Ο Ευαγγελιστής Samuel Nyamekye ετοιμάζεται να μηνύσει τον Kwame Borga για τον ισχυρισμό του ότι οι ηθοποιοί του Kumawood κάνουν σύγκρουση – Δείτε βίντεο

0
Ο Ευαγγελιστής Samuel Nyamekye ετοιμάζεται να μηνύσει τον Kwame Borga για τον ισχυρισμό του ότι οι ηθοποιοί του Kumawood κάνουν σύγκρουση – Δείτε βίντεο

ηθοποιός Kumawood, Έλα Borga μπορεί σύντομα να βρεθεί σε καυτά νερά επειδή ο Διευθύνων Σύμβουλος της Miracle Films, Ευαγγελιστής Samuel Nyamekye τον απείλησε να τον κάνει μήνυση.

Η δήλωση του βραβευμένου σκηνοθέτη είναι ως αντίδραση στους πρόσφατους ισχυρισμούς του Kwame Borger ότι πολλές ηθοποιοί της Kumawood έχουν εμπλακεί σε δεσμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΙΝΤΕΟ: «Η περιγραφή του Spike Lee για την κινηματογραφική βιομηχανία της Γκάνα δεν ήταν έξυπνη» – ισχυρίζεται ο James Gardiner

Ηθοποιός Έλα Borgaο οποίος έχει υπηρετήσει ως διευθυντής παραγωγής πολλών παραγωγών ταινιών, στους ισχυρισμούς του είπε ότι περίπου το 70% των ηθοποιών της Kumawood εξαρτώνται πλέον από τη βιομηχανία συνδέσεως για να επιβιώσουν.

Για να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς του, Έλα Borga Τόνισε ότι μόνο η Agya Koo και η LilWin έλαβαν μισθούς 5000 Ghana Cedis κατά τα χρόνια αιχμής τους ως ηθοποιοί. Ως αποτέλεσμα, όλοι οι πλούσιοι τρόποι ζωής των ηθοποιών της Kumawood είναι αποτέλεσμα της νέας τους προσπάθειας, της βιομηχανίας hook-up.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο ηθοποιός Harold Amenyah παντρεύεται μια όμορφη φίλη – Δείτε βίντεο

Ευαγγελιστής Samuel Nyamekye σε μια συνέντευξη στο Hello FM, ο Dave Hammer αντέδρασε με μανία στις δηλώσεις του Kwame Borga. είναι εξαγριωμένοι μαζί του για όσα είπε και είναι έτοιμοι να καλέσουν τον εν λόγω ηθοποιό στο δικαστήριο.

Αναφέρεται ότι είπε ότι δεν μπορεί να σταθεί δίπλα, ενώ κάποιο riffraff καταστρέφει έναν κλάδο που έχει εργαστεί σκληρά για να δημιουργήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Kwabena Kwabena αποκαλύπτει γιατί αποφάσισε να πάρει πτυχίο στα 44 του – Δείτε βίντεο

Ευαγγελιστής Samuel Nyamekye πρόσθεσε ότι αφού μίλησε με τον δικηγόρο του, σχεδιάζει να του εκδώσει κλήτευση την Τρίτη, με την οποία θα πρέπει να εμφανιστεί στο δικαστήριο και να προσκομίσει στοιχεία.

Να σημειωθεί ότι παρά τις απειλές από τον παραγωγό της δημοφιλούς ταινίας «Kumasi Yonko» να τον αναλάβει νομικά, Έλα Borga πρόσφατα βγήκε για να απολογηθεί για τις δηλώσεις του.

Το βίντεο παρακάτω…

Schreibe einen Kommentar