Ο Basket Mouth υπαινίσσεται ότι θα παντρευτεί μια γυναίκα από τη Γκάνα μετά το διαζύγιο

1
Ο Basket Mouth υπαινίσσεται ότι θα παντρευτεί μια γυναίκα από τη Γκάνα μετά το διαζύγιο

Ο βραβευμένος Νιγηριανός κωμικός επαγγελματικά γνωστός ως Basket Mouth υπαινίσσεται ότι παντρεύτηκε μια γυναίκα από τη Γκάνα.

Σύμφωνα με τον Basket Mouth που πρόσφατα χώρισε από τη Νιγηριανή σύζυγό του, οι σκέψεις του να συναναστραφεί με γυναίκες από τη Γκάνα και πιθανότατα να επιλέξει μία για να παντρευτεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ήταν ανυπόμονη – Ο D-Black ανοίγει την Freda Rhymz που αφήνει τη Black Avenue Muzik

Μιλώντας σε αποκλειστική συνέντευξη στον HITZ FM, ο Basket Mouth αποκάλυψε ότι λατρεύει την Γκάνα και τις όμορφες γυναίκες που έχουμε.

Επαίνεσε επίσης τις τοπικές μας γλώσσες και τις χαρακτήρισε καταπληκτικές.

Με τα δικά του λόγια?

Το Twi είναι μια καταπληκτική γλώσσα, θα μάθω περισσότερα. Καθώς πήγαινα εδώ, είπα μέσα μου, δεν θα ήταν ωραίο να μάθω τη γλώσσα και να έρθω να μείνω εδώ για ένα χρόνο; Ξέρεις, χαλαρώστε, παντρευτείτε μια γυναίκα από τη Γκάνα και άλλα,είπε μέσα στα γέλια.

Είμαι ελεύθερος αλλά ξέρετε ότι κάνω πλάκα. Δεν είμαι έτοιμος να πηδήξω σε τίποτα ακόμα… ίσως δεν αστειεύομαι, ποιος ξέρει», Προστέθηκε ο Μπάσκετμουθ.

Ο Μπάσκετμουθ ανακοίνωσε το διαζύγιό του από τη σύζυγό του, Έλσι Ουζόμα Οκπότσα, αναφέροντας τις ασυμβίβαστες διαφορές ως αιτία του χωρισμού τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η είδηση ​​του χωρισμού εξέπληξε πολλούς, καθώς το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για πάνω από μια δεκαετία και εμφανιζόταν δυνατό και αγαπημένο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Μπάσκετμουθ και η γυναίκα του χωρίζουν μετά από 12 χρόνια γάμου

Schreibe einen Kommentar