Ο ηθοποιός Harold Amenyah αντιδρά διακριτικά στις επικρίσεις στα social media μετά την όμορφη τελετή του γάμου του

0
Ο ηθοποιός Harold Amenyah αντιδρά διακριτικά στις επικρίσεις στα social media μετά την όμορφη τελετή του γάμου του

Γκανέζος ηθοποιός, Χάρολντ Αμενιάχπαντρεύτηκε με την όμορφη αρραβωνιαστικιά του το Σάββατο 1 Απριλίου 2023.

Η τελετή γάμου του ζευγαριού έγινε σε ιδιωτικό χώρο στην Άκρα και στην τελετή συμμετείχαν οικογένεια, φίλοι και στενοί συνεργάτες, οι οποίοι ήταν καλεσμένοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΙΝΤΕΟ: «Η περιγραφή του Spike Lee για την κινηματογραφική βιομηχανία της Γκάνα δεν ήταν έξυπνη» – ισχυρίζεται ο James Gardiner

Παρά την επιτυχία της τελετής, ένα τμήμα των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ειδικά, μερικές κυρίες και λίγοι άντρες επιτίθενται στο Τηλεοπτική σειρά XOXO χαρακτήρα και τη νιόπαντρη σύζυγό του επειδή πιστεύουν ότι η ομορφιά της είναι κάτω από τα πρότυπα τους.

Οι περισσότεροι από αυτούς τους αρνητές σερφάρουν στο διαδίκτυο μόνο και μόνο για να βρουν φωτογραφίες της κυρίας για να την υποτιμήσουν και να πουν όλα τα άσχημα πράγματα που μπορούν να σκεφτούν για αυτήν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ευαγγελιστής Samuel Nyamekye ετοιμάζεται να μηνύσει τον Kwame Borga για τον ισχυρισμό του ότι οι ηθοποιοί του Kumawood κάνουν σύνδεση – Δείτε βίντεο

Λοιπόν, εν μέσω των αδικαιολόγητων επιθέσεων σε Ο Χάρολντ και η σύζυγός του, ο πολυβραβευμένος ηθοποιός έχει αντιδράσει διακριτικά στις σελίδες του στα social media.

Ο Χάρολντ μοιράστηκε δύο φωτογραφίες από την τελετή και πρόσθεσε την απλή λεζάντα: Eccl 3:11, η οποία λέει: «Έχει φτιάξει τα πάντα έναόμορφος στην εποχή του: επίσης έχει βάλει τον κόσμο στην καρδιά τους, ώστε κανείς να μην μπορεί να ανακαλύψει το έργο που κάνει ο Θεός από την αρχή μέχρι το τέλος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Για αυτό το αδύναμο A$$ Pu$$y» – Ο βασιλιάς Nasir κατακεραυνώνει τη Shugatiti για την επιβάρυνση των 2 εκατομμυρίων δολαρίων για τον ενήλικο F!lm

Πρόσθεσε ένα άλλο βίντεο στο οποίο αδελφοποιούνταν με τα αξιολάτρευτα λευκά ρούχα τους καθώς πήγαιναν στην εκκλησία για την υπηρεσία των ευχαριστιών τους.

Για αυτό το βίντεο, Χάρολντ Αμενιάχ ευχαρίστησε επίσης όλους τους ανθρώπους που τους έδειξαν αγάπη στα social media με τη λεζάντα: «Είμαστε κυριευμένοι από την τεράστια έκρηξη αγάπης και καλών ευχών. Ευχαριστώ όλους 💍🙏‘

Schreibe einen Kommentar