Οι Fameye, Kofi Mole και Quamina MP θα κυκλοφορήσουν το „Don’t Know“

0
Οι Fameye, Kofi Mole και Quamina MP θα κυκλοφορήσουν το „Don’t Know“

Τρεις από τους πιο καυτούς καλλιτέχνες της Γκάνας, οι Fameye, Kofi Mole και Quamina MP, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα αξιοσημείωτο νέο τραγούδι που σίγουρα θα γίνει επιτυχία. Η τριάδα των φίλων πείραξε τους θαυμαστές τους με φωτογραφίες τους στα social media και αναμένεται να είναι μια συναρπαστική συνεργασία.

Έχουν έρθει μαζί για να κάνουν κάτι ξεχωριστό, συνδυάζοντας τα μοναδικά μουσικά τους στυλ για να δημιουργήσουν ένα κομμάτι που θα κάνει πάταγο σε όλη τη μουσική βιομηχανία.

Το σινγκλ που ονομάζεται «Don’t Know» περιγράφει τους διάφορους αγώνες των τριών πράξεων στη ζωή και πρόκειται να κυκλοφορήσει την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023 σε πλατφόρμες ροής.

Το «Don’t Know» είναι ένα εγκάρδιο κομμάτι που μιλάει για το πώς αντιμετωπίζουν και οι τρεις τους αγώνες που αντιμετωπίζουν στη ζωή και την καριέρα τους. Είναι μια αντανάκλαση των αγώνων τους και μια υπενθύμιση να μην τα παρατάς ποτέ.

Το τραγούδι είναι ένας εμπνευσμένος ύμνος για όσους αγωνίζονται στη ζωή και μια υπενθύμιση ότι η ζωή δεν είναι πάντα εύκολη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Kuami Eugene τελικά αντιδρά στον ισχυρισμό του νεαρού μουσικού Fotocopy ότι τον μισεί – Δείτε το βίντεο

Ο Fameye είναι ένας μουσικός από τη Γκάνα που είναι γνωστός για τη μουσική του Afro-pop, Afro-fusion, Highlife και Hip-hop. Είναι επίσης γνωστός για τα μελωδικά και πιασάρικα hooks του.

Το Fameye βρίσκεται σε άνοδο από τότε που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη σκηνή με το ντεμπούτο σινγκλ του 2019, „Notin I Get“. Η δημοτικότητά του συνέχισε να αυξάνεται, με μια σειρά από κυκλοφορίες με καλές αποδοχές όπως το „Mati“, „Long Life“, „Praise“, „Thank You“ μεταξύ άλλων.

Ο Kofi Mole από την άλλη είναι ένας καλλιτέχνης της Γκάνας Hip Hop που θεωρείται ένας από τους πιο hot ράπερ στη μουσική σκηνή της Γκάνας. Είναι γνωστός για τις πνευματώδεις γροθιές και τις πνευματώδεις ρίμες του, καθώς και για τη χρήση δειγματοληψίας και τις αναφορές στη λαϊκή κουλτούρα.

Ο Kofi Mole έχει επίσης συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής σκηνής της Γκάνας, συμπεριλαμβανομένων των Sarkodie, Kuame Eugene και Kwesi Arthur.

Ο Quamina MP δεν είναι ούτε ένας σχετικά πρωτοεμφανιζόμενος στη μουσική σκηνή, το στυλ του είναι μια μίξη Afrobeats και hip-hop και έχει γίνει γνωστός για τις μολυσματικές μελωδίες του και το έξυπνο παιχνίδι του.

Το σινγκλ του „Amanfuor Girls“ έγινε ύμνος στην Γκάνα και με κομμάτια όπως το „Change Your Style“ και το „Party“ μεταξύ άλλων.

Schreibe einen Kommentar