Ο Ernest Opoku αφηγείται την ιστορία του πώς μια παράξενη γυναίκα του έδωσε μια δουλειά Bl0w σε ένα λεωφορείο VIP – Δείτε βίντεο

0
Ο Ernest Opoku αφηγείται την ιστορία του πώς μια παράξενη γυναίκα του έδωσε μια δουλειά Bl0w σε ένα λεωφορείο VIP – Δείτε βίντεο

Δημοφιλής μουσικός των γκόσπελ, Ernest Opoku Jnr σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε ένα από τα πιο συγκλονιστικά πράγματα που του συνέβη πριν από λίγο καιρό.

Μιλώντας στο ]Akoma FM, που τυγχάνει να είναι ένας από τους κορυφαίους σταθμούς της Media General στο Kumasi με τον Tony Best, ο Ernest αποκάλυψε ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από μια γυναίκα ενώ κοιμόταν σε ένα νυχτερινό λεωφορείο VIP από το Kumasi στην Άκρα πριν από χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΙΝΤΕΟ: «Κόντεψε να αυτοκτονήσω μετά από ισχυρισμό της πρώην συζύγου μου» – αποκαλύπτει ο Ευαγγελιστής Akwesi Nyarko

Σύμφωνα με τον ίδιο, ενώ ταξίδευε από το Κουμάσι στην Άκρα με το νυχτερινό λεωφορείο VIP, τη θέση δίπλα του κατείχε μια γυναίκα που δεν γνώριζε.

Μετά από μερικές ώρες, η εν λόγω κυρία άρχισε να κοιμάται και να προσπαθεί να στηριχθεί πάνω μου, έτσι της ζήτησε να αλλάξει θέση και τελικά, η κυρία αποφάσισε να ακουμπήσει στο παράθυρο.

Λίγο αργότερα αποφάσισε να φορέσει τα ακουστικά του και άκουσε μερικά από τα τραγούδια του Γέροντα Μιρέκου μέχρι να τον πάρει ο ύπνος. Καθώς κοιμόταν, ξαφνικά ένιωσε κίνηση γύρω του, και προς την πιο τρελή του έκπληξη, ξύπνησε και συνειδητοποίησε ότι η γυναίκα είχε το πέος του στο στόμα της που τον ανάγκασε να φωνάξει το όνομα του Ιησού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο σύζυγος της Mercy Asiedu θυμωμένος [email protected] θα μηνύσει τον Kwame Borga επειδή έκανε δυσφημιστικά σχόλια για τη γυναίκα του

Ο μουσικός πρόσθεσε ότι ήταν έκπληκτος και μπορούσε να της κάνει μόνο ένα δυνατό χτύπημα στην πλάτη όταν ρωτήθηκε αν του άρεσε η πράξη.

Ernest Opoku Jnr αποκάλυψε επίσης ότι η μόνη δικαιολογία της γυναίκας για τη συμπεριφορά της ήταν ότι πίστευε ότι έβλεπε ένα όνειρο και ότι λυπόταν.

Δείτε τον Έρνεστ να μιλάει για αυτό στο παρακάτω βίντεο…

Schreibe einen Kommentar