Ο πάστορας Kwame Acheampong συνεργάζεται με τον Willie και τον Mike στο τραγούδι „Aseda“

0
Ο πάστορας Kwame Acheampong συνεργάζεται με τον Willie και τον Mike στο τραγούδι „Aseda“

Όσοι ανήκουν στην αδελφότητα του Ευαγγελίου πρόκειται να έχουν την αίσθηση ενός τραγουδιού που θα ταρακουνήσει την ιερή βιομηχανία χάρη στα έργα του πάστορα Kwame Acheampong με έδρα την Γκάνα.

Στο τραγούδι που βαφτίστηκε «Aseda» συμμετέχουν οι Willie & Mike, ένας διάσημος καλλιτέχνης των Gospel στην Γκάνα και όχι μόνο, ο οποίος έδωσε μια συγκινητική χορωδία στο τραγούδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Asamoah Gyan είναι ο εγκέφαλος πίσω από την επιτυχία μου – αποκαλύπτει ο Dr Likee

Σύμφωνα με το περιεχόμενο του τραγουδιού, έχει ό,τι χρειάζεται για να παρακινήσει κάθε θλιμμένη ψυχή στον Χριστιανικό κόσμο, καθώς αποδίδει την απόλυτη λατρεία στον Παντοδύναμο Θεό.

Υπενθυμίζουμε ότι ο πάστορας Kwame Acheampong που ζει στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ είναι ένα μοναδικό δώρο στο σώμα του Χριστού.

Είναι προικισμένος με την ικανότητα να εκπαιδεύει, να κηρύττει, να τραγουδά, να ζωγραφίζει, να γράφει και να παράγει ένα ευρύ φάσμα έργων με εξαιρετική πρωτοτυπία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ernest Opoku αφηγείται την ιστορία του πώς μια παράξενη γυναίκα του έδωσε μια δουλειά Bl0w σε ένα λεωφορείο VIP – Δείτε βίντεο

Ως τοπικός πάστορας, το πάθος του είναι να δει τον λαό του Θεού να μεγαλώνει και να ωριμάζει εν Χριστώ. Ο πάστορας Kwame και η πρώτη κυρία Grace Acheampong έχουν τρία παιδιά, την Ezraella, την Emmanuella και τον Eli.

Είναι ο δημιουργός του Gifted, ενός πολύπλευρου οργανισμού που λειτουργεί μια προικισμένη εκκλησία και μια προικισμένη ΜΚΟ.

Ο πάστορας Kwame Acheampong έχει πτυχίο στη χημεία και πιστοποιητικό ηγεσίας και θεολογίας από τη Θεολογική Σχολή της Ασίας στη Σιγκαπούρη.

Schreibe einen Kommentar