Ο σύζυγος της Mercy Asiedu θυμωμένος [email protected] θα μηνύσει τον Kwame Borga επειδή έκανε δυσφημιστικά σχόλια για τη γυναίκα του

0
Ο σύζυγος της Mercy Asiedu θυμωμένος Thre@tens θα μηνύσει τον Kwame Borga επειδή έκανε δυσφημιστικά σχόλια για τη γυναίκα του

Ο σύζυγος της διάσημης ηθοποιού από τη Γκάνα, Έλεος Ασιέντουαντέδρασε με οργή σε ορισμένες κατηγορίες που έχει διατυπώσει ο ηθοποιός Kumawood, Kwame Borga, εναντίον της συζύγου του.

Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ. ο οποίος είναι γνωστός για τις πολυάριθμες αμφιλεγόμενες παρατηρήσεις του αναφέρεται ότι έχουν πει ότι Έλεος Ασιέντου είναι μια από τις σεβαστές και κορυφαίες ηθοποιούς στη βιομηχανία του Kumawood που φέρεται να έδινε νεότερες ηθοποιούς σε πλούσιους για χρήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΙΝΤΕΟ: «Δεν έχουμε χρόνο για αστεία» – Mr. Logic F!res Edem Over NDC/NPP Party Flyers Prank

Μιλώντας με θυμό για αυτή τη δήλωση, ο Nana Agyemang Badu Duah I, ο οποίος είναι ο Αρχηγός του Kunsu, αποκάλυψε σε μια συνέντευξη με τον Dave Hammer στο Hello FM ότι ήταν για την κλήση των δικηγόρων του όταν έπεσε στην κατάθεση στον τοίχο του Kwame Borga στο Facebook.

Nana Agyemang Badu Duah I Δωρεάν λήψη Mp3 αναρωτήθηκε γιατί ο Kwame Borga θα κάνει τέτοιες παρατηρήσεις όταν γνωρίζει πλήρως ότι δεν έχει στοιχεία που να υποστηρίζουν τους ισχυρισμούς του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτογραφία του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του Abeiku Santana με εξαιρετικούς βαθμούς Επιφάνειες στο Διαδίκτυο

Ο ιδιοκτήτης της Mesduah Productions προειδοποίησε Έλα Borga να είναι πολύ προσεκτικός με το μονοπάτι που έχει επιλέξει να περπατήσει και περαιτέρω ζήτησε να διαγράψει τα πράγματα που έχει διαγράψει προτού υποστεί την οργή του.

Ακούστε τη Nana Agyeman Duah να μιλάει παρακάτω…

Schreibe einen Kommentar