Οι τρεις κορυφαίες αποφάσεις μου για το 2020

1
Οι τρεις κορυφαίες αποφάσεις μου για το 2020

Ενημέρωση από τη Λία

Η χρονιά που απογειώθηκε η επιχείρησή μου είναι η χρονιά που συνειδητοποίησα τη δύναμη της λήψης αποφάσεων. Μπορεί να ακούγεται προφανές ή ακόμα και δύσκολο να εφαρμοστεί στην καθημερινότητά μας. Όταν μου έκανε πραγματικά κλικ ήταν όταν άρχισα να βλέπω πόσο καιρό μου πήρε για να πάρω μεγάλες αποφάσεις.

Πριν ξοδέψω χρήματα, ξεκινήσω την επιχείρησή μου, απαντήσω στους ανθρώπους, στείλω μηνύματα στον φίλο μου (lol) και αποφάσεις καριέρας, θα ζητούσα συμβουλές από άλλους. Ή, αν δεν το έκανα, συνήθως αναρωτιόμουν τι θα έλεγαν ή θα σκέφτονταν οι άλλοι και αν έπαιρνα μια υπεύθυνη απόφαση.

Αυτό φαίνεται ακίνδυνο αλλά στην πραγματικότητα είναι επιβλαβές. Πρώτον, με εμπόδισε να ακούσω τη διαίσθησή μου και τη δική μου καθοδήγηση. Δεύτερον, μου πήρε πάρα πολύ καιρό για να πάρω αποφάσεις.

Όταν διάβασα το Think and Go Rich, ο Napoleon Hill μίλησε για το πώς οι πλούσιοι άνθρωποι παίρνουν γρήγορες αποφάσεις. Ξέρουν ότι θα προχωρήσετε πιο γρήγορα παίρνοντας γρήγορες αποφάσεις και αν δεν λειτουργήσουν, μπορείτε να πάρετε μια διαφορετική απόφαση. Αυτό είναι καλύτερο από τους περισσότερους ανθρώπους, που αργούν να πάρουν αποφάσεις και εξακολουθούν να βρίσκονται σε αναποφασιστικότητα, ενώ είστε αρκετά βήματα πιο πέρα.

Συνοψίζοντας, το να παίρνω γρήγορες αποφάσεις είναι κάτι στο οποίο ορκίζομαι, ακόμα και σε μεγάλες! Εδώ είναι τα καλύτερα που έφτιαξα το 2020:

1- Πρόσληψη της αδερφής μου, Άμπι, για να συνεργαστεί μαζί μου με πλήρη απασχόληση. Η Άμπι άρχισε να με βοηθάει σε ωριαία βάση πέρυσι. Αλλά ήταν αρχές του 2020 που αρχίσαμε να αφήνουμε τους εαυτούς μας να τολμάμε να ονειρευόμαστε πώς θα ήταν να δουλεύουμε μαζί με πλήρη απασχόληση. (Μπορεί να εμπλέκεται κρασί.) Ήταν τόσο συναρπαστικό, αλλά ήμουν επίσης νευρικός! Ήταν μεγαλύτερη ευθύνη από ό,τι είχα αναλάβει ποτέ όταν ήμουν αυτοαπασχολούμενος. Αλλά από τη στιγμή που παραιτήθηκε στο 9-5 της, ήταν η καλύτερη, επαγγελματικά και προσωπικά.

2- Μετακόμιση στο Μαϊάμι. Αν και από ένα γλυκόπικρο μέρος, ο σύζυγός μου και εγώ αποφασίσαμε να μετακομίσουμε στο Μαϊάμι αφού βρισκόμασταν στη Νέα Υόρκη μέσα από την καταστροφή του COVID για μήνες. Αν και ήταν μια φαινομενικά μεγάλη απόφαση, ήταν μια απόφαση που πήραμε γρήγορα και δεν έχουμε κοιτάξει πίσω. Είμαι ΤΟΣΟ ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς και ευγνώμων για έναν σύζυγο πλήρως σε αυτήν την περιπέτεια της ζωής μαζί μου!

3- Λέγοντας «όχι». Αυτό δεν είναι από ένα συγκεκριμένο γεγονός, αλλά μια απόφαση που έπαιρνα πιο συχνά φέτος και ένιωσα πολύ καλύτερα όταν το έκανα. Ποτέ δεν σκέφτηκα τον εαυτό μου ως έναν ευχάριστο κόσμο, αλλά φέτος, έμαθα να εμπιστεύομαι ότι το να πω όχι σε πράγματα, όχι σε πελάτες, όχι σε άτομα που θέλουν να γίνουν πελάτες κ.λπ. δεν θα έβλαπτε την επιχείρησή μου. Αυτή ήταν η πιο τρομακτική απόφαση, αλλά με βοήθησε να εξελιχθώ σε επιχειρηματία στο τρέχον επίπεδο της επιχείρησής μου.

Ποια ήταν η καλύτερη απόφαση για το 2020; Στείλτε μου πίσω email και ενημερώστε με!

Schreibe einen Kommentar