Ο Ernest Opoku και ο αδερφός Sammy σχεδόν συμμετέχουν στο Fistf!ght καθώς συναντιούνται δημόσια – Δείτε βίντεο

0
Ο Ernest Opoku και ο αδερφός Sammy σχεδόν συμμετέχουν στο Fistf!ght καθώς συναντιούνται δημόσια – Δείτε βίντεο

Οι αστέρες της μουσικής των Gospel, ο αδελφός Sammy και ο Ernest Opoku, παραλίγο να τσακωθούν με γροθιές όταν συναντήθηκαν στο Kumasi χθες το βράδυ.

Οι δύο φίλοι, οι οποίοι υποτίθεται ότι έπεσαν πρόσφατα, ήταν στα χέρια τους τους τελευταίους μήνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΙΝΤΕΟ: Ο μόνος κοσμικός μουσικός που θα ακούω τα τραγούδια της μέχρι τη δεύτερη έλευση του Ιησού είναι ο Mzbel – αποκαλύπτει ο Προφήτης Nigel Gaisie

Ο αδερφός Σάμι ιδιαίτερα φυσάει πολύ καυτός αέρας σε συνεντεύξεις που έχει παραχωρήσει υποστηρίζοντας ότι ο Έρνεστ Οπόκου είναι το μικρό αγόρι του.

Ο Ernest Opoku από την άλλη αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα μέχρι την πρόσφατη συνέντευξή του στο Agyenkwa FM.

Μιλώντας για την επερχόμενη συναυλία του για τον εορτασμό της 20ης επετείου του ως μουσικός των γκόσπελ, ο Έρνεστ ανέφερε ότι μέχρι να έρθει ο αδελφός Σάμι να του ζητήσει συγγνώμη, ο τελευταίος δεν έχει καμία δουλειά να έρθει στη συναυλία επειδή επρόκειτο να απολύσει.

Ο αδελφός Sammy δεν ήταν ευχαριστημένος με τις παρατηρήσεις του συναδέλφου του και ως εκ τούτου, αποφάσισε να τον αντιμετωπίσει θυμωμένος όταν συναντήθηκαν στο Kumasi.

Λοιπόν, ο τρόπος που πλησίασε τον Έρνεστ εξόργισε τον κατασκευαστή του «Onyame Wodi Hene» και εκείνος σηκώθηκε έξαλλος και προσπάθησε να τον πολεμήσει.

Χρειάστηκε η παρέμβαση των παιδιών που ήταν γύρω για να τους χωρίσουν.

Είναι αρκετά αστείο, πολλοί χρήστες του Διαδικτύου που έχουν δει το βίντεο μέχρι στιγμής πιστεύουν ότι είναι φάρσα για την προώθηση της επερχόμενης συναυλίας του Έρνεστ.

Δείτε το παρακάτω βίντεο…

Schreibe einen Kommentar