Ο διακομιστής του πραγματικού κόσμου Discord

0
Ο διακομιστής του πραγματικού κόσμου Discord

Ο Πραγματικός Κόσμος είναι μια ακμάζουσα παγκόσμια κοινότητα που συγκεντρώνει άτομα που μοιράζονται έναν κοινό στόχο για την επίτευξη οικονομικής επιτυχίας.

Με έμφαση στην πρακτική δράση και όχι στην παραδοσιακή εκμάθηση εγχειριδίων, αυτό το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές του να παράγουν εισόδημα γρήγορα και αποτελεσματικά.

Μέσω ενός σχεδιαγράμματος βήμα προς βήμα, οι συμμετέχοντες αποκτούν πρόσβαση σε ένα εύκολο στην παρακολούθηση πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να τους καθοδηγεί προς την οικονομική ελευθερία.

Το πρόγραμμα σπουδών δίνει έμφαση στην ανάπτυξη δεξιοτήτων υψηλού εισοδήματος και μεταδίδει τα μυστικά της αποτελεσματικής διαχείρισης του πλούτου.

Προσφέρει μια εφαρμογή χωρίς αποκλεισμούς και ένα ιδιωτικό δίκτυο και κοινότητα, επιτρέποντας στα μέλη να συνδέονται με περισσότερα από 200.000 άτομα με ομοϊδεάτες.

Αυτό το άρθρο περιέχει Ο διακομιστής Real World Discordτι είναι ο διακομιστής, πώς να εγγραφείτε σε αυτόν και πολλά άλλα.

Τι είναι ο διακομιστής The Real World Discord;

Ο διακομιστής Real World Discord διδάσκει στα άτομα για την επίτευξη οικονομικής επιτυχίας μέσω διαφόρων μεθόδων δημιουργίας πλούτου.

Μετά την απαγόρευση του διακομιστή στο Discord, αναπτύχθηκε ένας νέος ιστότοπος/εφαρμογή από την ομάδα του Tate για την αναπαραγωγή του.

Μέσα στον Πραγματικό Κόσμο, θα βρείτε μια ζωντανή κοινότητα με περισσότερα από 200.000 οικονομικά φιλόδοξα άτομα και άτομα με επίκεντρο την υγεία.

Αυτό το ποικιλόμορφο δίκτυο ατόμων με ομοϊδεάτες χρησιμεύει ως ένα ισχυρό σύστημα υποστήριξης που παρέχει έμπνευση και κίνητρο.

Χρησιμεύει ως οπτική αναπαράσταση της εξαιρετικής ζωής που μπορείτε να επιτύχετε μέσω του προγράμματος.

Διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα κοινότητας και καθοδήγησης που έχει σχεδιαστεί για να σας εξοπλίσει με όλους τους απαραίτητους πόρους για να επιτύχετε τους οικονομικούς σας στόχους.

Ο διακομιστής Real World Discord

Ο διακομιστής Real World Discord έχει αποκλειστεί από το Discord.

Η κοινότητα έχει μετονομαστεί σε „The Real World“ ή „Hustlers University 4.0“.

Αν θέλετε να γίνετε μέλος της κοινότητας, πρέπει να πάτε https://www.therlworld.com/.

Μόλις εισέλθετε στον ιστότοπο, κάντε κλικ στο κουμπί „Εγγραφή τώρα“ και εισαγάγετε τα στοιχεία πληρωμής σας για να κάνετε check out.

Στη συνέχεια, θα λάβετε μια πρόσκληση να γίνετε μέλος της κοινότητας για να μάθετε μεθόδους δημιουργίας πλούτου.

Συχνές ερωτήσεις για το Πανεπιστήμιο Hustlers

Ε: Πόσο γρήγορα θα κάνω πίσω τα χρήματά μου;

Α: Εξαρτάται από το πόσο σοβαρά παίρνετε τον πραγματικό κόσμο. Αλλά πολλοί φοιτητές επέστρεψαν τα χρήματά τους σε μερικές εβδομάδες

Ε: Χρειάζομαι χρήματα όταν είμαι μέσα στο HU4.0;

Α: Όχι απαραίτητα. Μόλις μπήκαν στο HU4.0, πολλοί από τους μαθητές μας επέλεξαν το copywriting και το freelancing, που είναι επιχειρήσεις χωρίς χρηματικές απαιτήσεις, και είδαν μεγάλη επιτυχία!

Ε: Η ηλικία μου πραγματικά δεν παίζει ρόλο;

Α: Όχι, αλλά ενθαρρύνουμε οποιονδήποτε κάτω των 18 ετών να συμβουλευτεί έναν γονέα ή κηδεμόνα πριν εγγραφεί στο HU4.0. Αντί να αποκτάτε τα νεότερα βιντεοπαιχνίδια για να τα βρίσκετε βαρετά μέσα σε μια εβδομάδα, μπορείτε να γίνετε μέλος της κοινότητάς μας, να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας και να σοκάρετε τους φίλους και την οικογένειά σας γίνοντας το παιδί που ανεβαίνει επίπεδο στην πραγματική ζωή.

Ε: Δεν ξέρω τίποτα για τις δεξιότητες που διδάσκετε. Είναι πρόβλημα?

Α: Όχι βέβαια. Αυτό είναι ένα πρόγραμμα καθοδήγησης και είστε εδώ για να μάθετε από εμάς. Απλώς ακολουθήστε τα βήμα προς βήμα μαθήματα και τις οδηγίες μας και θα ξεκινήσετε μια κερδοφόρα επιχείρηση.

Ε: Δεν έχω πολύ χρόνο διαθέσιμο, μπορώ ακόμα να κάνω αίτηση;

Α: Οι μέθοδοι που διδάσκουμε έχουν σχεδιαστεί για γρήγορη εκτέλεση. Έτσι, το μόνο που χρειάζεστε είναι τουλάχιστον 30 λεπτά την ημέρα για να ακούσετε τους καθηγητές σας και να εφαρμόσετε όσα έχετε μάθει.

Ε: Ζω σε Χ χώρα. Είναι πρόβλημα?

Α: Καθόλου. Στο HU4.0, διδάσκουμε πώς να κερδίζετε χρήματα, επομένως δεν έχει σημασία πού βρίσκεστε. Η τοποθεσία σας θα αλλάξει μόνο το νόμισμα των κερδών σας.

Περαιτέρω ανάγνωση

Διακομιστής Discord University Hustlers

Διακομιστής Furtopia Discord

Διακομιστής Diablo 4 Discord

Schreibe einen Kommentar