει ένα μικρό αγόρι». είπε την Πέμπτη.

«Μπορείς να πεις ξεκάθαρα ότι στη συνέντευξη που είχε, του είπαν στα παρασκήνια… και όποιος ήταν ο οικοδεσπότης της εκπομπής, έκανε πολύ κακή δουλειά γιατί του είπαν και στα παρασκήνια να του κάνουν αυτήν την ερώτηση και να του απαντήσουν με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε ξεκάθαρα , πηγαίνετε και ακούστε αυτή τη συνέντευξη.“

Ο Kuami Eugene τόνισε περαιτέρω ότι τέτοια λόγια από έναν καλλιτέχνη, ειδικά έναν καλλιτέχνη που οι νέοι προσκαλούν τρολ και μίσος από το κοινό, κάτι που επηρεάζει πολύ την καριέρα τους στο μέλλον.

«Όταν πηγαίνεις στην ενότητα των σχολίων του, προσβάλλουν αυτό το μικρό αγόρι και δεν ζήτησε κάτι τέτοιο. Λοιπόν, παρακαλώ πολύ γρήγορα, επιτρέψτε μου να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία να πω, όσοι επιτίθενται στο αγοράκι, είναι απλώς ένα μικρό αγόρι. Δεν καταλαβαίνει τι λέει. Γι‘ αυτό, συγχωρέστε τον και μην του στέλνετε λόγια μίσους. Είναι απλά ένα αγοράκι. Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Fotocopy. Είναι απλά ένα αγοράκι. Τον αγαπώ,“ αυτός είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το TikTok Ahoufe Sensation των μέσων κοινωνικής δικτύωσης επιβεβαιώθηκε ότι πέθανε

Με τους ισχυρισμούς ότι τον προσέγγισαν για μια ταινία, ο δημιουργός της Angela δήλωσε ότι ο πατέρας του νεαρού καλλιτέχνη, ο οποίος είναι ο μάνατζέρ του, ζήτησε επιπόλαια ένα χαρακτηριστικό.

Ωστόσο, ο Kuami Eugene είπε ότι ως καλλιτέχνης που έχει υπογράψει σε μια δισκογραφική με μια ομάδα, χρειάζονται περισσότερα από το να του μιλήσεις για να εξασφαλίσει ένα χαρακτηριστικό, προσθέτοντας ότι συμβούλεψε τον διευθυντή του Fotocopy να έχει μια επίσημη συζήτηση με την ομάδα του.

Ο Kuami Eugene σημείωσε ότι έμεινε έκπληκτος όταν άκουσε τη Fotocopy να λέει ότι τον μισούσε, ενώ θρηνούσε για το ότι δεν πέτυχε μια συνεργασία.

Ο Kuami Eugene αποκάλυψε ότι ο πατέρας του Fotocopy δεν ήταν διατεθειμένος να κάνει αυτή την εκτενή συνομιλία που χρειαζόταν πριν καταλήξουν σε συμφωνία για ένα χαρακτηριστικό.

Αποσπάσματα από αυτό το άρθρο αφαιρέθηκαν από myjoyonline.com

Schreibe einen Kommentar